Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 O günde herzamanki çöp tasima görevlerinden yapiyordum Amarr imparatorluk ailesinin agentlarindan biri icin. Gayet siradan bir gündü agent benden bir grup homeless i uzak bir sisteme götürüp birakmami isteyene kadar.Baska bir cöp atma görevi daha bir anlamda... Tabii kabul ettim para icin hemen hemen herseyi yapabilecek , prensip sahibi starship kaptanlarindan biri olarak ;) Doldurdum bumlari gemiye , götürdüm istenilen sisteme ama inmek istemediler.Orda onlara cok kötü davranilacagini hatta öldürülebileceklerini söyleyip benimle kalmak istediler. Bir minmatarli olarak hayir diyemedim elbette , kargo bolumunde biryerlere yerlestiler. Hala da benimleler , atsan atilmaz satsan satilmaz... :)[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Hehe keşke amarr pilotları esir alma filan da olsa güzel olurdu bunun gibi ;)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bunlar gibi bir vip eşyasının escrow'dan 3,5 milyona satıldığını gördüm de bir daha vip gelirse köle tüccarlığı yapmaya başlayabilirim.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ne işe yarıo be? O kadar para..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ne bileyim herhalde collector's item e-bay manyakları için.. :) "very very rare!" filan yazmıştı adam.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Savior of the Bums ! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ne işe yarıo be? O kadar para..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ne bileyim herhalde collector's item e-bay manyakları için.. :) "very very rare!" filan yazmıştı adam.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Savior of the Bums ! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar