Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koreliler Geliyor

Laorx

Öne çıkan mesajlar

gelişmiş ülkeler yavaş yavaş nükleer enerjiyi bırakıyor, bize her zaman ki gibi eski teknolojilerini satıyorlarmış gibi gözüküyor. kahrolsun nükleer falan bundan ibaret aslında.

dağdan birileri inip saldırmasında ne olursa olsun, yemyeşil olucaz sonra
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

abi peki neden karadeniz ?
ne güzel doğası var karadenizin kirletmezmi karadeniz bölgesini ?
ben anlamadığımda yani soruyom. yannış biliyosamda düzeltin işte ne güzel. paylaşım

patlamadığı sürece ya da atıkların başına birşey gelmedikçe en temiz enerji aslında nükleer.
Sosyal ağlarda paylaş

atık sorunu çok büyük. adamlarda bir yığın var diyorsunuz da herifler gidip çölün ortasına 10 tane santral kuruyor, atık tesisini de oraya koyuyor. avrupa ülkeleri başka yerlere yolluyor.

Bu işten kârlı çıkmak için birden fazla santral yapmak lazım. Onun atıklarını türkiyede nereye koyarlar allah bilir. Karşı değilim bu olaya ama oluyor diye sevinemiyorum da.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.world-nuclear.org/info/inf01.html

http://www.iaea.org/programmes/a2/

* 436 nuclear power reactors in operation with a total net installed capacity of 370.511 GW(e)
* 5 nuclear power reactors in long term shutdown
* 56 nuclear power reactors under construction

amerika kapiyorrr lanet olsun nukleere

http://www.futurepundit.com/archives/005216.html

ROME — Italy announced Thursday that within five years it planned to resume building nuclear energy plants, two decades after a public referendum resoundingly banned nuclear power and deactivated all its reactors.

“By the end of this legislature, we will put down the foundation stone for the construction in our country of a group of new-generation nuclear plants,” said Claudio Scajola, minister of economic development. “An action plan to go back to nuclear power cannot be delayed anymore.”
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

gelişmiş ülkeler yavaş yavaş nükleer enerjiyi bırakıyor, bize her zaman ki gibi eski teknolojilerini satıyorlarmış gibi gözüküyor. kahrolsun nükleer falan bundan ibaret aslında.

dağdan birileri inip saldırmasında ne olursa olsun, yemyeşil olucaz sonra

said:
abi peki neden karadeniz ?
ne güzel doğası var karadenizin kirletmezmi karadeniz bölgesini ?

yine nuke vs. all tartışması başlatmak istemem de, haklı adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

"neden sinop" diye sorarsanız nette adam gibi cevap yok..

Okay Çakıroğlu tarafından yapılan bi açıklama var "yer seçimi 43kriter değerlendirildi" deniliyor. gelecek parçalar için liman olması bunlardan birisi.. lojistik dedik 1. hadi depremi de koyun etti 2.. nükleer için su lazım.. oldu 3..

kalan 40ından haber yok.

yapılmasın demiyorum, yapılsın yine yapılsın ama hobi olarak soruları yanıtlasınlar ve şu işi şeffaf yapsınlar bari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...