Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skill completion imminent bugı?!


Sam

Öne çıkan mesajlar

24 saat içerisinde 2-3 defa şöyle sinir bozucu bir duruma maruz kaldım ve demin de tam tersi bir olay olunca paylaşayım dedim. tam olarak ne olduğunu anlamadığımdan da petition yapmadım henüz..

completion imminent yazıyor bir training için ve "skill training is complete" sesli uyarısı da geliyor ve bakıyorum ki skill lvl artmamış?! bu durum üçüncü defa filan oldu. karakter penceresini açıyorum kapıyorum fayda etmiyor.

en son bu olay iron will'i lvl 2 yaparken gerçekleşti, 1 buçuk saat bekledim ve puf! lvl 1 halinde duruyor! la havle çekerek yeniden başlattım, ben içimden sayıp dökerken birden elektrik kesildi, hah dedim tam oldu bu şimdi..

elektrikler geldi haydi yeniden oyuna gireyim dedim ve ne göreyim? lvl 2 olmuş ve üzerine de lvl 3 train eder hale gelmiş, bu esnada da iki skill'in birbirlerine farkı olan 6000 puan civarı bir miktarı da atlamış, 6 saat train etmiş gibi olmuş!

yani şu kadar ünlemli bir post attığım olmadı neredeyse ama şu anda nasıl ifade etsem adminlere de sorun neyse bulsunlar bilmiyorum. bugün 6 saat tasarruf ettim ama dün de 3-4 saat zarar etmiştim. nedir bu işin sırrı bilen var mı?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla o bana da çok oluyo ama herhangi bir kâr ya da zarar yaşamadım ben

sadece bazen yeniden login olduğumda düzeliyor, ya da bir yere zone'ladığımda

bence en iyisi completion imminent dediği durumda yine de bir süre yeni bir train başlatmamak bir süreliğine, bir zone yapıp ya da oyuna çıkıp yeniden girip öyle denemek sonuç veriyor, bende en azından....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana her seferinde ayni olay oluyor, skill training complete diyor 3 olmasi gerekirken bakiyorum 2 yaziyor hala orda, ama düzeltmenin kolay bi yolunu buldum, skillinizin bitmesine ragmen hala bir alt seviyede gösteriyosa bittikten sonra baska bi skilli train etmeye baslayin 5-10 saniye bekleyip eski skillinizi yeniden train edin.Bugli skillinizi yeniden train etmeye basladiginiz an leveli otomatik yükselicek ve sikici grafik hatasindan kurtulmus olcaksiniz.[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vampire işe yarayabilir bu sağol. sorun şu ki mesela 2 olması gerekip de 1 görünen skill'i tekrar train edince 3'e devam etmek yerine 2'de çakılıp kalıyordu, bu şekilde zararını gördüm. bazen aynı skill'i üstüste train etmek gerekiyor çünkü..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...