Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abilty sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaslar takip edebildigim kadar girip bakıyorum eve paticik foruma ve surekli aynı seyi goruyorum fighter olmayı dusunen tum arkadaslara perception ve willpower Attributesleri yuksek olmalı denmis. Sonderece yanlıs bu bence willpower charismadan sonra en gereksiz attribute. Oyunda savascılar icin gerekli olan gunnery vb silah skilleri gercektende perception primary ve willpower secondary olarak train ediliyor ancak bunun dısında willppower leadership skilleri dısında gercekten bir ise yaramıyor. Bunun yanında bir savascı icin cok buyuk onem tasıyan EW electronic warfare(elektronik savas) aygitları icin gereken tum skiller ve dronelar ve daha bircok hayati savascı skilli primary olarak memorye bakiyor hatta oyuna basladıgımızda train ettigimizhayati skill agacı learning skillerinde bile primary attribute memory. Burdan yola cıkarak tum savascı arkadaslara sesleniyorum bence PerceptionMemory ikilisi en iyi ve hızlı savascı yaratmada perceptionwillpowerdan daha basarılılar....
[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"

Mesaj tarihi:
yani şimdi diyorsun ki Perception / Memory acan arkadaş daha mantıklı bir iş yapmış olur.

Irk olarak ne tavsiye edersin ?

ve İkinci bir soru .

Charı yarattık artık ta Perception /willpower olarak.
Nasıl silecez bunu.
daha baştayım en azından şimdiden düzeltebileyim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
said:
Kraaz, 27 Temmuz 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
yani şimdi diyorsun ki Perception / Memory acan arkadaş daha mantıklı bir iş yapmış olur.

Irk olarak ne tavsiye edersin ?

ve İkinci bir soru .

Charı yarattık artık ta Perception /willpower olarak.
Nasıl silecez bunu.
daha baştayım en azından şimdiden düzeltebileyim.

evet tam olarak demek istedigim willpowerın cok gerekli bir attribute olmadıgı. Memory yada intelligence daha onemli willpowera gore.
savascı olmak istiyorsan perceptionu yuksek daha sonrada mem ve int i yuksek bir karakter ac bence.
CALDARI-Civire
MINMATAR-brutor en uygunları sanırım.
[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship
"Resistance is futile!"
Mesaj tarihi:
zamaninda Perception İnt combosu bi warrior icin perc willden kat kat iyidir dedigimde nasil tartismalar ciktigini animsiomusun leilacim :)
ama hala bazilari perc will die tutturuo nedendir anlamiom
per will tavan yapsan int ve mem gereken skillerdeki time ne kadar artio hichmi düsünmezler. off off :P ki zaten bi warriorun tüm skilleri desen toplasan kac skill var tamamne wille bakan? 1mi 2mi?
Mesaj tarihi:
skill'leri incelediğim kadarıyla intelligence memory'den daha önde geliyor olmalı bir savaşçı için. ilginçtir ki ben en iyi perception>intelligence>memory değerlerini ni-kunni'lerde buldum. willpower düşük olmasa şüphesiz daha popüler olurlardı..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Bazı gunnery'ler eskiden Will-Perc idi(Yanlış anımsamıosam Surgical ve Trajectory de öle bi durum vardi ama Exodus benden iyi hatırlicaktır.), onun değişmesi ve Perc-Will yapılması ile artık Willpower attribute'i zavallım öksüz kaldı.

Sakın ama sakın Primary Attribute'si Willpower olan bi karakter yaratmayın. Oyunun şu anki standartlarında o tür bi karakter cidden mantıksız gözüküo. İlerde ne olacak, ne edilecek onu bilemiyoruz ama şu anda.

Willpower = Öksüz.

Saygılarımla...
Mesaj tarihi:
yani resmen demişler ki "16 wp'li amarr'lar ölsün", bir de güya en kalabalık, geniş ve güçlü imparatorluk diye tasvir etmişler ya gülesim geldi.. :)

doğru düzgün perception veren (+3 ya da +4) bir trait olsa amarr en iyi ırk olurdu şüphesiz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • Yeni Oluştur...