vimpir Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mutlaka izleyenler vardir, izlemeyenler icin [video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1066502352285&ref=nf?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 tahmin edeyim kolsuz bacaksız adam gençlere ders veriyor hayır hep de her yerde aynı başlıkla sunuluyor eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi sıkıldım ne varki yani? tamam güzel bir konuşma; ama sırf sıkıldım diye de "aa adamın bacakları kolları yok allahım çok töbe hiç sıkılmadım" da demem yani. sıkıldıysam sıkılmışımdır. aslında sıkılmadım ama açıklayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 teşekkürler video için, buna ihtiyacım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 izlemedim ama yorum sayesinde aldım ders ve ibret. said: Bejna Özel çok gzel bi video hepimz bunu örnek almalyz......asla isyan etmyn...şkretmeyi öğrenelm..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çok saçma geliyor bu videolar nan.. benim canımı sıkan sorunlarım çözülmediği sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 burtonesk said: izlemedim ama yorum sayesinde aldım ders ve ibret. said: Bejna Özel çok gzel bi video hepimz bunu örnek almalyz......asla isyan etmyn...şkretmeyi öğrenelm..... zaten şikretmeyi öğrenince gerisi geliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 la yanlış konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Hayattan sıkılmadıkda, sadece sırf yemek-içmek insan gibi yaşayabilmek için ödediğimiz bedel karşısında şaşkın ve sıkkınız. Bu bedeli ödeyeceğiz diye esas olan hayatı ıskalıyoruz, canımızı sıkan durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Duygu sömürüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 http://img26.imageshack.us/img26/4097/twoandahalfmentwoandaha.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 terbiyesiz adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK BİRAZ İBRET ALALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 töbe töbe allahım yareppim dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Hayatından sıkılmak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 dinsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 İKİ NOKTA İZLE O ZAMAN ÜÇ NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ardaya armağan ediyorum bu videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 güzelmiş video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 topic açan adamı ezicez diye sakat bir insanla dalga geçmek (resim) yakışıksız kalmış,olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 burada neler oluyor? burası çöplük değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ne güzel lan herifde kol bacak neyim bi ziiim yok zottirik zottirik gülüyor gene de, mutluluktan kol bacak çıkartçak petemeng esprimi yaptıktan sora adsf; güzelmiş lan etkilendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yani hem komiiim hem duygusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ne kol bacakmış bilaer.. tamam mühim eyvallah da vereyim size benim kolu bacağı, benim hayatımı yaşayın bide. süper benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ha bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar