forçen Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ah şu erkekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bella röportajın kaydını koyabilir misin? Yani belki soruları bilmediği için saçmalamıştır. Eğer arkadaşın da senin gibi düşünüo ne salakmış dediyse sevinirim yanlız,çünkü en azından kafasında yer eden bir şeyden kurtulmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adamın normal konuşması öyledir belki, tiyatroda izlemedim ama olabilir yani, hemen yerden yere vurmuşsunuz adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bella said: adamın kız arkadaşı varmış a ben demiştim. B)- oley be çocuum olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ayrıca tanımadığım biriyle röportaj yaparken ben de konuşamıyorum doğru düzgün. gayet normal. ama senin pati'den akıl isteyip sonra yalan olunca PİS GERİZEKALILAR moduna girmen daha öküz bir davranış olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi neden yarım okuyup çeyrek anlıyosunuz? topikte gayet iyi niyetli biçimde yardımcı olmaya çalışanlar oldu.onlara teşekkür ettim. olaya yardım etmeye çalışanlar oldu müteşekkirim. ama sırf bu olayda değil çoğu olayda beklenen şeyin tersi olunca zuaaaaaaaaaa diye mutlu olan insanlar var.çok ilginç yani.hani komik birşey de yok ortada. öküz bir davranış falan değil bu.topikte yazan herkese demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 benim tepkim yanlışsa seninki benden yanlış kusura bakma. tanımadığın etmediğin insana gerizekalı demen ne olursa olsun yanlış, sadece güldüm yani.Komik değil dalga geçme rahatsız oluyorum desen hayvan değilim yapmam.Sen kalkıp yok gerizekalı yok anırdın dersen ayıp oluyor.Ben kalkıp bir bayana karşılık vermiyorsam saygımdandır sizden de aynısını görmek isterim ben sana gerizekalı desem böyle birşey için ortalığı birbirine katardın eminim ki. Neyse röportaj olayını uydurmuştunuz, düzmece bir olay zannetmiştim ondan komik geldi.Yanlış biliyormuşum kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 arkadaşlarım konusunda çok hassasım.zayıf yönüm falan herhalde. özür dilerim ben de, zaten çok sinirliydim dün, üstüne birden öyle ahsuasuahus diye görünce fazla tepki verdim. röp bronx pi için yapıldı,pi grubunu duymuşsundur? uydurmaca değildi. yalnız çocuğun ilk röportajıymış bu zaten çok güldüm, ilk röp ve karşında tanışmaya çalışan biri var falan haheahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ilk röpörtajda ilhan irem bile düzgün konuşamamıştır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 eleman ünlü değil denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 az ünlü biliyoduk çok ünlüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sipeyskeyk said: anırmadım, güldüm. insanların 90% ı komik birşey olduğunda AHAHAAHHAH şeklinde gülebilir, bu gerizekalı olmamı gerektirmez olayın bana komik geldiğini gösterir. Hakaret etmene gerek yok. 2 dk da ettiğin hakaretin haddi hesabı yok.Hem gerizekalı dedin hem anırma dedin. Sinirini benden çıkarmazsan ve daha fazla hakaret etmezsen iyi olcak. edit : hayır yani bir adamla tanışıcam diye oturup röportajlar hazırlayan, yalandan senaryolar üreten bir ton zahmete giren sizsiniz, komik gelince de sinirleniyosun. haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 boşver sonra aldatılcan üzülcen fln boşver dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 AHAHAHA , aahahaus ...vs falan bunlar çok normal gülme efekleri ve sayısız örneği var . Burda biraz takılan bilir insanların vericeği ortalama tepkileri.Kaldı ki ortada öyle ağır bir tepki de yok , burda tanışma ayağına 10larca sayfa eskiyip sonrada böyle bitmesi bence de komik.Ne lan öyle biraz sinirlenince ağzınıza geleni saydırıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ARTİSTLİK YAPMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Valla topic bayağı güzelmiş geç gördüm de... Şöyle bir göz atınca anladığım kadarıyla - arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar - kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar - adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar - sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde - insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir. Gibi geliyor uzaktan bakınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ne kadar aptal bir topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Rewendor said: Valla topic bayağı güzelmiş geç gördüm de... Şöyle bir göz atınca anladığım kadarıyla - arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar - kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar - adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar - sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde - insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir. Gibi geliyor uzaktan bakınca :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bir crit daha ve pati'de heycan hiç bitmiyor asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 rewendor haklı. abi ahahahah ilk postu bi tekrardan okudum da, gerçekten bir arkadaşım ekolü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 SNA1L said: Rewendor said: Valla topic bayağı güzelmiş geç gördüm de... Şöyle bir göz atınca anladığım kadarıyla - arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar - kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar - adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar - sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde - insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir. Gibi geliyor uzaktan bakınca :D (tu) /thread hadi dagılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ahaha foto süoper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sinirle söylemiş arkadaşlar zaten hallettik o problemi uzatmayalım.(Jahrein meriçliğini çalmış gibi oldum ama kusura bakma artık.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 rewendor'un mesajını bir okuyup, topiği baştan okuyun. çok eğlenceli asdlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Rewendor said: Valla topic bayağı güzelmiş geç gördüm de... Şöyle bir göz atınca anladığım kadarıyla - arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar - kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar - adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar - sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde - insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir. Gibi geliyor uzaktan bakınca :D ben değilim. geyik cevaplara kızmadım sadece bir kendini bilmez salak dedi arkadaşıma ona kızdım. selam vermeyi falan denemedi. açık açık söylenmiş birşey de yok. gerizekalı olmasını verdiği saçma ve alakasız cevaplardan, götü kalkık olmasını ise tavrından çıkarttım. birkaç post önceki postta açıkladığım gibi sinirim üzerimdeydi o gece ve özel problemlerimi bilemezsin ilgili arkadaştan özürümü forumda diledim. gerçekten çok yaratıcıymışsın ben şu topikte yardımcı olmaya çalışan insanlara teşekkür ettim. neyin intikamı? hepiniz gerizekalısınız demedim, işte bir tane daha yarım okuma çeyrek anlama örneği. aslında ciddi cevap verilcek bir post değil ama yaptım,ama tutan tek bir cümle bile yok maalesef. inanmasan da pek umrumda değil açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar