Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

What is asdf


KARAMURAT

Öne çıkan mesajlar

hll olsun valaha diyecek hicbirseyim yok
adamın isi gucu yok yapmıs bu siteyi ama cok anlamlı olmus bence mesela ben arkadaslarımla konusurken asdf yazıyorum bu ne demek diyor bende kalıyor hic iste oylesine yazdım diyorum neden yazdın oluyor iste bir korunma yolu daha cıktı hemen sitesini veriririm okurken bende baska konulara tasırım konuyu en azından :D[signature][hline]Always Rammstein
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu yabancıların asdf si
zaten bizimki genel olarak sadece asd olarak geçer

hatta kaynağını düşünürsek şöyle bi teorim var:
nebula'da mage pvp sinde fizzle ön planda olduğundan insanlar pvp sırasında hızlı bir gülüş şekline ihtiyaç duydular.çoğu oyuncunun büyü macroları klavyenin sol tarafındadır.bu yüzden asdasda ortaya çıktı.F harfi ile genelde bu gülmelerde nokta işareti yerine kullanılıyor olabilir orasını çözemedim.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha hobts burrrst. Salak mı lan bunu yapan? Kesin parası ve zamanından başka bi şeyi olmayan biri yapmıştır bunu :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched!
DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 28 Temmuz 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
bu yabancıların asdf si
zaten bizimki genel olarak sadece asd olarak geçer

hatta kaynağını düşünürsek şöyle bi teorim var:
nebula'da mage pvp sinde fizzle ön planda olduğundan insanlar pvp sırasında hızlı bir gülüş şekline ihtiyaç duydular.çoğu oyuncunun büyü macroları klavyenin sol tarafındadır.bu yüzden asdasda ortaya çıktı.F harfi ile genelde bu gülmelerde nokta işareti yerine kullanılıyor olabilir orasını çözemedim.


tanımlama süper ne diyim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...