NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Selamlar. Dün gece public bir oyunda tam oyunun biteceği anda bizim takımdaki (nymphora idi sanırım)karşı tarafın baseinin arkasındaki ağaçların arkasına geçip bütün takımı oraya çekmeye başladı. Herhangi bir çıkış yolu bulamadığımız için oyunu kaybettik doğal olarak. Replay aldım fakat bu replayi gondereceğim yeri bulamadım. Boyle bir durumda nereye gonderebilirim bu replayi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 replay id verirsen bizde bakabiliriz nasil bir bug olduguna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ahaha iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Çıkailiyor olması lazım adamların her yerden normalde stuck olunacak yere blink olunca yürüyebiliyorsun dısarı dogru mesela. Ben oraya blink daggerla az girmedim ayrıca, her defasında yürüyerek çıkabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 iyide ciksan nolcak dan diye well azina vurcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yok vurmaz okadar. 3 kişisin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Kenarından da çıkabiliyorsun zaten well sana çok dokunmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Banada geçen puppet ağaçların arasında puppet attı doğal olarak sıkıştım puppetin puppetinden uzaklaşmadıkça kaybolmuyorya o da fena bi bug bildiğin yolu tıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 30085516 game no. Tilt oldum tilt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ingame olaylara karışan yok. isteyen istediğini yapar şu an. Hatta sakın gidip hon forumlarına koyayım deme kural ihlali sayılıyo (yanılmıyosam) ingame olaylar. Bir de: oyun closed betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tmm da ordan çıkabilseniz bile yenilirdiniz, nymph başka şekillerde kaybetmenizi sağlayamaz mıydı sanki? en basitinden haritada nerede olduğunuzu alldan yazardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 adama kimbilir naptınız da bunları yaptı size :> şaka bi yana tam lamer işi yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 o zaman reksa görmesin bu topüğü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bagebiyuzları şikayet edecek mercii yok mu koskoca hon da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 adam onu yapabilmek icin staff of the master kasmis, emege saygi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 replayleri nerden izliyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Lord_Argos said: Banada geçen puppet ağaçların arasında puppet attı doğal olarak sıkıştım puppetin puppetinden uzaklaşmadıkça kaybolmuyorya o da fena bi bug bildiğin yolu tıkıyor. bug deil taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 NeroWarden said: Selamlar. Dün gece public bir oyunda tam oyunun biteceği anda bizim takımdaki (nymphora idi sanırım)karşı tarafın baseinin arkasındaki ağaçların arkasına geçip bütün takımı oraya çekmeye başladı. Herhangi bir çıkış yolu bulamadığımız için oyunu kaybettik doğal olarak. Replay aldım fakat bu replayi gondereceğim yeri bulamadım. Boyle bir durumda nereye gonderebilirim bu replayi? Teşekkürler. cıkısı var olması gerek otomatik cıkıyor oralardan hareket edince ya. Cıkısı olmayan yer sağ alt köşe. Uyuz oldugum biri oldumu atıyorum oraya. Yada succubus aliyosun cehennem ediyosun uyuta uyuta. Özellikle hem retard olup hem conc. basmayan adamlar için birebir uyutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sağ alt koşedende çıktım üstündende çıktım. Fakat her seferinde çıkmıyor. Bulana kadar imanın gevriyor fakat neye yarıyor? Nymp yine çeksin diye debeleniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kim bilir adama neler yaptınız da ole yaptı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 blood hunterla kendi adamına silence +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Replayi koydum. Olay bişey yapmak değil zaten aynı lanede kastık. Üstüne fb felan aldı adam. Meğer oyle değilmiş. Staff of the master aldırmak için feedlemişler adama. Karşı takımda arkadaş(lar)ı var adamın. Psr kasmak için bir yol uydurmuşlar kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben de anelora tesekkur etmek istiyorum. dun oynadıgımız oyunda bana soulstealer ile bi tane buyu attırmadın. tiny ile gotuem gotume vurdun. aralarina ısınlandım gotume vurup uzaga attın. cok sagol. ve evet benim takimindandi sdfs. ruyamda attım buyu o gece boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 iyiymis taktik, bi de iki accla girip birini karsi takima koyanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oha çakallıklara gel. beta lan bu. kassan nolcak psr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar