elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 2009 eylülde okulu bitirdim ama henüz ne diplomamı aldım ne tecil ile ilgili herhangi bir işlem yaptırdım. arkadaşımın biri içime kurt düşürdü, sakata gelmek gibi bir durumum varmı şu an? Ne kadar zamanda bu duruma düşüyo vs. Okul bitmeden direk çalışmaya başladığım için vakit ayıramadım bu tarz şeylere hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kapıdan almaya gelene kadar devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bakaya kalma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hiçbişey olmaz gitmek istediğinde ben gideyim artık diye basvurursun subeye korkma 2 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 okul bittikten sonra 2 yıl tecil hakkın var.Gidip yaptırıyorsun.Ben öyle yaptırmıştım,bak ağustosta askere gidecem geldi aklıma peh : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 e para cezası, mahkemesi falan oluyomuş dediydiler Tenekeadam said: okul bittikten sonra 2 yıl tecil hakkın var.Gidip yaptırıyorsun.Ben öyle yaptırmıştım,bak ağustosta askere gidecem geldi aklıma peh : ( ben bunu yaptırmadım işte, bunu yapmayınca bişey olmuyomu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 uyarı gelir mutlaka postayla böyle böyle gel die o zaman gidip tecil ettirirsin en son ve kötü ihtimalle onun dışında ceza fln almazsın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kapıdan alırlar vakti geldiğinde rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 lan ne bişi olmazı otelde falan kalırsan direk alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hiçbi şey olmaz. ara şubeni sor nedir benim durumum diye. en kötü ihtimal okuldan çıkış belgesi alıp götürüp 2 yıl tecilini kullanırsın. he 2 yıl dolduysa o zaman işte önce yoklamanı yaptırırsın sonrada bağlı olduğun askerli şubesine göre ağustosta yada kasımda falan gidersin. bakay değilsin hiçbir şekilde şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Vidar said: lan ne bişi olmazı otelde falan kalırsan direk alırlar. okul bitince bu gelmedi gidip getirin diye birşey yok arkadaşlar önce postayla böyle böyle bi durum var gel bakiim şubeye diyorlar, sonra orda hakkın varsa tecil ettirebiliyorsun hiçte bişi olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Vidar said: lan ne bişi olmazı otelde falan kalırsan direk alırlar. böyle bişey yok uydurma. adam bi kere bakaya değil, yanlış biliyor. he bakaya yada yoklama kaçağı olup aranıyor falan olsa o zaman haklısın orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Yunus baka kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben okul bittikten 6 ay sonra yaptırdım tecilimi. bisey olmuyo yani. cıkıs belgeni goturucen olcak bitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 alırlar dediğim uğraşırsın boş yere en azından(tatil diye gidip bunlarla uğraşmak mesela), tecil hakkın varsa yani, yoksa zaten gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sinad said: Yunus baka kalırsın aynen bakakaldım relax oldum tekar sağolun, 1000 lira ceza ödersin davalarla uğraşırsın diyen totoş arkadaşıma gidip söveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 gidiyorum diyip teslim olmazsan bakaya kalırsın.arkadaşımın davası hala devam ediyor.3 milyar ceza verdiler, ödemeyi 2 sene erteletmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kanun deisti yakin bi tarihte yoklamaya gitmemeyi ve tecil islemini yaptirmamak buyuk sorun oldu haberin olsu git en kisa surede yaptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Dk(Devre kaybı) gitme de nasıl gıdersen gıt.Iste o zaman yanarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 adam 6 yıl sonra hiç birşey olmamış gibi mesaj atıyor, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Valla gidip şubene senin durumun nedir diye en azından bir telefon açsan bile yeter.Askerlik kararı aldırırsın 2 sene zaten otomatik tecil ediliyor,ben bir bakayım diye gitmiştim meğer okul son dönem tecil etmemiş ucundan kurtarmıştım.Sakın boşlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar