Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kasımpaşa - Bursaspor 10.03.10 @ 16.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

olamaz. İmkansız. 2 sezon aynı şekilde sivas geyiği dinledik. ondan önce gençlerbirliği ve kayseri en fazla yaklaşmıştı. Şimdi de bursa.

İstanbul takımlarının dışında kimse şampiyon olamaz bu ligde.
Günahım kadar sevmem Bursa'yı ama keşke olsa. Olupta yeni sezona daha güçlü bir kadroyla gitseler şampiyonlar ligine gitseler keşke.
Ertuğrul sağlam hak ediyor bunu.

Şimdi bursa'ya 33. haftadan ankaraspor maçı ile 3 puan gelecek. Diyarbakırdanda 3 puan var. Şu anda gs ın aslında 5 puan önünde ve 9 maçı kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene yarışın içinde olsalar bile çözülürler. şampiyon olamazlar.

seneye bütün oyuncularını satıp saçma sapan işler yapmazlarsa şampiyon olma ihtimalleri daha yüksek. ama onu da yapacaklarını sanmıyorum. en anahtar elemanları satarlar geriye tırt kadro kalır. onlada 6. lığa oynarlar seneye.

tabi ertuğrul sağlam'ı çok severim şampiyon görmek isterim.. ama zor. imkansıza yakın..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de bursa çaktırmadan geliyor,3-4 hafta önce kimse bursa bursa demiyordu...
Lider bile olsalar sessiz sakinler,çünkü başlarında B.Uygun gibi biri yok,ben başarılı olmasını isterim bursanın,Anadolu takımlarının üç büyüklerin hegemonyasını kırması her geçen gün daha da yaklaşıyor,işin garibi büyükler hergün daha da güçlenirken(kağıt üzerinde)
Sosyal ağlarda paylaş

bursa kasımpaşa diyar maçlarını atlatarak önünü açtı. fikstürü çok avantajlı. 2 puanda önde zaten.

bu saatten bursa büyük aptallıklar yapmazsa şampiyon. hediye etmesi lazım.

geçen senede sivas için aynı şeyi söylüyordum son haftalarda. ve sivas gümlemişti son 5 haftada. bursa aynı duruma düşermi bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

abi farkında mısınız her sene bi anadolu türküsü tutturuyorsunuz sonrada bu sene aynı değil diyorsunuz. En sonunda da görüyoruz.

Keşke şampiyon olsa çok isterim ama olamayacak. Anadolu takımıları böyle tüm enerjisini yitiriyor son haftalarda. Yine öyle olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bir de bursa çaktırmadan geliyor,3-4 hafta önce kimse bursa bursa demiyordu...
Lider bile olsalar sessiz sakinler,çünkü başlarında B.Uygun gibi biri yok,ben başarılı olmasını isterim bursanın,Anadolu takımlarının üç büyüklerin hegemonyasını kırması her geçen gün daha da yaklaşıyor,işin garibi büyükler hergün daha da güçlenirken(kağıt üzerinde)

bravo valla aynen öyle B.Uygun kral olmadan ilan etti krallığını. Ertugrul Sağlam öyle değil ama gayet sessiz ve kabullenerek gidiyor ne oldum delisi olmadı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...