Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Başvurdum bende hayırlısı [Bu mesaj Virus tarafından 05 Temmuz 2004 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: arcane, 05 Temmuz 2004 01:46 tarihinde demiş ki: ehe her ne kadar geniş kapsamlı bi test olsa da adamların desteklediği en düşük bağlantıdan daha düşük hızda bağlantıya sahip olan 33600 gençliğini (bkz: Sam) seve seve alacaklarını söylemek zor olur. zaten önde giden, bayrak taşıyan önyargıcı blizzard düşmanı yorum katliamcısısın hehe hakkında bi mail atıp adamları bilgilendiririm, unutursun betayı :).sen bekle belki bungie bişeyler yapar sen adsl alana kadar.. :lol: artık 48000 ile bağlanıyorum ve adsl de içinde bulunduğumuz ay içinde bağlanacak muhtemelen. o nedenle bağlantıya ne yazsam onu düşünemiyorum ben, senin acımana ihtiyacım yok gral bap.. :-p bungie bişi yaparsa bu alanda zaten direkt gömecek blizzard gibi lapacı firmaları.. beklemedeyim ama artık bağlantı nedeniyle değil.. 8-)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: ermynorac, 05 Temmuz 2004 13:02 tarihinde demiş ki: ben 1 tane attım. daha fazla atan var mı ? (yada atılıomu) ben 2 tane attim bide kizarkiminkiyle... Ama sanirim ipden anliyolar... Neyse gorecez, genede bilen biri varmi ne zaman bashliyacak beta?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 baş vurdum ama "spam yemek istemiyorum" manasında o tikleri kaldırmanın etkisi ne derece onu bilemiyorum.. :) ha bu arada, o kadar dandini sormuşlar ki normal adamlar mantıken direkt sona kalır. oyun şirketinde çalışan, fan site işleten filan tonla insan vardır.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 valla ben spamlari biraktim varsin spamlari blocklarim beta acc bi aliyimde :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Olabildiğince farklı bilgisar ve kişilik konfigürasyonuyle deneyin, şansınız artar. Bide ne zaman bitiyor signuplar? Ona göre bütün kayıtlarımı istanbula dönmeden bitiriyim[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 05 Temmuz 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 nasıl deniyoruz ki cafe cafe ya da arkadaş evi evi gezmeden? hiç işim olmaz öyle kepzelikle myth ya da fallout online değilse.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 E gayet güzel ama keske herkes asılmasa 10 15 tane alıcak olanlar var piyango hesabı herkesin sansı azalıcak..Bazılarının artıcak tabi..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bizim okulun bilgisayarlarında activex in açılmasını engelleyen bişi var, konfigürasyonu kendim girdim ilk iki kayıt için. Uzun zamandır uğramadığım arkadaşlara bi selam zamanı geldi demekki:) E tabi karşıdaki internet kafeye de giderim artık. Kendi sorumu cevaplayayım. 3 hafta sürecekmiş beta kayıtları. Kör gözlerim anasayfadaki yazıyı görmemiş[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hay sokacam stage 4'e geliyorum. herşeyi dolduruyorum da basıp ilerleyecek bir tuş yok, yüklenmiyor öyle bir buton. 3 kere denedim üçünde de böyle oldu. POFFFFF[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Please note that only one entry per household is permitted. Multiple applications will be disqualified.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: LvL_Sabo, 05 Temmuz 2004 15:00 tarihinde demiş ki: hay sokacam stage 4'e geliyorum. herşeyi dolduruyorum da basıp ilerleyecek bir tuş yok, yüklenmiyor öyle bir buton. 3 kere denedim üçünde de böyle oldu. POFFFFF offf ben de de öyle. Aşırı yüklenmeden sanırım. Of yaa içimde patladı. Acaba geceye doğru denesem diskalifiye edilirmiyim???(eğer bu 4.stepten önce kabul edilip vs vs oluyosa 2.ci kayıdım olduğu için diskalifiye edilirim sanırım)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 eee ne zaman baslıyoruz :-?[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 başliomuyuz bakalım dur daha :) yav evden 1 tane kayıt oldum ben yemio daha kayıt olmak. başka biylerden mutlaka 2-3 tane daha kayıt olmak lazım herkes 10 tane alacak. zaten şanssız adamız kesin seçilemeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Vallahi step 4'te çok güzel bir internet explorer dizin hatası çıkmasa bizde kayıt ama..... Raid3r sen ne zaman kayıt oldun sabah 10 11 gibi mi yoksa bu saatlerdemi???[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 30dk fln anca oldu step 4 hangisiydi birsürü seçenekli soruların olduğu yer mi. [Bu mesaj Raid3r tarafından 05 Temmuz 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 konsolun falan sorulduğu kısım en son kutu Do you own any Blizzard titles? (Check all that apply) Warcraft: Orcs and Humans Warcraft II: Tides of Darkness Warcraft II: Beyond the Dark Portal Warcraft II: Battle.net Edition olarak kalıyo gerisi yok[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ay battim ben uff:( hem kendi hem de kardesimin bilginden girdim ağdan bagliyiz birbirimize 1 den fazla olunca diskalifye olcakmisiz tuh bastan gittik yani [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 05 Temmuz 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 allah allah 30dk fln önce hem de 3 ark birden kayıt olduk biz hiç öle sorun çıkmadı. artık bekleyin yoğunluk azalsın akşama fln kayıt olursunuz. nasıl olsa daha süresi var ilk kayıt olanın da bi avantajı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Diskalifiye olmam işallah :hmm:[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 olmassın nie olasın? o stepe kadar bikaçtane doldurduğun için mi diyorsu? öyleyse zaten son stepte yollar adamlara bilgiyi yani devam diyince yollamaz yoksa yarısında vazgeçen bir sürü gereksiz dosyayla uğraşılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 mail olayında yukarıdaki blizzard ın kendi mail hedesi insider ağırlıklı dio.insider sık çıkmıo zaten.ayrıca güzel bişey ben severim. alttaki vivendi ve ortaklarının hedesi.yani vivendi + anlaşmalı olduğu reklam şirketleri.spam kokuyo :D[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ben de üye oldum. Siz oynadığınız mmolara ve en uzun mmoya ne yazdınız? Ben 26 ay yazdım uo oynama sürem olarak :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 05 Temmuz 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 o soruların signupla pek ilgisi yoktur bence. yani ne yazarsan yaz farketmez büyük bir anket yapıolar hazır bulmuşken herkesi. yoksa adamların 2 yıl oynayana da hiç oynamayana da ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Arkadaşlar sign-up sırasında en sıkan çıkan bilgisayarınızı tarayan Active x sorusuna evet diyeceksiniz ! Eğer çıkmıyorsa firewallu kapamanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar