Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"evlenmeden.."

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Alfheim said:

Myshkin said:

bu ülkenin bi bok olması milletin cinselliğine bakıyorsa doğru valla olamayız.

bana sanki bakıyomuş gibi gelio.
düşünsene kafası şeyinde olan adam kafasını şeyinden ziyade başka şeylerde tutsa fizik kimya biyo gibi, daha iyi şeyler olur sanki.
OMG bütün sorunumuzu çözdüm!
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

mutluluk sex ile ölçülebilicek birşey olmadığından vermesini veya vermemesini o kadar önemsememek lazım. tabi sadece bir yöne odaklı ilişkiye başlamıyorsanız

şimdi önceki ilişkilerinde düzenli sevişiyosan mesela ve şu anki sevgilinin de böyle bi adeti yoksa, normalde çok takmıyosan bile takıyosun abi
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

mutluluk sex ile ölçülebilicek birşey olmadığından vermesini veya vermemesini o kadar önemsememek lazım. tabi sadece bir yöne odaklı ilişkiye başlamıyorsanız

Şu cümleler tam böyle sekse PİS BİŞEY olarak bakan insanların ağzından çıkma gibi duruyor ya, yapmayın böyle. İlişkide iki taraf da mutlu olsun, seks o kadar önemli değil diye bir şey yok, bunu da yapmayın. Sevişmek bir ilişkide en önemli şey olmasa da, en önemli 2. şeydir en azından, olmazsa olmaz. Ben sevişmeden de yaparım, evlenene kadar beklerim diyenlerin %90'ı bu lafı ettikten 2 ay sonra başkasına kaymaya başlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Saygı duymak lazım her görüşede.Kız olmaz diyosa vede baktın hakketen düşündüğü oysa zorlamamak lazım.Sonuçta aynı kafada değilseniz uzatmanın manası yok çünkü bi süre sonra sana eziyet olur.

Kafa dengini bul zaten ciddi olduğu zaman niyetinizin yok olmaz filan demez kolay kolay kimse.He ancak çevresinden böyle bi baskı görmüşse.

Örnek veriyim bi arkdaşım akdenizin bi ilinden pek büyük olmayan geldi iki arkdaşı daha var.Ve sevgilisi 6 senelikti.El ele tutşmuylarmış.Hatta onların orda bi kız varmış 3 -4 ayda bi sevgili değiştirip el ele filan tutuşuyomuş hepsiyle.Kızdan kaşar diye bahsetti bana.

Diğer iki arkadaşıda aynı fikirde.Ama karakter olarak iyidir komiktir filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...