Walrus Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Elime yeni bi silah geçti ve yeniden berserking yaptırmak istermiyorum malum pahalı bi meret şimdi enchanter bi arkadaşım bunu trade'den vellumla enchantı emip tekrar bana geri verebilirmi yeni silahı enchantlamam için?
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 enchant emmek ne lan? element uydurmayın
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 geri donusumlu enchantlardan lazım sana. onları emebilen bir enchanter bulursan yaptırabilirsin. ama biraz emik kalıyor gene de.
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 abi nasıl ya, vellumlar tek kullanımlık değil mi? Enchantı itema değil velluma yapıyorsun, sen onu bir item üzerinde kullanana kadar muhafaza ediyor... Ben mi sistemi yanlış biliyorum? [list] [*] Yeni silah düşsün. [*]EP/DKP/hede öde, al silahı. [*]Eski silahındaki 63 spyi "emip bir velluma koyması" için bir enchanter bul. [*]???? [*]profit [/list] diye birşey mümkünse boşuna çok para harcamışım ben :P
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 öyle bişi yok. hala element uyduruyonuz bak.
rcknrll Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Böyle bişey olsa,enchanter kalmaz ortada.. Pinti olmayın,para kazandırın biraz yahu..
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ahahah enchantı tradeden emip nedir abi. off ya gece gece güldürdün beni :>
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 samaella said: LF Sucker for my staff :D :) işte bu..
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi bide sikinti su enchanting zaten dunyanin en karsiz isi adam 2k lik enchant yaptiriyo 5 g tiplerim diyo bide emdirmeli gomdurmeli oldumu oooh
eski Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 samaella said: LF Sucker for my staff :D bugun /2 den yazıp denicem bakim nolacak
Walrus Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Şimdi tekrar baktımda emmek ne lan harbi ne biçim cümle kurmuşum :D. /facepalm
Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 BonePART said: abi bide sikinti su enchanting zaten dunyanin en karsiz isi adam 2k lik enchant yaptiriyo 5 g tiplerim diyo bide emdirmeli gomdurmeli oldumu oooh twinklerine 500 goldluk harcama yaptıktan sonra 10g yerine 7g fee kabul ettirmeye çalışan tipler oluyor hele onlar çok komik
Öne çıkan mesajlar