NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Selamlar. Dün gece public bir oyunda tam oyunun biteceği anda bizim takımdaki (nymphora idi sanırım)karşı tarafın baseinin arkasındaki ağaçların arkasına geçip bütün takımı oraya çekmeye başladı. Herhangi bir çıkış yolu bulamadığımız için oyunu kaybettik doğal olarak. Replay aldım fakat bu replayi gondereceğim yeri bulamadım. Boyle bir durumda nereye gonderebilirim bu replayi? Teşekkürler.
Crawler Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 replay id verirsen bizde bakabiliriz nasil bir bug olduguna?
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Çıkailiyor olması lazım adamların her yerden normalde stuck olunacak yere blink olunca yürüyebiliyorsun dısarı dogru mesela. Ben oraya blink daggerla az girmedim ayrıca, her defasında yürüyerek çıkabildim.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 iyide ciksan nolcak dan diye well azina vurcak
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Kenarından da çıkabiliyorsun zaten well sana çok dokunmadan.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Banada geçen puppet ağaçların arasında puppet attı doğal olarak sıkıştım puppetin puppetinden uzaklaşmadıkça kaybolmuyorya o da fena bi bug bildiğin yolu tıkıyor.
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 30085516 game no. Tilt oldum tilt.
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ingame olaylara karışan yok. isteyen istediğini yapar şu an. Hatta sakın gidip hon forumlarına koyayım deme kural ihlali sayılıyo (yanılmıyosam) ingame olaylar. Bir de: oyun closed betada.
zeawee Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tmm da ordan çıkabilseniz bile yenilirdiniz, nymph başka şekillerde kaybetmenizi sağlayamaz mıydı sanki? en basitinden haritada nerede olduğunuzu alldan yazardı.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 adama kimbilir naptınız da bunları yaptı size :> şaka bi yana tam lamer işi yaptığı
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bagebiyuzları şikayet edecek mercii yok mu koskoca hon da?
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 adam onu yapabilmek icin staff of the master kasmis, emege saygi biraz.
Vidar Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Lord_Argos said: Banada geçen puppet ağaçların arasında puppet attı doğal olarak sıkıştım puppetin puppetinden uzaklaşmadıkça kaybolmuyorya o da fena bi bug bildiğin yolu tıkıyor. bug deil taktik
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 NeroWarden said: Selamlar. Dün gece public bir oyunda tam oyunun biteceği anda bizim takımdaki (nymphora idi sanırım)karşı tarafın baseinin arkasındaki ağaçların arkasına geçip bütün takımı oraya çekmeye başladı. Herhangi bir çıkış yolu bulamadığımız için oyunu kaybettik doğal olarak. Replay aldım fakat bu replayi gondereceğim yeri bulamadım. Boyle bir durumda nereye gonderebilirim bu replayi? Teşekkürler. cıkısı var olması gerek otomatik cıkıyor oralardan hareket edince ya. Cıkısı olmayan yer sağ alt köşe. Uyuz oldugum biri oldumu atıyorum oraya. Yada succubus aliyosun cehennem ediyosun uyuta uyuta. Özellikle hem retard olup hem conc. basmayan adamlar için birebir uyutma.
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Sağ alt koşedende çıktım üstündende çıktım. Fakat her seferinde çıkmıyor. Bulana kadar imanın gevriyor fakat neye yarıyor? Nymp yine çeksin diye debeleniyosunuz.
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 kim bilir adama neler yaptınız da ole yaptı ahah.
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Replayi koydum. Olay bişey yapmak değil zaten aynı lanede kastık. Üstüne fb felan aldı adam. Meğer oyle değilmiş. Staff of the master aldırmak için feedlemişler adama. Karşı takımda arkadaş(lar)ı var adamın. Psr kasmak için bir yol uydurmuşlar kendilerine.
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ben de anelora tesekkur etmek istiyorum. dun oynadıgımız oyunda bana soulstealer ile bi tane buyu attırmadın. tiny ile gotuem gotume vurdun. aralarina ısınlandım gotume vurup uzaga attın. cok sagol. ve evet benim takimindandi sdfs. ruyamda attım buyu o gece boyunca
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 iyiymis taktik, bi de iki accla girip birini karsi takima koyanlar var.
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 oha çakallıklara gel. beta lan bu. kassan nolcak psr.
Öne çıkan mesajlar