Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

on sene önce dost dediğin insanın şu an yanında olmaması

soulberry

Öne çıkan mesajlar

ne acayip bi şey. zamanında gerçekten inanarak söylüyosun, "dostum bu benim" diye. çünkü dostluğunuz zaman hariç her sınavı geçmiş. doğal olarak kalbine dost olarak kazıyosun bi kere o insanı. on sene sonra bi bakıyosun yok, ulaşmak istesen ulaşamıyosun, görüşmek istesen imkanı yok. duman olup uçmuş sanki. hani zamanla soğumak başka da, tek bi nedenden dolayı neşterle keser gibi hayatından çıkarmak zorunda kalmak çok pis bi olay. kimin kimi hayatından çıkardığından bahsetmiyorum tabi, taraflardan biri çıkarmış. böyle önüme gelen her şeye süper anlamlar yükleme hastalığım da var biraz. "bu hayatımın en mutlu günü, bu hayatımın en iyi insanı, bu hayatımın en iyi ilişkisi" vs gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Orta okulda taner diye bi arkadaşım vardı. Karadenizli bi çocuktu, babası da bizim okulda öğretmendi. Tayin olayıyla gelmişlerdi zaten. 3 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Çocuk kafasıyla kurulan dostluktan daha bi farklıydı cidden. Liseye başladık, üniversite geldi, 5 kez görmedim, göremedim, olmadı denk gelmedi.

Lisede çok iyi arkadaşlıklarım oldu, 4 yılın her gününü dolu dolu geçirdiğim insanlar vardı. Şu an hala aynı şehirde aynı okuldayız, adam gibi görüşemiyoruz.

Olay 10 yıl falan değil aslında, 1 de olsa 2 de, farketmiyor. Hepimiz biraz vefasızız, hayat da zorluyor insanları bu hale gelmeleri için gerçi. Öyle yani

kötü

edit: üni de de iyi dostluklar olacak belki, onlar da geçip gidecek

insanın totalde 1 kişi kalıyor sanırım hayatı boyunca dost slotunda
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

hiç sebebi yokken bile uzaklaşabiliyo insanlar birbirinden. insan ilişkilerini çok abartıyorsunuz, anne baba kardeş dışındaki insanlar arasında her şey olabiliyor. DOSTUM BEBEYİM SONSUZA DEK BERABERİZ olayı da yalan maalesef.

aynen..insanlardan çok bi beklentiniz olmasın hayal kırıklığına uğrarsınız..

yalnızız hepimiz =)
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Orta okulda taner diye bi arkadaşım vardı. Karadenizli bi çocuktu, babası da bizim okulda öğretmendi. Tayin olayıyla gelmişlerdi zaten. 3 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Çocuk kafasıyla kurulan dostluktan daha bi farklıydı cidden. Liseye başladık, üniversite geldi, 5 kez görmedim, göremedim, olmadı denk gelmedi.

Lisede çok iyi arkadaşlıklarım oldu, 4 yılın her gününü dolu dolu geçirdiğim insanlar vardı. Şu an hala aynı şehirde aynı okuldayız, adam gibi görüşemiyoruz.

Olay 10 yıl falan değil aslında, 1 de olsa 2 de, farketmiyor. Hepimiz biraz vefasızız, hayat da zorluyor insanları bu hale gelmeleri için gerçi. Öyle yani

kötü

edit: üni de de iyi dostluklar olacak belki, onlar da geçip gidecek

insanın totalde 1 kişi kalıyor sanırım hayatı boyunca dost slotunda

<3
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 sene önce derdim, ne kadar şanslı bir insanım, çok arkadaşım var, baya da bi dostum var her şekilde güvenebileceğim. ama son zamanlarda yaşadıklarımdan dolayı 10 senedir dost dediğim, kardeşim dediğim, uğruna herşeyi yaptığım insandan bile şüphe ettim. nedeni ise çok basit. insanlar değişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

4-5 sene önce derdim, ne kadar şanslı bir insanım, çok arkadaşım var, baya da bi dostum var her şekilde güvenebileceğim. ama son zamanlarda yaşadıklarımdan dolayı 10 senedir dost dediğim, kardeşim dediğim, uğruna herşeyi yaptığım insandan bile şüphe ettim. nedeni ise çok basit. insanlar değişiyor.

İnsan değişmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...