Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi de omnia neden sadece avrupada cikiyo ama ya aklimda o vradi benim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 focusa guzel demisimde degilmis htc daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi cidden focusun tipi olmamis ya o kivrimlar bitirdi beni o ne kadin telefonu gibi omnia olsa iyi olacakti o da avrupa sadece hd7'yi begendim baya ya bu vesileyle t-mobile a gecicem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 htc daha iyi gibi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Basın konferasını izleyebileceğimiz bir link mink var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ipoda karsi zune cıkarıyorlardı cıktı mı cıkmadı mı duyan bile olmadı bakalım iphone a karsı wp7 napıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi benim bilmedigim bir geyik mi var da, qwerty klavye yalnızca amerikada kullanılıyor ? lg'yi saymazsak, ki guvenemedim yani htc'nin yanında, destegi falan, htc'nin cıkaracagı bi tane qwerty'li telefon var pro, o da yine qwerty'li epic 4g yetmemis gibi sırf sprint'e cıkıyor, dalga mı geciyorlar yaw... benim yeni tel trophy gibi gozukuyor simdilik =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 zunehd bariz basraili cihaz da, adamlar hype yaratmasini bilmiyor. edinmek istesen edinemiyorsun bakayim desen bakamiyorsun. bi gariban bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 birkac review izledim de, wp7'nin android ve ios karsisinda hicbir fazlasi yok, pek cok eksigi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 htc telefonları: http://www.youtube.com/watch?v=M_YblyJ6ZsY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hd7 it is abi, t-mobile a geciyorum http://www.engadget.com/2010/10/11/htc-hd7-first-hands-on/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kontratsız da satışa sunulcak mı bunlar? gerçi android alıcam ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Kanuni said: Main disadvantages: No Bluetooth file transfers No USB mass storage mode No memory card support No multitasking No copy paste No sign of free Bing maps Navigation so far No DivX/XviD video support Elime almam bunlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 zamaininda ilk iphone ciktiginda yerden yere vurulmustu bu özelliklerin cogu yok diye simdi sene 2010 nasil bir basaridir böyle bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 4 surumde anca eklediler en basinda olmasi gerekenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 simdi aynisini da microsoft yapacak herhalde bari pazarlama yöntemlerini calmasalarmis sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gec kaldilar biraz, ama iyi yaparlarsa guzel olur. herseyi geriden takip ediyo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 valla win phone 7'de olup piyasada baska hicbi telde olmayan bisuru super ozellik de var sonucta. copy paste bence buyuk eksik ama 2 aya falan gelicek altyapi hazir zaten. silverlight yine ayni sekilde buyuk eksik ama ms urunu oldugundan kesin gelecegini dusunuyorum ben. adobe ile son zamanlardaki yakinlasmadan da bi cozum gelebilir bu olaya. multitasking eksik evet. bing maps navigasyondan neyi kastetmis anlamadim zira var kendisi, eger saga don sola don sesli soylemesini istiyorsa o yok evet de olan telefon bilmiyorum ben. digerleri de iphone'da da yok zaten. calisan bi insan icin exchange + people + office + skydrive ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 eger sadece calisan insanlara yöneleceklerse de gec kaldilar zaten bb ve iphone o konuda da aldi basini gitti ayrica bb bu konuda baya önde hata yapiyorlar yine eger böyle giderse pazar payi artmayacak iphone a rakip olamayacaklar ve iphone su anda neredeyse her kesime hitap ediyor uygulama nedir bilmeyen adam bile alir hale geldi iphone wp7 zaten gec kaldi birde böylesine özelliklerin olmamasi gercekten hos degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 iphone her kesime hitap etmiyo, iphoneu herkes hitap etse de etmese de aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bencede gec kalindi biraz. yani en azindan simdilik oyle gorunuyor. bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gec kalinmasi bizi pek ilgilendirmez, market share zart zurt onlarin derdi, calissinlar gelistirsinler, innovation olsun, oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 iphone a niye rakip olamiyor abi windows phone 7? cok merak ediyorum yani su iddaalarin kaynagini. yazin ben de cevap vereyim teker teker su ana kadar gorduklerimi ileteyim. hayir ben de iphone sahibiyim yani su an. blackberry'nin messengerdan baska neyi var peki onu is telefonu yapan? hangi telefonda boyle bir office + skydrive entegrasyonu var mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 her sey bir yana, akilanin da dedigi gibi rekabetin her turlusu end user icin candir gencler. kaymagini yiyin iste, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 tabi rekabet olsun ama keske sunu 2 sene önce cikarabilseydi bütün markalar geride kaldi android cikmasa ne olacakti halimiz merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar