SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 karşıdaki ...... kadın 2 gündür durmadan yıldız tilbe çalıyo sesi sonuna kadar açık.Ben şimdi napiyim camı açıp senın a.k filanmı diye patlayacam en sonunda pencerelerinden içeri bardak filanmı atsak napsam yumurtamı atsam camlarına ?Gidip apartmanlarını alevemi versem KAFAYI YIYCEM KAPA ŞU MÜZİGİ YAAA![signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 zuahahha kusura bakma çok komik ya polisi ara[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 28 Temmuz 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 sende hosuna gıden yabancı sarkıları son ses ac ya da polısı ara rahatsızlık verıyor dıye?[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 eh bizim burda sürekli inşaat oluyor.. ameleler de ibrahim tatlıses felan çalıyor boyuna[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Temmuz 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bir voltmen al gönder kesin czm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 benimde zamanında benzer bir sorunum olmuştu bak biras fikir alırsın belki.. =) http://forum.paticik.com/view.php?id=41837[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ogrencilik yillarimdan bir senede (cok var hangisi hatirlayamadim) her sabah ayna denen o grubun sarkilariyla uyaniyordum . 1 oldu 2 oldu indim bir gun adam gibi uyardim ayip oluyor lutfen . fayda etti mi hayir . hre sabah her sabah . ben sabah 6 da yatiyorum 9 da ayna yla uyaniyorum . en son indim asagiya bastim kapiya tekmeyi . dan dan dan . kiz bir acti kapiyi surat bembeyaz . benim suratimi gordu beyaz otesi . hic bir sey soylemeden ciktim yukari .bir daha da ayna sarkisiyla uyanmadim. yani once uyar sonra geregini yap. ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 işte budur huun basçan tekmeyı susacaklar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 polisi ara cezası var onun. türk polisi bu, bişi yapmassa git adam gibi konuş anlamazsa küfür etmeye başla hafiften :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yok abi git adamın kapısını çal... de ki "pardon beyfendi kusura kalmayın ama dinlediğiniz müzikten ve sesin yüksekliğinden çok rahatsız oluyorum birazcık kısmanız mümkün mü?" de adam büyük ihtimalle "tabii.. özür dilerim" falan der eğer "Sögtür git lan işine enik" derse sen de o zaman penceresine yumurta atarsın işte[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 valla tartışmaya fln girme bence ne olacağı belli olmaz, çıkartır tabancayı bıçağı güme gidersin. hatta geçenlerde bir tiyatro oyuncumuz öyle ölüdürülmüştü![signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 sende karslık ver o zaman aç ne var ne yok elinde son ses inlesin ortalık.. Bende de öle bir tip var eminem acıyo alt katta..Hemen bir inflames yetiyo..[signature][hline]eternal metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya böle thread başlığı nerde görülmüş.. ?[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 önce rica et sonra Camlarına[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 karşı saldırı öneriyorum hatta şarkı tavsiyesi bile verebilirim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Chemical sen pazarlamacı falan ol.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 sende o ayna'cıya ayna taktiğiyle yaptığının aynısını yap cradle of filth falan çal saat 5'te.hem sen 6 da yatıyormuşsun yatmadan önce:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 saat 5 te karsilik vermem demek kafadan savasi kaybetmek anlamina gelir . normal yasantisi olan insanlar 5 te uyuyor oldugu icin diger dairelerden destek alan dusman gucleri karsi koyamayacagim bir saldiri baslatabilir . en temizi yilanin basini kararli acimasiz ve ani bir sekilde keseceksin . tabii bunlar isin geyik tarafi . ben o gun cok sinirlendim ondan oldu . huun komsularinizla her sart altinda iyi gecinmenizi tavsiye eder . bunu evde tek basiniza denemeyin tadinda mesajimi da verdim eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bende aynı sorun(lar)dan mağdurum fakat ben çözümü buldum :) Gidip 1 adet cam patlatacak,komşu köpeği sakatlayacak güçte (sağolsun yakıcı bünye chemical nerde satıldığını söyledi) sniper tüfek alıcam ve bunu yaparken hiçbir masrafta kaçınmayacam. Sonra ver elini mahallede sniper dehşeti :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 verdiğim linke bak orda gusel saldırı taktikleri vardı bende işe yaramıştı lol[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 iron maden tak cd çalara . sesi sonuna kadar aç :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 güzelce konuşmaın öneririm olmadı polis çağır,ama gerçekten çok ses çıkarmıolarsa polis gelince seni azarlar.sölemedi deme.benimde başıma geldi ama neyseki komşularımla ii geçinebilmişimdir,çoğuna gıçık olsamda belli etmem.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Emaleth, 28 Temmuz 2004 21:49 tarihinde demiş ki: karşı saldırı öneriyorum hatta şarkı tavsiyesi bile verebilirim :)) şöel bol death vokalli bişiler olabilir mesal.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Önce sakin olmakta fayda var. Deerin bi nefes al ve giyin.ayakkabılarını bağlamayı unutma.en yakın eczaneden bi çift kulak tıkacı almaya gideceksin.ucuz bişi. sonra uyurken,ders çalışırken vs. onları kulağına sokacaksın. hem sen mutlu ol hem kadın. pozitif düşün kardeşim kimseye zarar gelmesin. kadıncağız dinlesin belki çok mutlu olacak belki kanser? kanserini yıldız tilbe dinleyerek yenecek? Ama gidip şöyle diyebilirsin."Hanımefendi sabahları çok sesli müzik dinlediğiniz için kulak tıkacı alak zorunda kaldım.Lütfen maddi zararımı karşılarmısınız?" ama ben olsam demem 2-3 milyon için.belki ekmek parası yok?yada ilaç parası? demi...[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar