BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Erenköy güzel ama lan Karşıyaka değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Erenköy zaten Asya'da olarak kaybediyor. Yeşilköy'de ben pek sevmem ama Erenköy'den iyi olduğu yüzdebinbeşyüz anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 erenköy güzel evet.yeşilköye nıye laf atamasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi hani bebekte ulusta leventte vs. oturur da yeşilköy heheheheh der de erenköyde oturup yeşilköyü küçük görmek nası bi kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bir gitar sesi duyduğumda hatırlarım ben seni senle birlikte o boş evde anlamlı yuvarlanmalar halının üstünde o halı uçururmuş meğer gökyüzüne bizi önünden geçtim dün o evin erenköy'de hani büyütmeye çalıştığımız o çiçek solmuş dolaştım bütüm odalarını aradım boşuna seni uzandım yine o halıya uçursun diye beni çalışmıyor yaşamıyor ki sensizken hiçbirşey sanki illede istiyorlar seni çalamadım bak o gitarı uçtu o melodi ellerimde çiçekler gözlerimde hüzün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Abi bu erenköy de oturanların tavırları delirtecek beni. La yeşilköy diyoru erenköydeki ev kadar milletin yatı var limanda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bostancıdan bahseden hiç mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeyskeyk said: abi hani bebekte ulusta leventte vs. oturur da yeşilköy heheheheh der de erenköyde oturup yeşilköyü küçük görmek nası bi kafa o benim baba B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cYOYKj69Bx4 allah belasını versin istanbulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ipek siyah mantolu beyaz beyaz yakali kalbim kalbim carpiyor sana sana bakali hem cakalisin birazda fiyakali ne yaman seysin ne yaman seysin karsiyakali ne yaman seysin ne guzel seysin karsiyakali karsiyaka dilberi pek sevimli bir peri dustu gonlum askina terkedemem bu yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: sipeyskeyk said: abi hani bebekte ulusta leventte vs. oturur da yeşilköy heheheheh der de erenköyde oturup yeşilköyü küçük görmek nası bi kafa o benim baba B)- sen istediğin semte bok atabilirsin o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=5Ai5qI2RzxE çok güzel istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o zaman asya'da oturulur avrupa'da eğlenilir diyerek tartışma konusu atıp kaçayım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=R8yPJpcDnEs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Erenköy güzel ama lan Karşıyaka değil tabi Ksk ezer erenköy'ü yapma öyle şeyler İzmir>İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: o zaman asya'da oturulur avrupa'da eğlenilir diyerek tartışma konusu atıp kaçayım sdfg asya'ya hayatta önemli bişi olmadı mı yada zorunda kalmadım mı gitmem. istanbul'mu lan orası sersefil bi yer LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 en başından bir insan niye anadoluda yaşar ki ? işin ordadır vs. ok ama baştan kayıp bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Moda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ya işte Avrupa yakasında kalıcak yer bulamayanlar geçmiş asya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 valla ben AVRUPALI bir insan olduğumdan tenezzül etmiyorum asya kıtasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 napcaksın abi anadoluda. BABA CADDEDEYİZ GEL herşey için karşıya geçmek zorundasın, tam işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Moda güzel aşığıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bi de benzinliğin orda halı saha var.Anadolu'nun tek güzelliği Moda dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bella said: o zaman asya'da oturulur avrupa'da eğlenilir diyerek tartışma konusu atıp kaçayım sdfg yalnız çok haklı bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Avrupa'da sıkışıp konserve olmayı kabullenmeyip rahatı sevenler asya'da rahatız anadolu yakasında : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar