Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bulamıyorum gençler, yemek sepetinde KFC lokantası yok? Noldu? KFC öldı mi? Issız ajun kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Lan yemek sepetindeki 22 KFCden bir tek benim bölgeye tavuk getiren kapanmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 geçen de yazdın bunu. olmadı. olmuyor. olmayacak. bırak... lan geçen gördüm yeni bişi çıkarmış kfc aklım gitti resmine ama daha yiyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Jahrein said: LAN Bİ GÜN YEMESENİZ ŞU KAPİTALİST YEMEKLERİNİ ÖLÜR MÜSÜNÜZ? PİS KÖLELER! Zenginim aq, tavukları yiye yiye göbek yapıyorum, fötr şapkada alacağımki tam olsun. Sen çalış köle gibi, ben sömürürüm zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 O yeahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 SAKIN OLUN YOLDAŞLAR! GÜN GELDİ! LENIN DUNYAYI BU PISLIKLERDEN TEMIZLEYECEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 köy tavuğu olcak şimdi mis gibi ateşte çevirceksin onu közde üüüf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Yanına da bol tereyağlı misler gibi pirinç pilavı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 veya alternatif olarak bulgur pilavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kıvırcık ali koktu lan buralar hep sadfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Jahrein said: LAN Bİ GÜN YEMESENİZ ŞU KAPİTALİST YEMEKLERİNİ ÖLÜR MÜSÜNÜZ? PİS KÖLELER! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Farinal said: geçen de yazdın bunu. olmadı. olmuyor. olmayacak. bırak... lan geçen gördüm yeni bişi çıkarmış kfc aklım gitti resmine ama daha yiyemedim ekmek arası gibi kaşarlı yeme, kötü ekmek yiyiosun o kadar para verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 O değl de, Capitol'de bi Çin lokantası vardı Fan Fang diye, o kapandı bi süre önce, ona çok üzüldüm. Üşüyoruz Fan Fang reyis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kalkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bence kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dunkelzahn said: köy tavuğu olcak şimdi mis gibi ateşte çevirceksin onu közde üüüf http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=wienerwald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Kojiroh said: O değl de, Capitol'de bi Çin lokantası vardı Fan Fang diye, o kapandı bi süre önce, ona çok üzüldüm. Üşüyoruz Fan Fang reyis :( cevahir'de üst katta var bir tane. o baya iyi. dene, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 akmerkezda var fan fang. tehey aklıma çocukluğum geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dasaaa said: dunkelzahn said: köy tavuğu olcak şimdi mis gibi ateşte çevirceksin onu közde üüüf http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=wienerwald ya kötü olan bi restorana bi yere giden herif sırf hava basıorum ayağına övebilio başkası gelio ben daha coolum sevilen yeri de eleştiririm ayaklarına yatıo falan on kaplan gücünde marjinalim ben olayları zaten şey olayı yemekleri tatmadan böle gurmelerin otun bokun övmesi de garip ne bileyim ekşili tavuk diyelim yemeğin adı adamın bana evet izliyiciler/okurlar tavuk ekşi, güzel yapmışlar yani yiyin yav falan demesi böle aşşa yukarı aynı irençlikte yediğiniz bi arkadaşınız diyecek ki hacı şuraya gidek çok iidi geçen yediimde sevcen bak lan yukardakileri ölesine yazdm her boku yerim kadıköydeki yere gideym bi ara aslında bundan sora milleti esnaf lokantasına davet edicem içim dışım festfud oldu mık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 çok uzun oldu lan hızlı okuma tekniği örenipte okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Efrasiyab said: Lan yemek sepetindeki 22 KFCden bir tek benim bölgeye tavuk getiren kapanmış!bu kısmetsizlik mi? yoksa cenabetlik mi?sen karar ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 olmuşsun 250 kilo hala KFC burger diyon ya NEyin tribindesin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kapitalizm neden bu kadar lezzetli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu dünya lezzetli ve güzel olan her şey kötü, berbat ve eğlencesiz olan her bi yavan şey ise iyi ve sağlıklıdır.. yani genel olarak böle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar