copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yemek yapmak terapi gibi bişey benim için. ama bulaşık yıkamaktan nefret ediyorum dory e selam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bulasık cok sorun ya. benim ev arkadasinin da en sevdigi sey bulasık yıkamakmıs. 1 haftadır o yıkıyo sdfs. "seviyoruz ama mikerler artık sen yıka" dicek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kımısı yemek yaparken rahatlıyor bu dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 of ben de istiyorum öyle bir ev arkadaşı sdfsd '3. olarak yıh yıh ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 benim eski ev arkadasım da yemek delisiydi mutfaga bi girerdi 3 saatte 3 cesit yemek yapar cıkardı sonra oturur kahve sigara yapardı ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 LucifeL said: forgiver said: lan bu saate menemen mi yiyiosun git dışarıda yemek ye, evde yemek yap yumurta ne yaya canım çekti acayip derecede bi de finansal imkanlarda dışarısı için el vermiyor şuan mantıklı geldi 2kilo domatesten yaptım açtım ligtvyide fenerbahçemin maçını izliyip menemen yiyecem :D ligtvden kıscan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ben yemke yemeye gtmeye üşendim gerçi çorba içcektim dedim şimdi içsem gelsem yediğim şey yola gitcek oturdum oturudğum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 benim evimde peynir yok. milletin evinde 2 kilo domates var. vay ulan. zengin olmak boyle birsey demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bi tanıdıgım (ogrenci yine) kız evine 6 cesit peynir alırdı,albay kızıydı nasıl bi israflık ve utanmazlık anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 forgiver said: LucifeL said: forgiver said: lan bu saate menemen mi yiyiosun git dışarıda yemek ye, evde yemek yap yumurta ne yaya canım çekti acayip derecede bi de finansal imkanlarda dışarısı için el vermiyor şuan mantıklı geldi 2kilo domatesten yaptım açtım ligtvyide fenerbahçemin maçını izliyip menemen yiyecem :D ligtvden kıscanabi ben ligtvye ve digitürk'e 5 kuruş para ödemiyorum dreambox denen bi sistem var onu kullanıyor receiver var modemden bağlantı veriyorsun şifreyi kırıyor ve cam gibi takılmadan izliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hayvan gibi yediydim bugn ama şmdi çok kral böle baharatlı bi menemen olcak ki of iki gündür buralarda hep bu yemekleri savunur oldum içime bi badegül teyze bi selhattin abi kaçtı lan nasıl sevmiosunuz lan menemen falan ama menemene menemen olarak bakmıorm ben böle çok güzel yapılmalı bi menemen kusmuğa benzesin kusar yerim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 @Lucifel REPORTED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 mememen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şşşşşşşşşş dasaaa uyuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.austriangrocery.com/upload/image/big/KNO1007.jpg + http://ecx.images-amazon.com/images/I/511VB4WZFGL._SL500_AA280_PIbundle-12,TopRight,0,0_AA280_SH20_.jpg + http://img717.imageshack.us/img717/3209/thun.jpg = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 İĞRENÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 wunderbah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Griswold said: Menemen - kusmuk benzetmesi ile ilgili bir Jackass skeci vardır, koymuyorum buraya özellikle. Tatsız baya, tahmin edersiniz ilişkiyi nasıl kurduklarını artık. Koyana dokunmam da peşin peşin uyarmış olayım ben hehe Ben ne güzel karıştırdım omletle menemeni lan. Gavur ne anlar menemenden diye aklıma geldi sonradan sdfg. Neyse dursun bari. ben de monteye geldiydim,ama elim varmıyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yeşil biberi acı olacak menemen'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 +1 bi de güzel bahartla fln tad vericen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ya ne baharatı ya. Domates, biber ve yımırta. Başka bişeye gerek yok. En güzeli en sadesi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bir de soğan nihahhahahaha =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 vivavale said: Griswold said: Menemen - kusmuk benzetmesi ile ilgili bir Jackass skeci vardır, koymuyorum buraya özellikle. Tatsız baya, tahmin edersiniz ilişkiyi nasıl kurduklarını artık. Koyana dokunmam da peşin peşin uyarmış olayım ben hehe Ben ne güzel karıştırdım omletle menemeni lan. Gavur ne anlar menemenden diye aklıma geldi sonradan sdfg. Neyse dursun bari. ben de monteye geldiydim,ama elim varmıyor 8-) özelden atsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 İİİİİİİİY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar