Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!! ICQ vs. MSN !!

Asura

Öne çıkan mesajlar

Son günlerde bu 2 programın aralarında bir savaş varmış gibime geliyor.Herkes ya icq ya da MSN kullanıyor..Bunları bi değerlendirmeye alsak uzun uzadıya tartışsak.Eksik yönlerini ve artı yönlerini konuşalım..Bakalım en iyisi hangisi..

Bence icq'nun kolay kullanılabilir bir arayüzü var.Aradığım insanlara daha kolay erişebiliyorum...[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...
Sosyal ağlarda paylaş

alışkanlık mı bağlılık mı bilemem, ama icq yönetir. ms u zaten sevmem ama, msn soğuk geliyo bana ?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

icq iyi bence ikiside var bende ama icq daha iyi[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

MSN icq'dan daha pratik olması, daha az ram yemesi, daha bug-free olması açısından kullanılabilir. Ayrıca outlook kullanıosanız, entegre çalışabilmesi de güzel bir özellik. Ama olay iletişim olduğuna göre ve bir çok insanda da icq bulunduğuna göre icq'nun liderliği tartışılmaz. En güzeli ikisini de kullanmak :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 22 Temmuz 2004 12:49 tarihinde demiş ki:
msn = microsoft
microsoft sucks

mirabilis icq sucks

miranda icq networküyle rox...

veya da şööle diyelim..

MSN= Amerika
ICQ= İsrail

aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık..

Bu arada mirandayı bilmiyordum.öneren&yazan ark.lar saolsun şimdi indiriyorum..Bakalım nasılmış..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...
Sosyal ağlarda paylaş

msn tek başına iyi değil. plus'la birlikte icq'dan daha iyi bence. ayrıca çok fazla plugin seçeneği var. mesela mesajı elinizle çizerek falan bile gönderebiliyosunuz. ayrıca auto-message, offline message, sms falan bisürü bişiler var.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

icq'yü 98 versiyonundan beri kullanırım.
450 mesaj sınırı kaldırıldığından beri ayrı bir severim.

msn sux.
illa msn plus yüklemek gerekiyor.
msn çok cancanlı kımılkımıl oynak bii program.
Elle yazıp mesaj gönderme gibi saçma pluginleri var.
ya ben mesaj göndermek istiyorum sadece. Yok illa kımıl kımıl şeyler yapçaz

eh, oynak şeyler, webcam, hede hödö kullanmak istiyenler için msn çok güzel tabii.
ama sırf mesaj atmak, insanlarla sohbet etmek isteyenler için, icq yönetir.[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

pek bir farkı yok, msn tanıdıklarla rahatsız edilmeden konuşmak için birebir ama icq'nun webicq özelliği var, dl etmeden listendekilerle konuşabiliyorsun, history kaydetmiyor...e bu nedenle en iyisi web icq bence.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...