Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kocaeli (tu) dağları falan çok güzel şehrin içini bilmem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bence en kötü diyarbakır diyim siyasette katarsam belki kitlenir ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 KAVGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeyskeyk said: "nutella yerim" said: benim amerikalı eniştelerim var istanbul diyorlar baska bi sey demiyorlar abi o sınırlı kapasitenle bana laf sokmaya çalışmassan senin için daha iyi olur zira olmuyor...Buraya yazdığım şeyleri kıçımdan uydurmuyorum herhalde, new york ta gezmek ayrı new yorkta yaşamak ayrı. sana bi sey demedim ben niye alındın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sipeyskeyk said: "nutella yerim" said: benim amerikalı eniştelerim var istanbul diyorlar baska bi sey demiyorlar abi o sınırlı kapasitenle bana laf sokmaya çalışmassan senin için daha iyi olur zira olmuyor...Buraya yazdığım şeyleri kıçımdan uydurmuyorum herhalde, new york ta gezmek ayrı new yorkta yaşamak ayrı. biz sizi banlatmadık kitlettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Bence Kocaeli ve Sakarya en kötü.İyi şehirler için söylüyorum yoksa bi ton var. Kocaeli harbi kötü bu kadar salak bi şehir olamaz ya =) Kocaeli de araban olucak sürekli doğaya vericen kendini Kocaeli resmen Knight Online gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: Eskişehir'e bok atan adam öğrencilik duygusunu tadamamış içinde kalmış adamdır. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 BulletRide said: Bence Kocaeli ve Sakarya en kötü.İyi şehirler için söylüyorum yoksa bi ton var. kocaeli ankara'dan güzel bence. sakarya berbat cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yıllık gelirin 2 milyon dolardan azsa istanbul baya baya baya dandik bir şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Zenginsen İstanbul Haco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 hakkaride çılgın gece hayatı var hacı rpgsinden tut c4üne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Cons said: yıllık gelirin 2 milyon dolardan azsa istanbul baya baya baya dandik bir şehir. bu kadar param olsa istanbula cisimi yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 o kadar param olsa iddaa da 1 e 3 kupon yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kocaeli'nin doğası WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Farinal said: hakkaride çılgın gece hayatı var hacı rpgsinden tut c4üne Bu gece geliyor musun Terror Party'e ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yanlız bak sağdaki tepe çok kral pozisyon aşağı ne sallasan denk gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bazukanla gel partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 YAN KOMŞU NOLDU HALA DEVAM MI ANKARA HAVASI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 topigi actıktan 1 dk sonra sustular ugurlu geldi pati ya da komsu pati uyesi gordu utandı,soyleyin hanginiz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 reyou said: (td) Kaldır o parmağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 arda bey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sevismeye baslamislardir, biraz sonra can egrisinin b noktasina ulasirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 fingirdek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 onlar sevisiyodur simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar