Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hadi ben bi hata yapmışım, gerek var mıydı bunlara?
tellos Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 -sigara içmek(çakmak istersin sosyalleşirsin. anlamayanlar için) -lokanta ve bar kültürü olmak -hobileri değil, ilgi alanları olmak özel bi becerisi yada bilgisi vs -cinsellik tabi -evden dışarı çıktıgında kafasında gideceği yeri tam kestiremiycek kadar fazla gideceiği yer olmak -e imkan varsa yurtdışı görmüş olmakta sayılabilir -gece dışarı çıkabilecek bi insan olmak ve bunu severek yapmak -evde oturduğu anlarda sadece tek bişe yapmamak,tv oyun internet kipta gazte muzık ortak dagıtmak. -marjinal davranmamak öle giyinmemek. -konuşmayı bilmek,diksiyonu fenada olmasın dahada vardır bisrürü topluma ayak uydurabilen insan her an her herde sosyalleşebilir.
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 güzel bi golden cinsi köpeğin varsa sosyalsindir.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Jahrein said: Laorx said: sezeryan doğdum iste asosyallik belirtisi.. sdfhwehf
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kötü hissettim lan kendimi asdasdas neyse.
gecko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 facebookta 2000 arkadaşın olması ve hepsiyle yüz yüze konuşmuş olman
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 barnacle said: biri sana yamuk yapınca suratına tükürebiliyosan soysalsindir. Kafasini koparip omurgasini yerinden sokuyorum, yetmez mi ?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 haşinboy olsun bundan sonra senin adın
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 http://kenwilsonelt.files.wordpress.com/2009/09/mike-myers.jpg
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Jahrein said: Laorx said: sezeryan doğdum - amacın nedir senin ?
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 25 man raid yapmak hayatımda sadece raidlerde 24kişiyle aynı anda aynı ortamda bulunyorum, 40man leri görseydim daha da sosyal olcaktım...
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nerde çokluk orda bokluk. fazlası zarar. aslında bir de kalabalıkta asosyaller var.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tellos said: -sigara içmek(çakmak istersin sosyalleşirsin. anlamayanlar için) -lokanta ve bar kültürü olmak -hobileri değil, ilgi alanları olmak özel bi becerisi yada bilgisi vs -cinsellik tabi -evden dışarı çıktıgında kafasında gideceği yeri tam kestiremiycek kadar fazla gideceiği yer olmak -e imkan varsa yurtdışı görmüş olmakta sayılabilir -gece dışarı çıkabilecek bi insan olmak ve bunu severek yapmak -evde oturduğu anlarda sadece tek bişe yapmamak,tv oyun internet kipta gazte muzık ortak dagıtmak. -marjinal davranmamak öle giyinmemek. -konuşmayı bilmek,diksiyonu fenada olmasın dahada vardır bisrürü topluma ayak uydurabilen insan her an her herde sosyalleşebilir. (tu)
gecko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Fistan said: tellos said: -sigara içmek(çakmak istersin sosyalleşirsin. anlamayanlar için) -lokanta ve bar kültürü olmak -hobileri değil, ilgi alanları olmak özel bi becerisi yada bilgisi vs -cinsellik tabi -evden dışarı çıktıgında kafasında gideceği yeri tam kestiremiycek kadar fazla gideceiği yer olmak -e imkan varsa yurtdışı görmüş olmakta sayılabilir -gece dışarı çıkabilecek bi insan olmak ve bunu severek yapmak -evde oturduğu anlarda sadece tek bişe yapmamak,tv oyun internet kipta gazte muzık ortak dagıtmak. -marjinal davranmamak öle giyinmemek. -konuşmayı bilmek,diksiyonu fenada olmasın dahada vardır bisrürü topluma ayak uydurabilen insan her an her herde sosyalleşebilir. (tu) bunların tersi asosyal oluyor cinsellik hariç
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Cinsellik, sosyalliğin mihenk taşıdır.
noddle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 insanlarla kolay kanka olabilmek, iyi anlasabilmek, uzlasmaci olabilmek, spor yapmak, kuluplere derneklere uye olmak,aktif olmak.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Cons said: sarı kikmek. ahahaha mükemmel.
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 barnacle said: bafilemek (tu)(tu)(tu)(tu)
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Jahrein said: postlarken gözümden bir damla yaş döküldü resmen. "0" derece kötü
Öne çıkan mesajlar