blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Steven Russell is happily married to Debbie, and a member of the local police force when a car accident provokes a dramatic reassessment of his life. Steven realizes he's gay and decides to live life to the fullest - even if it means breaking the law. Steven's new, extravagant lifestyle involves cons and fraud and, eventually, a stay in the State Penitentiary where he meets sensitive, soft-spoken Phillip Morris. His devotion to freeing Phillip from jail and building the perfect life together prompts Steven to attempt and often succeed at one impossible con after another.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 jim carrey'nin kafası paintle başka bir fotoğrafın üstüne yapıştırılmış gibi duruyor afişte
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 jim carreynin dişleri güneş gözlüğü taksın
alante Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 İngiltere'de Martta gösterime giriyormuş. Bize de nisan gibi gelir herhalde
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bu ne ya yeni bir sigara reklamı şekli mi =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Philip Morris ismi komik olmuş ama iyi bir film olur muhtemelen
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 naraso said: türkiyede gösterilmeyecek mi bu film:S bizde gösterime girer mi?? sanmıyorum
naraso Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 imdb de gözükmüyor girecek ülkeler arasında )= lan halbuki çok istiyodum bu filmi sinema salonunda izlemeyi.
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Her iki oyunucuyuda çok severdim öpüşme sahnesini görünce direk ikiside bitti benim için... Hiç bana göre bir film değil.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 homofobi ile alakası yok şahsen ben de bi "kahretsin jim napıyorsun adamım, lanet olsun" diye geçirdim içimden
jacabo Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ne zamandır beklıyoruz gelsın dıye yeter artık =)
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Iyk Jim Carey parasız kalmış galiba homo olmuş. Yok abi, öpüşen erkeğe ben erkek demem.
naraso Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 olm ben homofobiğim de abartmayın lan , gözünüzü falan kaparsınız o sahnede
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 naraso said: olm ben homofobiğim de abartmayın lan , gözünüzü falan kaparsınız o sahnede filmin tamamında gözümüzü mü kapıycaz izlemiyeceğim film'e niye gidiyim:D
Öne çıkan mesajlar