ermynorac Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 LucifeL said: ermynorac said: LucifeL said: ben maçı izledim bjk maça çift ön libero ile başladı çok güldüm gerçekten ibb den korkmuş mustafa denizli... anlamadım ki.. beşiktaş sezon başından beri 4-2-3-1 oynuyor(genelde ernst+fink ön libero), bu maçta hatta kayseriden sonra ilk kez 4-3-3 çakması bir formasyon ile çıktı(fink toroman necip orta saha toroman daha bi ön libero gibi oynuyordu) ama 20 dakika da falan döndü. korkmakla ilgisi yok sistem bu. bjk hakkında azcık bilgin olsa böyle saçma yorumlar yapmazdın :) yani uzun lafın kısası beşiktaş maça çift ön libero ile başlamadığı gibi maç başladıktan sonra sene başından beri kullandığı çift ön liberolu sisteme döndü. belediyeye özel bir durum yok. olsa olsa geçen hafta kayseriye özel bir durum olmuştu. Bu yorumum sadece bu maç içindi tüm sezon adına konuşmadım ben Mustafa Denizli'nin bu maça çok ofansif çıkmasını bekledim çünkü kazanırsa Fenerle eşitliyecek puanları Galatsaray ile 2ye düşücek puan farkı benim o yüzden komiğime gitti inönünde hemde bu şekilde oynması yadırgadım Yoksa bütün sezon için yorum yapıcak olsam Beşiktaş'ın genel topiğine mesaj atardım burada maç için yorum yaparım sadece Anlayış ile karşılıyorum bu beklentileri :D biz beşiktaş taraftarları alıştı bu mustafa denizli döneminde defansif kadrolara. haklısın ne diyim :D asıl şok geçen haftaydı. kayseri ile deplasmanda ölüm kalım maçına çıkıyoruz, kazanamaz isek şampiyonluktan tamamen kopucaz... bir baktım kadroda 2 tane "golcü" var. gerisi ful defansif oyuncular. haha... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Aslında Kayserideki kadro gene kabul edilir sonuçta tehlikeli bir deplasman ve biraz düşüş yaşasada formda bir Kayserispor ve Ariza Makakula vardı gene anlayışla karşılarım o maçı. Ama inönüde arkanda 30bin kişilik süper bir koro var atmosfer süper kendi evinde kazanmak zorundasın rakibin puan kaybtmiş 2 ön libero bana açıkcası ters geldi aynısını bizim salak Daum'da Antalya maçında son 30 dakikada yaptı kendi sahamızda kendi seyircimiz önünde son 30 dk mahkum oynadık Selçuk ve Deniz'i oyuna alınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 lucifel şöyle de bişey var. Bu takım kolay kolay gol yemiyo, defans baya sağlam. Ernst ile Fink'i yan yana oynattı mı orta saha hem geriye, hem ileriye dönük biçimde baya etkili oluyo. Ernst'in yokluğunda İBB gibi tehlikeli (11 eksikleri vardı nereye tehlikeli diyebilirsiniz de FB ye yaptıklarını gördük :) ) bi rakip karşısında tecrübesiz Necip'e tamamen güvenemedi Mustafa Denizli ve İbrahim Toraman'ı tamamen geriye dönük kullanıp, Necip ile Finki iki yönlü oynatmak istedi. İlerisi için de Bobo Holosko Tello üçlüsüne güvendi. Bence iyi de yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Denizli son haftalar böyle oynar bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 LucifeL said: Aslında Kayserideki kadro gene kabul edilir sonuçta tehlikeli bir deplasman ve biraz düşüş yaşasada formda bir Kayserispor ve Ariza Makakula vardı gene anlayışla karşılarım o maçı. Ama inönüde arkanda 30bin kişilik süper bir koro var atmosfer süper kendi evinde kazanmak zorundasın rakibin puan kaybtmiş 2 ön libero bana açıkcası ters geldi aynısını bizim salak Daum'da Antalya maçında son 30 dakikada yaptı kendi sahamızda kendi seyircimiz önünde son 30 dk mahkum oynadık Selçuk ve Deniz'i oyuna alınca Aslında o iki ön libero olayı çok ilginç denizli'nin taktiğinde zaman zaman fink'i en ileri uçta gördük maç boyu hatta pozisyonlara falan bile girdi.necipte çok olumlu toplar kesti üzerine ileride fink ve neciple baskı kurup oyunu rakip sahaya çok rahat yıktı bu şekilde. maç içinde ekremi kanat a alıp ibrahim toraman'ı sağa çekmek zaten çok başarılı bir hamleydi.Ferrari olduğu sürece zaten beşiktaş taraftarı çok rahat sigorta adam orda.TEllo bu şekilde formda 3-5 maç daha çıkarırsa kayıp vermeyiz. Ama şampiyonluk diye rehavete kapılmamak lazım bu futbol ligin başından beri hatta fener maçı hariç kayseri'ye kadar hiç bu kadar hırslı değildi takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ligin forvete en çok destek veren önliberolarıymış bizimkiler, oyüzden bene bunda bi sorun yok, lig tv de ibb maçından önce söylemişlerdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 RayCharles said: lucifel şöyle de bişey var. Bu takım kolay kolay gol yemiyo, defans baya sağlam. Ernst ile Fink'i yan yana oynattı mı orta saha hem geriye, hem ileriye dönük biçimde baya etkili oluyo. Ernst'in yokluğunda İBB gibi tehlikeli (11 eksikleri vardı nereye tehlikeli diyebilirsiniz de FB ye yaptıklarını gördük :) ) bi rakip karşısında tecrübesiz Necip'e tamamen güvenemedi Mustafa Denizli ve İbrahim Toraman'ı tamamen geriye dönük kullanıp, Necip ile Finki iki yönlü oynatmak istedi. İlerisi için de Bobo Holosko Tello üçlüsüne güvendi. Bence iyi de yaptı :)Evet gol yemiyor Beşiktaş zaten yaptığı en iyi şeyde bu sonuçta çok golcü bir takım değiller ama iyi bir defansif anlayışı var fakat ben daha çok hucum futbolunu sevdiğimden dolayı da duruma taraflı bakıyor olabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 "Hücum maç kazandırır,savunma şampiyon yapar." diye bir söz vardı sanırsam. Umarım Galatasaray bocalamaz da bu sene şampiyon oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 o eski dönem futbol için geçerli. Hala geçerli olsa Chelsea her sene şampiyondu premier ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar