Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon Ingame Sorunsalı

NeroWarden

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. Dün gece public bir oyunda tam oyunun biteceği anda bizim takımdaki (nymphora idi sanırım)karşı tarafın baseinin arkasındaki ağaçların arkasına geçip bütün takımı oraya çekmeye başladı. Herhangi bir çıkış yolu bulamadığımız için oyunu kaybettik doğal olarak. Replay aldım fakat bu replayi gondereceğim yeri bulamadım. Boyle bir durumda nereye gonderebilirim bu replayi?

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

NeroWarden said:

Selamlar. Dün gece public bir oyunda tam oyunun biteceği anda bizim takımdaki (nymphora idi sanırım)karşı tarafın baseinin arkasındaki ağaçların arkasına geçip bütün takımı oraya çekmeye başladı. Herhangi bir çıkış yolu bulamadığımız için oyunu kaybettik doğal olarak. Replay aldım fakat bu replayi gondereceğim yeri bulamadım. Boyle bir durumda nereye gonderebilirim bu replayi?

Teşekkürler.

cıkısı var olması gerek otomatik cıkıyor oralardan hareket edince ya. Cıkısı olmayan yer sağ alt köşe. Uyuz oldugum biri oldumu atıyorum oraya. Yada succubus aliyosun cehennem ediyosun uyuta uyuta. Özellikle hem retard olup hem conc. basmayan adamlar için birebir uyutma.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de anelora tesekkur etmek istiyorum. dun oynadıgımız oyunda bana soulstealer ile bi tane buyu attırmadın. tiny ile gotuem gotume vurdun. aralarina ısınlandım gotume vurup uzaga attın. cok sagol.

ve evet benim takimindandi sdfs.

ruyamda attım buyu o gece boyunca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...