Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Eskişehirspor - Galatasaray 08.03.10 @ 20.00

balon

Öne çıkan mesajlar

Şimdi şu takımda Arda ortada oynasa 10 numara gibi,solda sağda Santos-Keita oynasalar daha iyi olmaz mı...
Çok mu gerekli 2 önlibero mesela ben o konuya takmış durumdayım..Paso 2 slot,M.Topal-M.Sarp-Ayhan üçlüsüne gidiyor,katkı desen 0 zaten,iki top kesecekler diye ki onu yaptıklarından şüpheliyim,kapatıyorlar orta sahayı banko onların..
Ne biliyim şart mı yani şu 2 önlibero hep düşünüyorum,defans sadece 4 savunma adamı artı 2 önlibero değil ki,Gs'nin Süper ligde 2 önliberoyla ihtiyacı mı var...
Ben pek faydalarını göremiyorum nedense..
Arda ne zaman 10 numara oynasa takım rahat ve farklı galip geliyor dikkat ettiyseniz,2 tarafa da çalım atabilen iyi pas atabilen bir adam rahatlıkla orada oynayabilir...
Takımın en büyük eksiği ortadan paslarla gelememesi,bu her maç belli oluyor,orası hep tıkanıyor,Ayhan,M.Topal veya Sarp üçlüsüyle,bence bu konuda bir değişikliğe gidilmesi lazım...
Gs'nin taktiği belli,kanatları kapat,Keita Arda ya ikili sıkıştırma,ortadan da önliberolara şok pres,topu kap golü at bir nevi...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok haklısın da,bayadır aklımda benim,mesela sezon başı Elano gelmeden ortada oynadı iyiydik,geçen maçta ortada değil miydi ben mi yanlış hatırladım...
Takımın sorunu belli kitleniyor ortada,rakipte fizik açıdan kuvvetli olunca pres yapınca,kanatları sıkıştırınca yeniyor bizi rahat..
Aynı Fener maçı gibi işte...
Taktik boş iş deme bence...
Sosyal ağlarda paylaş

O deilde bu hafta çarsamba günü bursa ve bjk eksik maçlarını yapacak.

Burdan hem gs hem fb taraftarlarına sesleniyorum.. Hani birbirinize laf ediyorsunuz ya yok bilmiyorsun yok sizin defans kotu yok sizin orta saha böyle o burda oynamalı su surda oynamalı ince muz ortalar kesmeli o zaman olurdu bu reykard bilmiyor daum mal fln diye..

Arada bjk kayseri trabzon ve bursayı hiç saymadınız ya sanki lig gs ve fb arasında dönüyormus gibi kandırdınız kendinizi. O cok büyük gordugunuz fb nin 6. ile arasında 6 puan var 2 maca bakar yani bir bakmıssınız 6. olmussunuz :) ki çarsamba akşamı büyük ihtimalle 3. hatta belki 4. olacak fb

Sanki bana real madrid barcelona rekabeti var tsl de..
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaşlımısın sorusunun altından ne çıkacak?

Evet beşiktaşlıyım ama genel taraftar kitlesinin aksine kendime taraftar bile demem. Sadece futbolu bildiğimi biliyorum ve ona göre yorum yapıyorum..

Ben diyorumki onu bunu beğenmediniz yok uefa finali yok 10 puan farkla lider bjk bok gibi bursa sans eseri burda hakemler kotu falan filan diye kendinizi kandırdınız..
Puan tablosuna bakın durumu anlayın.. Hani Türkiye içinde gündem değiştiriyorlar kötü gidişi aslında çok iyiymiş gibi gösteriyorlar ya aynı durum burda geçerli..

Gecen hafta gs maçı dışında (oda rakip yüzünden) gs yada fb nin iyi oynadığı bir maç söyleyin bana sözlerimi geri alayım..

Düzeltme: fb ve gs kotu takımlar, sampiyon olamazlar demiyorum. Sadece amma çok abarttınız diyorum aslında yok farkınız bjk den bursadan kayseriden trabzondan.. Sanki barcelona real madrid çekişmesi derkende bunu kastettim.. Gayet sıradan kadrolar ile gayet sıradan futbol oynuyorsunuz ama diğer takımlardan sanki 15 kat daha iyiymiş gibi davranıyorsunuz işin kotusu puan tablosu tam tersini söylüyor..
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçe'nin çarşamba akşamı, beşiktaş belediye'yi 3lemedikçe 4. olma şansı yok. kaldı ki bu ligde hem fenerbahçeden hem de galatasaray'dan daha güzel futbol oynayan bir bursaspor gercegi var. besiktas bu ligde 1. de olabilir, 4. de. uc buyukler kotu futbol oynuyorlar, ama besiktas cok daha kotu.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş futbol sadece hücum yapmaktan ibaret olsaydı kötü oynuyor yorumlarına katılırdım.

hücum konusunda ciddi noksanları var. oyuncuların bireysel yetenekleri değil, formasyona uygun olmayan oyuncular beşiktaş'ın hücumda çok etkisiz olmasına sebep oluyor.

sonuca gelirsek, beşiktaş ligin en az gol yiyen takımı ve 3. bölgede en çok top oynayan takımlarından biri. bu takımı gol sayısına göre yargılamak yanlış geliyor bana.

beşiktaş'ın hücum yönü ne kadar noksansa GS ve FB'nin savunma yönünün o kadar zayıf olduğu inancındayım. tabi bu durumda hücüm futbolu oynayan takım daha iyi oynuyor gibi gözüküyor ve seyircilerini daha memnun ediyor. Beşiktaş için ise tam tersi geçerli. bu durumdan zaten bütün beşiktaşlılar şikayetçi.

Kimin doğru yolu izlediğini ise öğreneceğiz 2 ay içerisinde. ancak beşiktaş'ın üstünü çizmek için henüz çok erken. puan tablosuda aksi birşeyi göstermiyor. bütün şampiyonluk yarışı içerisinde olan takımlar 3 aşağı 5 yukarı aynı.

bursanın kadro değeri düşük ve şampiyonluk tecrübesi yok. bu nedenle hiç bir şekilde şampiyon olabileceğini sanmıyorum. Ertuğrul Sağlam'ı çok severim. Bursa'nın da şampiyon olmasını isterim ama gerçekçi düşünürsek mümkün olmayacağına inanıyorum. Son haftalara doğru o stresi kaldıramayıp çok puan kaybedeceklerine inanıyorum. ama bu çizgiyi korurlarsa bu sene olmasa bir sonraki sene olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...