Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben evlenmeden verdim(kalbimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Myshkin said: bu ülkenin bi bok olması milletin cinselliğine bakıyorsa doğru valla olamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi üşenmedim okudum, ne alakasız bi tartışma olmuş. kokoreç nalaka nan :S galiba bu bir paticik geleneği, gece geç saatte açılan topikler hep yemek konusuna dönüyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Alfheim said: Myshkin said: bu ülkenin bi bok olması milletin cinselliğine bakıyorsa doğru valla olamayız. bana sanki bakıyomuş gibi gelio. düşünsene kafası şeyinde olan adam kafasını şeyinden ziyade başka şeylerde tutsa fizik kimya biyo gibi, daha iyi şeyler olur sanki. OMG bütün sorunumuzu çözdüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 rahatsiz said: geçen apikte yedim. iki tabak işkembeden sonra. yannız bu haftasonu yine giderim şunu yemeğe. dün akşam bariz canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ülkede her bi şey muhteşemdi de bi buna mı takıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Garip olan şu. Okadar peşinden koşuyosun. Sonra veriyo. Sonrada iş bittikten sonra, insanın içindeki o isteksizlik... (for men) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 demir bakirelere surekli toslayan biri olarak bu gelenegin bitmesini savunuyorum ben de. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Azmodai said: demir bakirelere surekli toslayan biri olarak bu gelenegin bitmesini savunuyorum ben de. evet. sen mi ben mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 mutluluk sex ile ölçülebilicek birşey olmadığından vermesini veya vermemesini o kadar önemsememek lazım. tabi sadece bir yöne odaklı ilişkiye başlamıyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 khalad said: mutluluk sex ile ölçülebilicek birşey olmadığından vermesini veya vermemesini o kadar önemsememek lazım. tabi sadece bir yöne odaklı ilişkiye başlamıyorsanız şimdi önceki ilişkilerinde düzenli sevişiyosan mesela ve şu anki sevgilinin de böyle bi adeti yoksa, normalde çok takmıyosan bile takıyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yani 'o zaman sevişmeyivereyim' de demez bence alışmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Azmo, Devil sipeys in yanına gidin elinizden tutsun abi o adam çok sevişio forumda okuduğuma göre edit taypo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 barnacle said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 cok sevisen degil, oz sevismek lazim arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://cdn2.knowyourmeme.com/i/30155/original/i_came_anime.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 khalad said: mutluluk sex ile ölçülebilicek birşey olmadığından vermesini veya vermemesini o kadar önemsememek lazım. tabi sadece bir yöne odaklı ilişkiye başlamıyorsanız Şu cümleler tam böyle sekse PİS BİŞEY olarak bakan insanların ağzından çıkma gibi duruyor ya, yapmayın böyle. İlişkide iki taraf da mutlu olsun, seks o kadar önemli değil diye bir şey yok, bunu da yapmayın. Sevişmek bir ilişkide en önemli şey olmasa da, en önemli 2. şeydir en azından, olmazsa olmaz. Ben sevişmeden de yaparım, evlenene kadar beklerim diyenlerin %90'ı bu lafı ettikten 2 ay sonra başkasına kaymaya başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 +1 seks önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Azmodai said: cok sevisen degil, oz sevismek lazim arkadasim. 1 shot nirvana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Xaenin said: Sevişmek bir ilişkide en önemli şey olmasa da, en önemli 2. şeydir en azından, olmazsa olmaz. Ben sevişmeden de yaparım, evlenene kadar beklerim diyenlerin %90'ı bu lafı ettikten 2 ay sonra başkasına kaymaya başlıyorlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 topikteki genellemelerin hiç biri bana uymuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 selam kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Saygı duymak lazım her görüşede.Kız olmaz diyosa vede baktın hakketen düşündüğü oysa zorlamamak lazım.Sonuçta aynı kafada değilseniz uzatmanın manası yok çünkü bi süre sonra sana eziyet olur. Kafa dengini bul zaten ciddi olduğu zaman niyetinizin yok olmaz filan demez kolay kolay kimse.He ancak çevresinden böyle bi baskı görmüşse. Örnek veriyim bi arkdaşım akdenizin bi ilinden pek büyük olmayan geldi iki arkdaşı daha var.Ve sevgilisi 6 senelikti.El ele tutşmuylarmış.Hatta onların orda bi kız varmış 3 -4 ayda bi sevgili değiştirip el ele filan tutuşuyomuş hepsiyle.Kızdan kaşar diye bahsetti bana. Diğer iki arkadaşıda aynı fikirde.Ama karakter olarak iyidir komiktir filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ha bide önden olmazcılar var.Onlar da zaten kocasını enayi yerine koyuyor bu konuda da konuşmaya pek lüzum yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar