Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Çrş 20:00 / Beşiktaş - İst.b. belediye

PZero

Öne çıkan mesajlar

belediye'nin inönü'de puan alması mucize olur.

çok eksikleri var. beşiktaş ise tam kadro gibi. beşiktaş'ın defansı da öyle dandirik kontra yiyecek gibi değil. olimpiyatta olsa herşey olabilirdi derdim çünkü orası anormal bir stat/ortam. fenerbahçe'de bu nedenle orda tökezledi.
ama inönü'de 5% şans veriyorum belediye galibiyeti ve beraberliğe.

95% alır beşiktaş.

beşiktaş 2 - ibb 0
benim oyum :D
Sosyal ağlarda paylaş

"Beşiktaş yönetimi, sezon sonu sözleşmesi sona erecek 8 oyuncu ile yaklaşık 10 gündür görüşmelerini sürdürüyordu. Görüşmelerde İbrahim Toraman ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı, İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve Rüştü Reçber'in ise boş mukaveleye imza attığı öğrenildi. "

Maç öncesi moral olur, güzel zamanlama

@gellidus; bu maç sonunda 2. olamıyorsunuz, 4 farklı yenerseniz 3. olursunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamlar iyi para alıyordu sanırım, Beşiktaş'ın mali işlerinin başına sağlam bir iş adamı geçti.Bütçeyi kuruşu kuruşuna hesaplıyormuş, oyuncu maaşlarını aşağı çekmeye çalışıyormuş, Serdar Özkan'a falan şaka bir para teklif etmişler, gidersen git tarzı.Bu adamlara da NBA usulü veteran-medium bir maaş bağlarlar yıllık 1'i geçmez bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yok o anlamda söylemedim ben boş mukavele deyince süre olarak deil de "ücret belli değil" anlamında diye düşündüm. Hani adamlar kulüp ne verirse ona oynayacak, kafası rahat olmaz ne para alacağını bilmeyen adamın anlamında demiştim.

e abi bi zahmet fazlada para almasınlar belli olmasın yani.
senelerce ibrahim üzülmez hariç diğer 2 oyuncunun gezmediği klüp kalmadı adsa. transferlerden parayı kırdı. ki bu adamlar öyle lüks hayata önem veren kişilerde değil. köpek gibi birikimde yapmışlardır.
kalkıp 35 yaşında hala para için takımını satıcaksa zaten ne tutucan takımda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...