pnoise Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 belki önemsiz gelecektir ama arkadaşı vardır seveni vardır vs. başı sağolsun
mokoko Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 cok uzuldum ya. twitterdan ve blogundan takip ediodum bende. 2 gun falan once "sağlık sorunları nedeniyle yokum ama donucem. herşey guzel olucak" yazmıstı hem blogunda hem twitterda. cok uzuldum. başı sağolsun.
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dün twitter'da kazara rastladım bu habere şok oldum 15-20 dk bilgisayar başında mallaştım resmen hayatta en kötü şeylerden biri bu olsa gerek :/
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 üzüldüm ya takip ederdim adamı dün face de gördüm başınız sağolsun falan demişler dedim noluyor meğer eşi ölmüş
denwa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Gercekten tanimiyorum ama bir hayat arkadasini kisa surede olumun kucagina vermek en aci hayat tecrubesi olsa gerek. Kalanlara Sabir dilerim.
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 mekanı cennet olsun ölüm sebebi neymiş bilen var mı?
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 allah rahmet eylesin. başı sağolsun. işkence gibi bi şey bence eşini, çocuğunu vb. kaybetmek ya. çok kötü.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 allah sabır versin 2 senelik evlilermiş
Coder Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ayşe armanın 18 yaşındaki oğlunu kaybetmek diye bi yazısı vardı.. bi göz atın (link falan kasamayacam biri hayrına el atsın)
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi ve üstelik sezyum böyle neşeli, komik bi adamdır kolay kolay dönemez yazılara/sitelere. neşeli adamı daha bi feci vuruyo böyle şeyler. başı sağolsun.
Öne çıkan mesajlar