Walrus Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Elime yeni bi silah geçti ve yeniden berserking yaptırmak istermiyorum malum pahalı bi meret şimdi enchanter bi arkadaşım bunu trade'den vellumla enchantı emip tekrar bana geri verebilirmi yeni silahı enchantlamam için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yok öyle bişey, bi daha yaptırıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 enchant emmek ne lan? element uydurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 geri donusumlu enchantlardan lazım sana. onları emebilen bir enchanter bulursan yaptırabilirsin. ama biraz emik kalıyor gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi nasıl ya, vellumlar tek kullanımlık değil mi? Enchantı itema değil velluma yapıyorsun, sen onu bir item üzerinde kullanana kadar muhafaza ediyor... Ben mi sistemi yanlış biliyorum? [list] [*] Yeni silah düşsün. [*]EP/DKP/hede öde, al silahı. [*]Eski silahındaki 63 spyi "emip bir velluma koyması" için bir enchanter bul. [*]???? [*]profit [/list] diye birşey mümkünse boşuna çok para harcamışım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 öyle bişi yok. hala element uyduruyonuz bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Böyle bişey olsa,enchanter kalmaz ortada.. Pinti olmayın,para kazandırın biraz yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ahahah enchantı tradeden emip nedir abi. off ya gece gece güldürdün beni :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 LF Sucker for my staff :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Emmek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Fazla emmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 samaella said: LF Sucker for my staff :D :) işte bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi bide sikinti su enchanting zaten dunyanin en karsiz isi adam 2k lik enchant yaptiriyo 5 g tiplerim diyo bide emdirmeli gomdurmeli oldumu oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben 25g tipliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 samaella said: LF Sucker for my staff :D bugun /2 den yazıp denicem bakim nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Şimdi tekrar baktımda emmek ne lan harbi ne biçim cümle kurmuşum :D. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 emi mici vokke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 BonePART said: abi bide sikinti su enchanting zaten dunyanin en karsiz isi adam 2k lik enchant yaptiriyo 5 g tiplerim diyo bide emdirmeli gomdurmeli oldumu oooh twinklerine 500 goldluk harcama yaptıktan sonra 10g yerine 7g fee kabul ettirmeye çalışan tipler oluyor hele onlar çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben kucuk suprizler yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bence de alttan almalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 yapılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar