Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"evlenmeden.."

roket adam

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

ayrıca bakın cinsel hayat temalı bi konu açtım, KATIR KÜTÜR SEVİŞİYORUM BEN NOLMUŞ? diyerek seviştiğinizi belli edip +15 karizma puanı kazanma şansınız var, yardırın bence. ben belli ettim mesela bu konuyu açarak. hadi sıra sizde.

yok sevişmeye karşıyız biz

ama doğum kontrol hapı kullanmaktan kıllanmış kızlarımız birazdan gelirler.
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:

"roket adam" said:

ayrıca bakın cinsel hayat temalı bi konu açtım, KATIR KÜTÜR SEVİŞİYORUM BEN NOLMUŞ? diyerek seviştiğinizi belli edip +15 karizma puanı kazanma şansınız var, yardırın bence. ben belli ettim mesela bu konuyu açarak. hadi sıra sizde.

yok sevişmeye karşıyız biz

ama doğum kontrol hapı kullanmaktan kıllanmış kızlarımız birazdan gelirler.

ooooooooooooo manyak laf manyak manyak laf manyak laf biz seni banlatmadık kitlettik
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

şimdi canım hem seks hem kokoreç çekti hadi bakalım.

dışarı çıksam kokoreççiye gitsem (seyyar) seks olma olasılığı ne olur acaba (kokoreççi ile değil).

Kokoreççi de bu saatte seks bulma olasılığın 2012de marduk'un dünyaya çarpma olasılığından daha düşük.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

sipeyskeyk said:

şimdi canım hem seks hem kokoreç çekti hadi bakalım.

dışarı çıksam kokoreççiye gitsem (seyyar) seks olma olasılığı ne olur acaba (kokoreççi ile değil).

Kokoreççi de bu saatte seks bulma olasılığın 2012de marduk'un dünyaya çarpma olasılığından daha düşük.

burası izmir hiç belli olmaz ahadjkaldjkaldjk

edit : tabi kokoreççide olmaz da, dışarı şuan çıksam üşenmesem alsancak'a gitsem falan Bİ İHTİMAL VAR.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...