Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kocaeli (tu) dağları falan çok güzel şehrin içini bilmem de
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bence en kötü diyarbakır diyim siyasette katarsam belki kitlenir ha?
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeyskeyk said: "nutella yerim" said: benim amerikalı eniştelerim var istanbul diyorlar baska bi sey demiyorlar abi o sınırlı kapasitenle bana laf sokmaya çalışmassan senin için daha iyi olur zira olmuyor...Buraya yazdığım şeyleri kıçımdan uydurmuyorum herhalde, new york ta gezmek ayrı new yorkta yaşamak ayrı. sana bi sey demedim ben niye alındın
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeyskeyk said: "nutella yerim" said: benim amerikalı eniştelerim var istanbul diyorlar baska bi sey demiyorlar abi o sınırlı kapasitenle bana laf sokmaya çalışmassan senin için daha iyi olur zira olmuyor...Buraya yazdığım şeyleri kıçımdan uydurmuyorum herhalde, new york ta gezmek ayrı new yorkta yaşamak ayrı. biz sizi banlatmadık kitlettik
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Bence Kocaeli ve Sakarya en kötü.İyi şehirler için söylüyorum yoksa bi ton var. Kocaeli harbi kötü bu kadar salak bi şehir olamaz ya =) Kocaeli de araban olucak sürekli doğaya vericen kendini Kocaeli resmen Knight Online gibi lan
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: Eskişehir'e bok atan adam öğrencilik duygusunu tadamamış içinde kalmış adamdır. ahaha
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Bence Kocaeli ve Sakarya en kötü.İyi şehirler için söylüyorum yoksa bi ton var. kocaeli ankara'dan güzel bence. sakarya berbat cidden.
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yıllık gelirin 2 milyon dolardan azsa istanbul baya baya baya dandik bir şehir.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hakkaride çılgın gece hayatı var hacı rpgsinden tut c4üne
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Cons said: yıllık gelirin 2 milyon dolardan azsa istanbul baya baya baya dandik bir şehir. bu kadar param olsa istanbula cisimi yapmam.
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o kadar param olsa iddaa da 1 e 3 kupon yaparım
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: hakkaride çılgın gece hayatı var hacı rpgsinden tut c4üne Bu gece geliyor musun Terror Party'e ;)
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yanlız bak sağdaki tepe çok kral pozisyon aşağı ne sallasan denk gelir
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 YAN KOMŞU NOLDU HALA DEVAM MI ANKARA HAVASI?
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 topigi actıktan 1 dk sonra sustular ugurlu geldi pati ya da komsu pati uyesi gordu utandı,soyleyin hanginiz lan
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sevismeye baslamislardir, biraz sonra can egrisinin b noktasina ulasirlar.
Öne çıkan mesajlar