soulberry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ne acayip bi şey. zamanında gerçekten inanarak söylüyosun, "dostum bu benim" diye. çünkü dostluğunuz zaman hariç her sınavı geçmiş. doğal olarak kalbine dost olarak kazıyosun bi kere o insanı. on sene sonra bi bakıyosun yok, ulaşmak istesen ulaşamıyosun, görüşmek istesen imkanı yok. duman olup uçmuş sanki. hani zamanla soğumak başka da, tek bi nedenden dolayı neşterle keser gibi hayatından çıkarmak zorunda kalmak çok pis bi olay. kimin kimi hayatından çıkardığından bahsetmiyorum tabi, taraflardan biri çıkarmış. böyle önüme gelen her şeye süper anlamlar yükleme hastalığım da var biraz. "bu hayatımın en mutlu günü, bu hayatımın en iyi insanı, bu hayatımın en iyi ilişkisi" vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tahmin edeyim lisede diyordun en son dostum dostum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ohoo adam 40 yıllık karısını boşuo. dost dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 çok güzel ifade etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hiç sebebi yokken bile uzaklaşabiliyo insanlar birbirinden. insan ilişkilerini çok abartıyorsunuz, anne baba kardeş dışındaki insanlar arasında her şey olabiliyor. DOSTUM BEBEYİM SONSUZA DEK BERABERİZ olayı da yalan maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aynen öyle. kediler bile ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Orta okulda taner diye bi arkadaşım vardı. Karadenizli bi çocuktu, babası da bizim okulda öğretmendi. Tayin olayıyla gelmişlerdi zaten. 3 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Çocuk kafasıyla kurulan dostluktan daha bi farklıydı cidden. Liseye başladık, üniversite geldi, 5 kez görmedim, göremedim, olmadı denk gelmedi. Lisede çok iyi arkadaşlıklarım oldu, 4 yılın her gününü dolu dolu geçirdiğim insanlar vardı. Şu an hala aynı şehirde aynı okuldayız, adam gibi görüşemiyoruz. Olay 10 yıl falan değil aslında, 1 de olsa 2 de, farketmiyor. Hepimiz biraz vefasızız, hayat da zorluyor insanları bu hale gelmeleri için gerçi. Öyle yani kötü edit: üni de de iyi dostluklar olacak belki, onlar da geçip gidecek insanın totalde 1 kişi kalıyor sanırım hayatı boyunca dost slotunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 burtonesk said: aynen öyle. kediler bile ölüyor. yüreğine sağlık, çok güzel ifade etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dost dost diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Eğer onlar yanında olmuyorsa sen onların yanında olursun.Bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vukuat Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 insanın en iyi dostu kendisi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 başlık kendi kendine tecavüz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 "roket adam" said: hiç sebebi yokken bile uzaklaşabiliyo insanlar birbirinden. insan ilişkilerini çok abartıyorsunuz, anne baba kardeş dışındaki insanlar arasında her şey olabiliyor. DOSTUM BEBEYİM SONSUZA DEK BERABERİZ olayı da yalan maalesef. aynen..insanlardan çok bi beklentiniz olmasın hayal kırıklığına uğrarsınız.. yalnızız hepimiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 burtonesk said: aynen öyle. kediler bile ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 SeaGle said: Orta okulda taner diye bi arkadaşım vardı. Karadenizli bi çocuktu, babası da bizim okulda öğretmendi. Tayin olayıyla gelmişlerdi zaten. 3 yıl yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. Çocuk kafasıyla kurulan dostluktan daha bi farklıydı cidden. Liseye başladık, üniversite geldi, 5 kez görmedim, göremedim, olmadı denk gelmedi. Lisede çok iyi arkadaşlıklarım oldu, 4 yılın her gününü dolu dolu geçirdiğim insanlar vardı. Şu an hala aynı şehirde aynı okuldayız, adam gibi görüşemiyoruz. Olay 10 yıl falan değil aslında, 1 de olsa 2 de, farketmiyor. Hepimiz biraz vefasızız, hayat da zorluyor insanları bu hale gelmeleri için gerçi. Öyle yani kötü edit: üni de de iyi dostluklar olacak belki, onlar da geçip gidecek insanın totalde 1 kişi kalıyor sanırım hayatı boyunca dost slotunda <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 4-5 sene önce derdim, ne kadar şanslı bir insanım, çok arkadaşım var, baya da bi dostum var her şekilde güvenebileceğim. ama son zamanlarda yaşadıklarımdan dolayı 10 senedir dost dediğim, kardeşim dediğim, uğruna herşeyi yaptığım insandan bile şüphe ettim. nedeni ise çok basit. insanlar değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 vaniLLe said: dost utopia said: ne ya Bella said: HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gökalp kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: 4-5 sene önce derdim, ne kadar şanslı bir insanım, çok arkadaşım var, baya da bi dostum var her şekilde güvenebileceğim. ama son zamanlarda yaşadıklarımdan dolayı 10 senedir dost dediğim, kardeşim dediğim, uğruna herşeyi yaptığım insandan bile şüphe ettim. nedeni ise çok basit. insanlar değişiyor. İnsan değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 insanlar değişir Pati değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 insan default kötüdür olum temiz seçmek lazım dostları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 insandan dost gargage'dan post olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 @laraken +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kitapevi olanı süperdir. kaç senedir de orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar