Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl tanışcam bella? bir yardım piliz.

Bella

Öne çıkan mesajlar

abi neden yarım okuyup çeyrek anlıyosunuz?
topikte gayet iyi niyetli biçimde yardımcı olmaya çalışanlar oldu.onlara teşekkür ettim.
olaya yardım etmeye çalışanlar oldu müteşekkirim.

ama sırf bu olayda değil çoğu olayda beklenen şeyin tersi olunca zuaaaaaaaaaa diye mutlu olan insanlar var.çok ilginç yani.hani komik birşey de yok ortada. öküz bir davranış falan değil bu.topikte yazan herkese demedim.
Sosyal ağlarda paylaş

benim tepkim yanlışsa seninki benden yanlış kusura bakma.

tanımadığın etmediğin insana gerizekalı demen ne olursa olsun yanlış, sadece güldüm yani.Komik değil dalga geçme rahatsız oluyorum desen hayvan değilim yapmam.Sen kalkıp yok gerizekalı yok anırdın dersen ayıp oluyor.Ben kalkıp bir bayana karşılık vermiyorsam saygımdandır sizden de aynısını görmek isterim ben sana gerizekalı desem böyle birşey için ortalığı birbirine katardın eminim ki.

Neyse röportaj olayını uydurmuştunuz, düzmece bir olay zannetmiştim ondan komik geldi.Yanlış biliyormuşum kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlarım konusunda çok hassasım.zayıf yönüm falan herhalde.
özür dilerim ben de, zaten çok sinirliydim dün, üstüne birden öyle ahsuasuahus diye görünce fazla tepki verdim.

röp bronx pi için yapıldı,pi grubunu duymuşsundur? uydurmaca değildi.
yalnız çocuğun ilk röportajıymış bu zaten çok güldüm, ilk röp ve karşında tanışmaya çalışan biri var falan haheahu.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

anırmadım, güldüm.

insanların 90% ı komik birşey olduğunda AHAHAAHHAH şeklinde gülebilir, bu gerizekalı olmamı gerektirmez olayın bana komik geldiğini gösterir. Hakaret etmene gerek yok.

2 dk da ettiğin hakaretin haddi hesabı yok.Hem gerizekalı dedin hem anırma dedin. Sinirini benden çıkarmazsan ve daha fazla hakaret etmezsen iyi olcak.

edit : hayır yani bir adamla tanışıcam diye oturup röportajlar hazırlayan, yalandan senaryolar üreten bir ton zahmete giren sizsiniz, komik gelince de sinirleniyosun.

haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHA , aahahaus ...vs falan bunlar çok normal gülme efekleri ve sayısız örneği var . Burda biraz takılan bilir insanların vericeği ortalama tepkileri.Kaldı ki ortada öyle ağır bir tepki de yok , burda tanışma ayağına 10larca sayfa eskiyip sonrada böyle bitmesi bence de komik.Ne lan öyle biraz sinirlenince ağzınıza geleni saydırıyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Valla topic bayağı güzelmiş geç gördüm de...

Şöyle bir göz atınca anladığım kadarıyla

- arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar
- kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar
- adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar
- sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde
- insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir.

Gibi geliyor uzaktan bakınca :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

- arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar
- kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar
- adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar
- sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde
- insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

Rewendor said:

(tu)

/thread

hadi dagılın
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ben değilim.
geyik cevaplara kızmadım sadece bir kendini bilmez salak dedi arkadaşıma ona kızdım.
selam vermeyi falan denemedi.
açık açık söylenmiş birşey de yok.
gerizekalı olmasını verdiği saçma ve alakasız cevaplardan, götü kalkık olmasını ise tavrından çıkarttım.
birkaç post önceki postta açıkladığım gibi sinirim üzerimdeydi o gece ve özel problemlerimi bilemezsin ilgili arkadaştan özürümü forumda diledim.
gerçekten çok yaratıcıymışsın ben şu topikte yardımcı olmaya çalışan insanlara teşekkür ettim. neyin intikamı?
hepiniz gerizekalısınız demedim, işte bir tane daha yarım okuma çeyrek anlama örneği.

aslında ciddi cevap verilcek bir post değil ama yaptım,ama tutan tek bir cümle bile yok maalesef.
inanmasan da pek umrumda değil açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...