Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bakaya kalma durumları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2009 eylülde okulu bitirdim ama henüz ne diplomamı aldım ne tecil ile ilgili herhangi bir işlem yaptırdım.

arkadaşımın biri içime kurt düşürdü, sakata gelmek gibi bir durumum varmı şu an?

Ne kadar zamanda bu duruma düşüyo vs.

Okul bitmeden direk çalışmaya başladığım için vakit ayıramadım bu tarz şeylere hiç
Mesaj tarihi:
e para cezası, mahkemesi falan oluyomuş dediydiler

Tenekeadam said:

okul bittikten sonra 2 yıl tecil hakkın var.Gidip yaptırıyorsun.Ben öyle yaptırmıştım,bak ağustosta askere gidecem geldi aklıma peh : (

ben bunu yaptırmadım işte, bunu yapmayınca bişey olmuyomu yani?
Mesaj tarihi:
hiçbi şey olmaz. ara şubeni sor nedir benim durumum diye. en kötü ihtimal okuldan çıkış belgesi alıp götürüp 2 yıl tecilini kullanırsın. he 2 yıl dolduysa o zaman işte önce yoklamanı yaptırırsın sonrada bağlı olduğun askerli şubesine göre ağustosta yada kasımda falan gidersin. bakay değilsin hiçbir şekilde şu an.
Mesaj tarihi:
Vidar said:

lan ne bişi olmazı otelde falan kalırsan direk alırlar.

okul bitince bu gelmedi gidip getirin diye birşey yok arkadaşlar önce postayla böyle böyle bi durum var gel bakiim şubeye diyorlar, sonra orda hakkın varsa tecil ettirebiliyorsun hiçte bişi olmuyor..
Mesaj tarihi:
Vidar said:

lan ne bişi olmazı otelde falan kalırsan direk alırlar.

böyle bişey yok uydurma. adam bi kere bakaya değil, yanlış biliyor. he bakaya yada yoklama kaçağı olup aranıyor falan olsa o zaman haklısın orası ayrı.
Mesaj tarihi:
sinad said:

Yunus baka kalırsın

aynen bakakaldım

relax oldum tekar sağolun, 1000 lira ceza ödersin davalarla uğraşırsın diyen totoş arkadaşıma gidip söveyim.
Mesaj tarihi:
Valla gidip şubene senin durumun nedir diye en azından bir telefon açsan bile yeter.Askerlik kararı aldırırsın 2 sene zaten otomatik tecil ediliyor,ben bir bakayım diye gitmiştim meğer okul son dönem tecil etmemiş ucundan kurtarmıştım.Sakın boşlama
  • Yeni Oluştur...