LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Şuanda yapıyorum yiyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sogansız olsun,cay da var mı? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 soğan yok ama çay var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Soğansız olmaz, yanına taze ekmek lazım çıtır çıtır banarak yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kusmuğa benziyo menemen. hatta kusmuk - menemen ilişkisi ile ilgili hiper mükemmel bi şaka var da, yazmaya üşeniyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Menemen - kusmuk benzetmesi ile ilgili bir Jackass skeci vardır, koymuyorum buraya özellikle. Tatsız baya, tahmin edersiniz ilişkiyi nasıl kurduklarını artık. Koyana dokunmam da peşin peşin uyarmış olayım ben hehe Ben ne güzel karıştırdım omletle menemeni lan. Gavur ne anlar menemenden diye aklıma geldi sonradan sdfg. Neyse dursun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://yenisafak.com.tr/resim/site/ekmek122462b03d245a8f8fby.jpg şunlar kopratıp banıp banıp yiyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 lan bu saate menemen mi yiyiosun git dışarıda yemek ye, evde yemek yap yumurta ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cok severim ben menemeni yanında da şalgam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şöyle bi şaka vardı bakın okuyacaksanız yazıyorum, okumazsanız sizi banlatırım. neyse. en az 2 kişiye ihtiyacımız var. siyah, içi görünmeyen bir poşet alınır, evde menemen yapılıp içine doldurulur. bir sırt çantasına konulur. sırt çantasına aynı zamanda bir de ekmek konulur. sonra otobüse binilir. mümkünse hınca hınç dolu bir otobüs olsun, en arkalarda yer bulunur. geçilir, bir süre gidilir. 1. kişi ABİ MİDEM BULANIYO KUSCAM GALİBA ve benzeri söylemleri bi 5 dakika yapar, sonunda OLM POŞET VER KUSUYORUM AMEKE deyip çantanın içine kusarmış gibi yapar abartılı ses ve hareketlerle. millet iğrenir falan. sonra yandaki eleman bir süre iğrenir vs. olayın şoku atlatılmadan HACI NE YEMİŞTİN SEN, ÇOK LEZZETLİ GÖZÜKÜYO LAN falan der, OHA OHA YİCEK MİSİN vb. söylemlerle dikkat çekilir, 2. kahraman çantadaki ekmeği menemene banar banar yer. sonra diğer insanlar da kusar, mission completed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Soğanlısı çok çirkin. Zaten her yemeğin içinde soğan var. Nefret ediyorum lan of. Ben evde aç kaldığım zaman anneme menemen yaptırırım hep küçüklüğümden beri. En sevdiğim şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 döverler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 menemeni annene niye yaptiriyosun be. cok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 2 yumurta biber sogan domates tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 soğansız yemek mi olur kıs? ama böle ince ince olacak hatta rendeli olursa en iyisi pembeleşince salçayla da kavuracaksın ki offff işte o mükemmel koku ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 forgiver said: lan bu saate menemen mi yiyiosun git dışarıda yemek ye, evde yemek yap yumurta ne yaya canım çekti acayip derecede bi de finansal imkanlarda dışarısı için el vermiyor şuan mantıklı geldi 2kilo domatesten yaptım açtım ligtvyide fenerbahçemin maçını izliyip menemen yiyecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 guzel anlattın copyr canım cekti resmen,sogansız salcasız yemek olmaz,ne demisler yemegin salcalısı kadının kalcalısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 vaniLLe said: menemeni annene niye yaptiriyosun be. cok basit. Ben hayatımda yemek yaptığımı hatırlamıyorum. Basit olmasından geçtim, en çok üşendiğim şey yemek hazırlamak. Anneme söylüyorum o yapıyo işte sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hehehe sende amma üşengeçmişsin ben erkek başıma ne yemekler yapıyorum be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Soğan iğrenç bişey ya. Soğansız yemek yok işte dediğiniz gibi. Aç kalıyorum ondan çoğu zaman sdfg. Aşırı rahatsız oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cok canım cekti. ev arkadasim somon pisiricem herkes icin dedi. bisi yaptıgı yok geberiyorum. domatesim yok olsa hemen gidip yapardım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 benim erkek arkadasım sarma bile yapıyor bazen hayretler icinde kalıyorum,ogrenci evi kesinlikle erkege yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kızlara da yarıyodur muhtemelen. Hayatımda maksimum 3 kere falan makarna yapmışımdır ben. Kimse benimle evlenmek istemez lan dfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ben bi ara gaza gelip gastronomi bile okicaktim. dün karaorman pastasi yaptim, enfes oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar