Asura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Son günlerde bu 2 programın aralarında bir savaş varmış gibime geliyor.Herkes ya icq ya da MSN kullanıyor..Bunları bi değerlendirmeye alsak uzun uzadıya tartışsak.Eksik yönlerini ve artı yönlerini konuşalım..Bakalım en iyisi hangisi.. Bence icq'nun kolay kullanılabilir bir arayüzü var.Aradığım insanlara daha kolay erişebiliyorum...[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 alışkanlık mı bağlılık mı bilemem, ama icq yönetir. ms u zaten sevmem ama, msn soğuk geliyo bana ?[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 miranda desem :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 MSN' nin offline mesaj ozelliği de olsa tadınmdan yenmiyecek ama yok ne yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet msnin en büyük eksikliği o. bunun yanında ugrasamam ben icqyla fln msn hükmeder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 icq iyi bence ikiside var bende ama icq daha iyi[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 miranda kesin çözüm :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 msn = microsoft microsoft sucks mirabilis icq sucks miranda icq networküyle rox...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 MSN icq'dan daha pratik olması, daha az ram yemesi, daha bug-free olması açısından kullanılabilir. Ayrıca outlook kullanıosanız, entegre çalışabilmesi de güzel bir özellik. Ama olay iletişim olduğuna göre ve bir çok insanda da icq bulunduğuna göre icq'nun liderliği tartışılmaz. En güzeli ikisini de kullanmak :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Arkansis, 22 Temmuz 2004 12:49 tarihinde demiş ki: msn = microsoft microsoft sucks mirabilis icq sucks miranda icq networküyle rox... veya da şööle diyelim.. MSN= Amerika ICQ= İsrail aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık.. Bu arada mirandayı bilmiyordum.öneren&yazan ark.lar saolsun şimdi indiriyorum..Bakalım nasılmış..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 msn tek başına iyi değil. plus'la birlikte icq'dan daha iyi bence. ayrıca çok fazla plugin seçeneği var. mesela mesajı elinizle çizerek falan bile gönderebiliyosunuz. ayrıca auto-message, offline message, sms falan bisürü bişiler var.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 icq'yü 98 versiyonundan beri kullanırım. 450 mesaj sınırı kaldırıldığından beri ayrı bir severim. msn sux. illa msn plus yüklemek gerekiyor. msn çok cancanlı kımılkımıl oynak bii program. Elle yazıp mesaj gönderme gibi saçma pluginleri var. ya ben mesaj göndermek istiyorum sadece. Yok illa kımıl kımıl şeyler yapçaz eh, oynak şeyler, webcam, hede hödö kullanmak istiyenler için msn çok güzel tabii. ama sırf mesaj atmak, insanlarla sohbet etmek isteyenler için, icq yönetir.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Trillian desem.ICQ,MSN,MIRC,YAHOO hepsi içinde çok sağlam bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 off-line adama msj gonderemieyeceksem ne isime yarar o . teh ayrica icq da deli dolu bir suru ozellik var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ikisini de kullanıorum, ikisi de lazım artık tek IM yetmio hatta ICQ + MSN = Miranda yapıyorum daha bi hoş oluo. Miranda ownz, trillian sux.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çok zorunlu kalmadıktan sonra icq daha doğrusu miranda açmam. Çünkü oradan suhbet etmek bile zevkli gelmiyor artık. Msn daha sakin daha kontrol altında oluyor. zaten son zamanlarda msn kullanmayan kalmadı gibi birşey.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Ben msn kullanmam 98'den beri icq user'ıyım. Hatta Msn'i bilgisayarımdan silmeme izin vermeyen microsoft'u kınıyorum...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 pek bir farkı yok, msn tanıdıklarla rahatsız edilmeden konuşmak için birebir ama icq'nun webicq özelliği var, dl etmeden listendekilerle konuşabiliyorsun, history kaydetmiyor...e bu nedenle en iyisi web icq bence.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: StRencher, 23 Temmuz 2004 13:57 tarihinde demiş ki: Ben msn kullanmam 98'den beri icq user'ıyım. Hatta Msn'i bilgisayarımdan silmeme izin vermeyen microsoft'u kınıyorum... Add/Remove Programs > Add/Remove Windows Components altında .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 trillian kullanın hem icq hem msn hemde yahoo msnger bi arada .. toplu çözüm :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 icq rulZ!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 icq rulaz cünkü bi çesit mail gibi islev görüyor.sonrada msg atabiliosun o iyi[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar