aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 lan hayvan gibi mesajlari quotelamayin yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 haahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ronaldinho said: CthuLhu said: applev0dka said: hakem normal bi mac yönetseydi es es'e 2 gs'ye en az 4 kırmızı cıkardi... yukarda yazldıgı gibi 2-1 sansli bi skor..beraberlige sevinen gs taraftari hezimetten kurtulduklari da kutlar sanrm bu geceeskişehirin kırmızısı çıksa gs zaten 4 tane kart görecek hareket yapacaktı..hıhı evet. e o zaman koraya ilk kartı verse , koray 2. kez elle oynıyacaktı... hıhı evet =)tekil konuştum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 2 futbolcu üzerinden koskoca futbol kulübüne laf atan adamın bilimum spordan uzaklaştırılması gerekir belki bocce oynatabiliriz belki o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hepsi bir yana Arda ve Emre Belezoğlu Bütün hakemlerin ortak çocukları filan heralde. Bu kadar itici olamaz kimse yahu. İkisininde oyunculara parmak yapıp küçük çocuk azarlar gibi artislenmesi artık yetti. Karşılarındaki futbolcularda peygamber sabrı var. Bir taneside bunların ağzını gözünü yarmadı. Sen kimsin lan el kol hareketi yapıyorsun artist. Bacak kadar boy var ikisindede Mike Tyson gibi dolanıyorlar sahada. Biri artık 5 10 maç ceza men bişeyler versin. İyice baydı FB ve Gs maçları. Adamlar Türkiye Süper Liginin sahipleri sanıyorlar kendilerini heralde. Hakem hataları umrumda değil verin bunlara kırmızı her el kol hareketinde. Kurtar Vadisi oynamıyor sahada. Bu ikisi dünyanin en iyi futbolcuları seçilse adam demem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 o diil de şimdi girdim eve, eskişehirin sokaklar patlıo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 penaltıda da çekmeden değil ayakla müdahaleden düşmüş gibi. pek faul gibi durmuyor gerçi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 GS çok kötü top oynadı ve yenildi işte bunu hakeme bağlamanın mantığı yok. Skora etki etti evet ama biz de kazanacak bi top oynamadık sonuçta. Hakem nedeniyle gerildi sinirler o maçta. Verilmeyen ellere, mahalle kabadayısı gibi hareketlere zamanında müdahale gelmeyince futbolcular da abarttı. İşi baştan sıkı tutmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sonuç ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 penaltı verilen pozisyonda ayakla müdahale bile olsa (ki yok benim gördüğüm kadarıyla) dos santos ceza sahasına girmeden önce düşmeye başlıyor. çok ama çok ucuz bir penaltıydı. heralde hakem ilk yarıdaki eses golü ile dengelemek istedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mulgear6 said: sonuç ne? harrykewell yeni sezonda gs'nin basina gecmek icn kollari sivadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Fenerbahçe'ye yapılan penaltılar verilmiyo, Gassarayın "penaltıları" verilince de YAAAUV assslında yaaani verilmeyebilir de ammmaa verilir de yaaaaani hakemin takdirine baglı bi durum bu filan ayakları çekiyosunuz bayılıyorum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 applev0dka said: mulgear6 said: sonuç ne? harrykewell yeni sezonda gs'nin basina gecmek icn kollari sivadi sonuç derken skor işte sdfg maç sonucu skoru xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mulgear6 said: applev0dka said: mulgear6 said: sonuç ne? harrykewell yeni sezonda gs'nin basina gecmek icn kollari sivadi sonuç derken skor işte sdfg maç sonucu skoru xD 2-1 es es :) bide gözü yaşli melisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 cok zor ulasilabilecek bi bilgi degil bu macin skoru heryerde yaziyo nedir bu illa patiden biri benim icin soylesin seysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 maça dair en güzel nokta eskişehir'in 2. golünden sonra aklın yolu bim diye broşür sallayan amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Anelor said: cok zor ulasilabilecek bi bilgi degil bu macin skoru heryerde yaziyo nedir bu illa patiden biri benim icin soylesin seysi applev0dka said: mulgear6 said: applev0dka said: mulgear6 said: sonuç ne? harrykewell yeni sezonda gs'nin basina gecmek icn kollari sivadi sonuç derken skor işte sdfg maç sonucu skoru xD 2-1 es es :) bide gözü yaşli melisler ZAAAAAA GS ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 salondan döndüm şimdi zaaaaa yapmadan duşa giremedim ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mhuahuahahuh Jo nun kafaya şaplağı maçın hareketi kesinlikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 var mı yutup linki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hakem hakkında cidden söylenecek şey çok. yalnız 44 teki golden önceki pozisyona sarı kart verilmez. koşarken elinin olduğu yeri değiştiremez adam. kırmızı yok yani arkadaşlar sori. jo'nun kart isteme hareket iöyle uzun ısrarlı falan değil. sarı kart verilmese de olur ama jo'nun kafaya vurma hareketi direk kırmızı. uzun topla kendi sahasından çıkan adamın gol pozisyonu kesilmiş, ama bunda suç yan hakemin. dos santos'un penaltısına gol diyene çeşitli gif ler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bence gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 doğru demişim ama, penaltıya gol denir mi arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hem penaltı hem gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Arkadaşlar fazla uzatmaya gerek yok sadece 1-2 quote koyucam eksradan. Takım inanılmaz kötüydü, ama bu bireysel bir isteksizlikti bana göre. Jo güzel bir pozisyon yakaladı çok dandun oynandı maç ama öne geçme ihtimalimiz vardı, orda öne geçsek bir ihtimal vardı. Ben fikstürdeki en zor maç demiştim, inanmamıştınız gerçekten es es kadar zorlıcak başka takım, maç yok şu anda Rijkaard ın tercihlerinden sadece Ayhan ı beğenmedim, geri kalanları beğendim ben. Hakem inanılmaz kötüydü skora doğrudan etki etti. Arda ya 2. sarıdan kırmızıyı da çıkaramadı maçın sonuna doğru. Penaltının penaltıyla alakası yoktu bence. Ondan önce yediğimiz ilk golde Koray çok net bir el yaptı orda. Bide 2. sarı falan denmiş kimse bilemezdi ilkinde sarı görseydi 2. yi el yapıp yapmıyacağını. Büyük ihtimalle yapmazdı zaten. Sen o kadar geri pas yaparsan orda birisi gelir, topu alır golü atar. Bu kadar basittir bu. sorry for tl:dr harrykewell said: reykard çömeziyle bu işlerin yürümeyeceğini biz ta en başında söyledik adam emre çolak diye birini alıyor oyuna, daha sezon başında dedik bundan bi cacık olmaz diye, üflesen uçacak ayhanı çıkarıyor sarpı oyuna alıyor, adamın nerdeyse ayağına top deymeden maç bitiyor durduk yere 3-5 maç serveti kesiyor emre güngörü oynatıyor sonra en kritik maçlarda dönüyor geliyor servetin kucağına keita gibi bir adamı oyundan çıkarıyor, yerine aldığı çocuk daha tüyü bitmemiş son kez söylüyorum, reykard efendi bu takımın başından uzaklaştırılmadığı sürece takımdan bi cacık olmaz yemin ediyorum gram futboldan çakmıyorsun, biz söyledik deyince entel havan olmuyor. sinad said: gs da taraftar kavramı olmadığından adamlara ilginç geliyor böyle şeyler muhauhauhau sen baya içmişsin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar