Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 O maçlardan öncede terörist vs. denmiştir. Diyarbakır bu ülkenin şehri. Tahrik edilmeden durduk yerde niye olay çıkarsınlar. Ha öbür türlü zaten bir çok maçta bu ülkede basit sorunlar çıkıyor. Ama taşlar havada uçuşmuyor her maç. Yani yaptığın savunma savunma değil. O daha kötü bu biraz daha az kötü gibi bişey oluyor. Amaaaan bizene, bana sorarsan ben Bursaspor'un artık bir Anadolu takımının şampiyon olmasını istiyorum TS'dan sonra. Ama gel görki böyle gereksiz şeyler futbolun önüne geçiyor. Yazık iki taraftarında savunulacak hiç bir tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bursa puan kaybedermi şimdi acep çarşanba keşke bu maç oynansaydı 3 gün sonraya yorgun çıkacaklardı tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sipeyskeyk said: diyarbakır insanının büyük çoğunlukla az gelişmiş organizmalardan oluşması olması çok kaliteli bir yorum daha! kimse durumdan hoşnut değil, ancak böyle cümleler kurma hakkı vermiyor sana bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Llama said: bursa puan kaybedermi şimdi acep çarşanba keşke bu maç oynansaydı 3 gün sonraya yorgun çıkacaklardı tüh Diyarbakır'ı, Bursadaki olaylar ve akabinde D.Bakırdaki olaylar takip etmese. Bursa içerdede dışardada Diyarbakırı her türlü yenebilecek bir kapasitede. Diyorum ya yazık oldu. Bu ülkede Anadolu takımını şampiyon yapmazlar. Mesele Anadolu takımıda değil Istanbul Belediye olsun farkmaz. Lige renk gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sinad said: Bursa'da diyarbakır'da TSL'ye yakışmıyor bankasya takımlarının ne işi var 1.ligte 1.lig nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Adamların derdi sadece bursayla olsa hakemleri hedef alıp istiklal marşını ıslıklamazlardı. Irkçılığı sevmeyiz, bursanın sahasında olanlar kötüydü ama olanları birbirine karıştırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=68968 Video konmuş adamlar nasıl taş yağdırıyo bırak allah aşkına defolsun gitsin süper ligden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bu lig avrupa'nın en değerli 6. ligi değil mi? Evet gerçektende yıllık 350milyon dolar yayın hakkını verebilecek bir lig gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bana isteyen istedeiğini söyelebilir isterseniz banlayın beni ama ben olsam istiklal marşını ıslıkladıkları an maçı tatil eder akşamına da küme düşürürdüm madem ki işi pkk sempatizanlığına dküyorlar tribünde bende siyaseti sokarım işin içine küme düşürürüm yetti artık demokratik açılım ayağına kollanıcaklar sadece ya hükmen yenik sayılacaklar ya da tarafsız sahada maç oynanacak ve saha kapatma alıcaklar ceza olarak sıkıldım artık siyasette ülkeme yapılan saygısızlıktan bir de spora sıçradı artık ayıptır benim marşıma saygısızlık yapan bayrağıma saygısızlık yapan insanlardan bunaldım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Barcelona ve A.Madrid ispanya milli marşını ıslıkladılar diye ceza almadılar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bende geplasmana gitmiş seyirciye sporcuya terörist diye bağıdan adamın takımını küme düşürürm ceza veririm 2 sene atarım ligden. Ülkeden önce halka saygısızlık yapmamayı öğrenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 İstiklal marşı ıslıklanıyosa Bursa'nın tezahüratı haklıdır.Bu kadar AÇIK ve NET benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Evet. İlk de değil ki yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ben bizarro'da Aynüd gezegeninde izlediğim için maçları ondan öle görmüş olsam gerek.. bu diyarbakırspor taraftarı orada senelerdir istiklal marşını ıslıklayan, bi sürü olay çıkartan bi "futbol sempatizanı" grubu idi.. paso da olay çıkartıyorlardı orada.. sonra buraya bi geldim.. vay anam var. bursa'da olaylar olmuş, millet tv'ye bile çıktı diyarbakırspor forması ile. yok efendim yapılır mıymış, ayıpmış, bursaya ağır cezalar verilemiymiş... diyarbakır ise her zaman sütten çıkmış ak kaşık.. tabii bizarro'da işler farklı olduğunda bişi demedim o zamanlar.. her neyse, bu arkadaşlar delikanlı iseler aynı şekilde davranılar bu durumda da. haber bültenlerinde bursa forması giyer, haftalarca, her fırsatta bu olayı kınayan açıklamalar yaparlar.. gerçi işin komik tarafı bu geçen maçtan sonra diyarbakırspor başkanı "biz kürt milletinin takımıyız!" diye bi açıklama yaptığında "aha!" dedim.. "bizarro'ya geri döndüm" sonra baktım da sadece adam amerika'ya gitmiş, bizarro'ya geri dönmemişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bi provakator olur 1 tane taş atar,2 olur 2 tane atar,o kadar taş yadıgına göre stada aklı yok mu bu insanların neden galyana geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bu tarz olayların bu kadar uzun süre ve sürekli olmasında büyük pay tff'nin acizliğidir. Gerekli cezaları adam gibi vermeyen ve uygulayamayan bi yönetim olduğu sürece bunlarda hep olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 İlk maçta "PKK dışarı" tezahuratı olay yarattı. Diyarbakır taraftarı ıslıkladı. Neden ıslıklıyor? Sen PKK'mısın sende bağır PKK dışarı diye içindeki teröristlere inat. O maçta yapılanların hepsi diğer maçlardada yapıldı öncedende yapıldı. Yıllardır yapılıyor. Diyarbakır taraftarı kendini bildiği için kızdı bu tezahürata. Çünkü eminimki aralarında çok sayıda terör yandaşı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 şimdi bizarro'da bunlara acaip torpil geçiyorlar, paso pozitif ayrımcılık yapıyorlardı hacım.. burayı bilemeyeceğim..8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Lig bitene kadar diyarbakırda maç oynanmaması oynansa bile seyircisiz olması gerekiyo.Bana kalsa amatöre kadar yolları var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 İki tarafta gerizekalı.Sipor bu sipor.Sipor için değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Burda Diyarbakır'ı savunan arkadaşlar acaba ne savunuyolar farkında bile değiller. Bu adamlar sadece futbolda böyle değil ki şehirce hem kendilerine hem çevreye zarar ziyan oldular iyice. Küçücük çocuklar bile eline taşı alıp polise,dükkanlara,arabalara falan sallıyor. İstiklal marşı ıslıklamak nedir ? kimsizniz lan siz neymiş bursa taraftarı terörist demiş. Haksız mı adamlar ? her allahın gübü açıyosun televizyonu karşına diyarbakırda çocukların orayı burayı taşlaması,diyarbakırda bir olay,yok diyarbakırda türk bayrağı yakıldı falan filan. Bursa taraftarının büyük çoğunlu düşünemez tabi ulan burası da bizim toprağımız illaki adamların hepsi aynı değil diye. Ama bu adamlara senelerdir göz yumuluyor. Sevgili hükümetimiz açıp ağzını tek kelime etmiyo bu duruma bir tepki gösteremiyo oy alıcak ya olan olmuştur politikası güdüyor. Beşiktaşlıyım Bursa küme düşmesin gayet güzel top oynuyolar lige renk katıyolar adamların küme düşürülücek bir hareketi yok. Bölücülük falan sloganları atılabilir ama ne taşlamaları var ne marş ıslıklamaları ne de polisin bile zar zor kontrol edebildiği bu tarz olaylar çıkartıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sinad said: İlk maçta "PKK dışarı" tezahuratı olay yarattı. Diyarbakır taraftarı ıslıkladı. Neden ıslıklıyor? Sen PKK'mısın sende bağır PKK dışarı diye içindeki teröristlere inat. O maçta yapılanların hepsi diğer maçlardada yapıldı öncedende yapıldı. Yıllardır yapılıyor. Diyarbakır taraftarı kendini bildiği için kızdı bu tezahürata. Çünkü eminimki aralarında çok sayıda terör yandaşı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Dartanian said: http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=68968 Video konmuş adamlar nasıl taş yağdırıyo bırak allah aşkına defolsun gitsin süper ligden +1903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ergenekon yapmıştır kalıbımı basarıM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Kimse Diyarbakırı savunmuyor. Komik olan sizin Futbola Siyaset karışmasını insancıl karşılamanız. Ülke hepten kafayı sıyırmış. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar