dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 mad tv'nin yeni nesil klonu http://www.mud-tv.com/index.php?p= demo mevcut şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 site çok acayip geldi, download bölümünde de bulamadım galiba :S indirip bakıyım ne olduğuna demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 neyi indiricektin? oyun cikmamis bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 şuradan download ediliyor sanırım http://www.bigdownload.com/games/mud-tv/pc/mud-tv-demo/ ben başka bi yerden indirmiştim demoyu indirecek işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hee demo demis, ben de onu gormemisim, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 geçen gün aklıma gelmişti şu oyunun yenisini yapsalar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 İnşallah güzeldir ya eski oyunların güzelliği bi başka oluyo.The Clue yuda remake yapsalar keşke sting var pek güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 prank tv diye bir oyun vardı, bir ara deniyim onu, hiç oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çok güzel değil.. aslında bu oyunların standart sıkıntısı "geyik yapıcaz olm" derken oyunun içine sıçmaları. neden şikayet ettiğimi anlatayım; yayın saatleri hep tırt olur, programları sadece ilgili yayın grupları izler, b movie gibi bi kavram mevcut olmadığından aynı yayın saatinde bi kanal ** film verirken ötekisi *** film verirse ***tüm share'ı alır. reklamlar sadece genellikle elinizde olan formatların desteklediği kitlelere gelmez ki oyun biraz daha zor olsun. employee hacmi oldukça dardır bu yüzden dilediğiniz adamları paranız olsa dahi alamazsınız ve habire beklemeniz gerekir. oyunda komik olduğu düşünülen ve komik olması gereken şeyler hiçbir zaman komik değildir. sabotaj gibi saçma şeyleri management oyunlarına doldururlar paso ve bu aptalcadır sadece. para yönetimi seçenekleri son derece limitlidir. bu şartlar altında bi oyunu 30-45 dakika oynadıktan sonra "hmm hey bi tane daha pizza tycoon/mad tv/simcity clonu daha işte.." der ve oyunu bırakırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Hala arada mad TV açıp oynuyorum valla ama bunun onun kadar güzel olacağına pek inanmıyorum, illaki bir yerinden batırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar