PZero Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Tarih: 10 Mart 2010 Çarşamba Saat: 20:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 2-1 fiks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bizim UEFA kupası resmi + 6-0'ın skorbord resmi geldi mi shutdown yapıyoruz sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 İnşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gs puan kaybetti alırsak maçı puan farkı 2 ye düşüyo. ona göre oynanacak. alırız. belediye bize hep ters geldi ama alırız lan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bu arada maçın düdüğü yunus yıldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bjk için puan kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ikınırız sıkınırız ama bu maçı alırız. şampiyon olacağız Beşiktaşım bu sene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Batuhan_BJK said: Ikınırız sıkınırız ama bu maçı alırız. şampiyon olacağız Beşiktaşım bu sene... bu sene elleri ile hediye etmezlerse şampiyonluk zor ama haspel kader olursakta mustafa denizli ilah olur artık.Ligin haline bak rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 belediye'nin inönü'de puan alması mucize olur. çok eksikleri var. beşiktaş ise tam kadro gibi. beşiktaş'ın defansı da öyle dandirik kontra yiyecek gibi değil. olimpiyatta olsa herşey olabilirdi derdim çünkü orası anormal bir stat/ortam. fenerbahçe'de bu nedenle orda tökezledi. ama inönü'de 5% şans veriyorum belediye galibiyeti ve beraberliğe. 95% alır beşiktaş. beşiktaş 2 - ibb 0 benim oyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 totem yapıyorum bu maça izlemicem , mackolikten takip edicem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 besiktas icin bu mac 3 puan degil 10 puan degerinde. bi anda potaya girdi. eger bu maci alamazlarsa besiktas bu sene ilk 3e bile giremez bence. gsnin puan kaybettigi haftada besiktasin eline bi firsat gecti sonucta. rahat alir maci besiktas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 5-0 BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oh ya hep böyle birşey yazmak istemiştim böyle saçma sapan bir tahmin yapıp tam tersi bir sonuc görünce insan nasıl hissediyor diye :D:D ama nedense bu maç sonunda ikinci olacakmısız gibi geliyor ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 "Beşiktaş yönetimi, sezon sonu sözleşmesi sona erecek 8 oyuncu ile yaklaşık 10 gündür görüşmelerini sürdürüyordu. Görüşmelerde İbrahim Toraman ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve Rüştü Reçber'in ise boş mukaveleye imza attığı öğrenildi. " Maç öncesi moral olur, güzel zamanlama @gellidus; bu maç sonunda 2. olamıyorsunuz, 4 farklı yenerseniz 3. olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 boş mukaveleye imza atmanın futbolcuya pek bonusu olmaz moral olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 3 yıllık mı alsınlar abi, adamlar fosil.En azından futbolu büyük bir klüpte bırakacaklar, kafaları rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Yok o anlamda söylemedim ben boş mukavele deyince süre olarak deil de "ücret belli değil" anlamında diye düşündüm. Hani adamlar kulüp ne verirse ona oynayacak, kafası rahat olmaz ne para alacağını bilmeyen adamın anlamında demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bu adamlar iyi para alıyordu sanırım, Beşiktaş'ın mali işlerinin başına sağlam bir iş adamı geçti.Bütçeyi kuruşu kuruşuna hesaplıyormuş, oyuncu maaşlarını aşağı çekmeye çalışıyormuş, Serdar Özkan'a falan şaka bir para teklif etmişler, gidersen git tarzı.Bu adamlara da NBA usulü veteran-medium bir maaş bağlarlar yıllık 1'i geçmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Rewendor said: Yok o anlamda söylemedim ben boş mukavele deyince süre olarak deil de "ücret belli değil" anlamında diye düşündüm. Hani adamlar kulüp ne verirse ona oynayacak, kafası rahat olmaz ne para alacağını bilmeyen adamın anlamında demiştim. e abi bi zahmet fazlada para almasınlar belli olmasın yani. senelerce ibrahim üzülmez hariç diğer 2 oyuncunun gezmediği klüp kalmadı adsa. transferlerden parayı kırdı. ki bu adamlar öyle lüks hayata önem veren kişilerde değil. köpek gibi birikimde yapmışlardır. kalkıp 35 yaşında hala para için takımını satıcaksa zaten ne tutucan takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 8'de maç çok kötü birşey üstelik bu mevsimde, resmen negatif enerji yayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 gol ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar