Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yeni klavye aldım çok şeker çok rahat bişey bunun mutluluğu 3 gün sürdü. her hafta 1 tane alayım böyle olacaksa heeh biyerlere bişey yazasım arttı resmen :P
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şimdi yazma hızımı boostladığı için süper klavyem arada öyle aksaklıklar olabiliyor. nazar
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Dynun said: şimdi yazma hızımı boostladığı için süper klavyem arada öyle aksaklıklar olabiliyor. nazar Ahahahah nasıl dikkatle yazılmış bi yazı gibi duruyor.
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yok lan a4tech yuvarlanmış tuşları ve yarı-slim olduğu için aldım bi de eskisinde yeni canlılar üredi falan öyle
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bi klavye, bir erkeğin onurudur. may the honor be with you
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Virgül kullanınca eskisi kadar komik olmuyorsun fıdık, kaldır onu daha iyi.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 şu klavyeyi 6 yıldır kullanıyorum ve artık eskimeye başladı ama hiçbiryerde bulamıyorum vatan'da falan. satıldığı yeri bilen var mı?
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Xaenin said: Virgül kullanınca eskisi kadar komik olmuyorsun fıdık, kaldır onu daha iyi. kaldırdım gel :)
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o klavyeyi küçük esnafta bulursun misal yazıcıoğlu iş hanı gibi
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bakayım o zaman yazıcıoğlu'na. resmen bu klavyeyle özdeşleştim. tuşları çok rahat çok hoşuma gidiyor. mesela bende bir tane a4tech var yazarken parmaklarım acıyor neredeyse. tuşların kenarları çok sivri onun. ayrıca üstündeki kısayol tuşlarına da ayrıca hastayım.
Öne çıkan mesajlar