LucifeL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bugün babamdan yumurta ile yapılan ve beni gerçekten cezbeden bir tarif öğredim yalnız yemeğin bir adı yok devşirme bir şey bu. Öncelikle 5-6 yumurtayı haşlıyorsunuz katı olacak şekilde sonra soğutup soyuyorsunuz sonrasında ise bi yayvan büyük tabağa her yumurtayı 4 bölüp diziyorsunuz üstünde biraz sıvı yağ,limon ve birazda pul biber gezdiriyorsunuz ve servise hazı yumurtaları yiyip yağına ekmeğinizi banmanızı tasiye ediyorum yanındasu,kola veya meyve suyu çeşidleri ise çok iyi gidiyor. ben yaptım resmini de koyayım dedim :D ahanda burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ilginç, yeni görmek. paylaşıma +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bildiğimiz yımırta lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sen neden bu babadan ogula geçen bir tarifi bize anlatıyosunki. baban burada üye olsa bunu okusa kafanı gözünü beyninden ayırmazmı lan? HE? bu yaptıgın insanlığa sığarmı atakan? sığarmı muhittin? sığarmı ayşenur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi bunu bilmiyormusunuz? Gerçi alayınız şehir çocuusunuz ne bilirsiniz siz böyle şeyleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 resim açılmadı ama tarife bakılırsa annemin yıllardır "yumurta dolması" adıyla yaptığı şey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aynen abi Resimde de garip biyeri çekmiş gözükmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bu arada bu kadar tırt boyutlandırılmış bi resmi neyle çektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi telefonla çektim pcde resim tmm da burada neden böle oldu anlamadım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 boyutu ufalt az be abi :D One 2048 e 4900 mü çektin ne yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 129423141 yıllık kahvaltı yemeği bu.ilk insandan beri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 siz babadan fazla gec görmüssünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 zeytinyağı ile olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 @vanille topikteki mesajlara bakılırsa bayağı bir geç görmüşüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ossun hic görmemekten iyidir. yimirta kirmasini bilmeyen herifler var vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aquila said: arkadasim bunun aynisini fede said: içine birde soğan Dynun said: koyarak vanille said: denemenizi kermit said: tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bana en köylü yerlerini denk getiriyosun hep. döverim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 of gökalp bayma lan sen de sdfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aahahahahah en köylü yerler ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aa bu yeni meme mi ben görmemişim gökalp ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Fistan said: fakir yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yoğurt falan da koyuyorlar buna yumurta berbat bişi zaten yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 haslanmıs yumurtayı 4 e bolmus ustune baharat serpmis iste. nesi ozel abi 2. sayfaya gecirmeyin sole yemekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kermit said: yumurtayı hasla 4 e bölmene gerek yok. 8 e böl. fede said: maydonoz, soğan, marul ginaly said: zeytinyağı, pul biber, tuz Dynun said: istersen limonda sıkabilirsin. sonra karıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 OF GÖKALP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar