Chemical Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?40,4698948 koymayın abi herkes onu işaretlicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bu topiği gördüğüm gibi gittim geyik olanı işatetledim. sağol chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya o şıkkı koymasan 2şık koysan ''2side değil bence bu'' diycek bi sürü kişi. Adam gibi cevap vermeme paticiğin bi huyu artık yalvar yakar arkadaşlar durum ciddi troll etyemin geyik çekmeyin dersen bi nebze.. o şıkkı koyarak içini rahatlatmış oluyosun en azından kemikıl bu ara herşeyden şikayetçi yalnız tespitler falan yapıyo:s heeay neyin var dostm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 geyik şıkkı saymadan geri kalan cevapları değerlendirebilirsiniz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 forçen said: bu topiği gördüğüm gibi gittim geyik olanı işatetledim. sağol chemical aynen. teşekkürler kemikıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 copry said: geyik şıkkı saymadan geri kalan cevapları değerlendirebilirsiniz mesela (tu) (tu) (tu) konuyla alakası olmayanların rastgele seçeneğe atlayıp gerçek sonucu etkilememesi için bir subap sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 geyik şık iyidir ama öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 geyiksiz anket olmasın bencede.hic duzgun cvp verdıgımı hatırlamıyorum zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sözlük entrysi gibi konu açmak sdfsdflsdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Cevab verememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mastar ekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 copry de olmasa ne olur bu forumun hali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ya sev ya terket arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 elaidi said: sana mı Zegna said: sorucaz fede said: lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Chemical said: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar