sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dera said: hsbldk tekrardan :) :) :) KIZ DEĞİL BU AI AI: http://tr.wikipedia.org/wiki/AI
Nefr Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hosgeldin dera. hem sana hosgeldin diyeyim, hem de bu arada eski uyeler avatarima yakindan baksin diye mesaj atiyorum mesaj kaygili mesaj atiyorum yani
Spidee Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Daha seri çekiçlemesi gerekiyor avatarın, arada böyle "Bir şey gördüm sanki" diye gözü çarpıyor insanın o kadar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 selam nefr :):):):):) avatarın çok güzel. selamlar :):)
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Spidee said: Daha seri çekiçlemesi gerekiyor avatarın, arada böyle "Bir şey gördüm sanki" diye gözü çarpıyor insanın o kadar. etkisi orda zaten, sürekli patpatpat vursa bi değeri kalmaz fds
spompas Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kız ismi veya kız olabilme ihtimali yüksek kişilere neden hoşgelidn partisi daha çok yapılıyor, buna benzer dişi topiclerindede katılım fazla. hadin anlamadım madem abazalık yapıonuz hoşgeldin diyerek mi dikkatini çekcen?
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sen bu mesajınla dikkat cekmeye calisiyon ya cakal
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 spompas said: kız ismi veya kız olabilme ihtimali yüksek kişilere neden hoşgelidn partisi daha çok yapılıyor, buna benzer dişi topiclerindede katılım fazla. hadin anlamadım madem abazalık yapıonuz hoşgeldin diyerek mi dikkatini çekcen? Şair burda abaza olmadığını dile getirmiş.
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 spompas said: kız ismi veya kız olabilme ihtimali yüksek kişilere neden hoşgelidn partisi daha çok yapılıyor, buna benzer dişi topiclerindede katılım fazla. hadin anlamadım madem abazalık yapıonuz hoşgeldin diyerek mi dikkatini çekcen? forumda ağırlık erkek (sap) kesimin olunca normal yani hormonel tamamen.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 nefirin kısıtlamaları olmasa yaratıcılığımı konuştururdum bu başlıkta. neyse hoşgeldin
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 spompas ın üzerine gitmeyin. selam bu arada.
Öne çıkan mesajlar