Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızım'a şans dileyin...

QueenofSpades

Öne çıkan mesajlar

QueenofSpades said:

Ben yokken olaylar gelişmiş :)

Evet, döndük. Bir saat süren ameliyatımız başarılı geçti. Fıstığın 10 adet dikişi var, narkozdan dolayı şu an ağlama sızlamamız yok ancak çok korktuk ve hareket edemiyoruz pek. :(

Her şey iyi olacak diye ümitliyim. Gelişmelerden haberdar ederim.

(tu):)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

geçmiş olsun. hareket etmemesi gayet normal. kusma veya olmadık yerlere tuvaletini yapma gibi şeyler de görülebilir bu arada.

gece 2 defa kustu şu an delirmiş haldeydim. Şu postu okudum rahatladım.
Narkozdan olabilir diye tahmin ediyorum. Ama aç kaldı 2 gündür, su bile içmedi. İğne olmaya veterinere gittiği zaman bakarlar herhalde tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

gece 2 defa kustu şu an delirmiş haldeydim. Şu postu okudum rahatladım.
Narkozdan olabilir diye tahmin ediyorum. Ama aç kaldı 2 gündür, su bile içmedi. İğne olmaya veterinere gittiği zaman bakarlar herhalde tekrar.

Geçmiş olsun tekrardan bişiciği kalmaz inşallah en kısa zamanda :)
Sosyal ağlarda paylaş

yemek önemli değil ama su önemli. şırınga vs tarzı bişey varsa biraz içirmeyi dene. çok ta zorlama ama.

bi de arada kontrol edin dikişleri varsa oraları fazla yalayıp açmaya çalışmasın. çok soun çıkarsa bu dikiş konusunda böyle huni gibi boyna takılan bi zımbırtı var ondan alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim kedi hastayken annem zorla kediye yemek yedrmeye calisiyordu ac kaldi yavrim diye, kedinin boynunu kolunun arasina sikistirip, agzini acip, oradaki disleri kucuk oldugundan kapanmayan agzinin sag ve sol tarafindan yemek tikiyordu. bogulma tehlikesi gecirdi hatta bi kere hayvan oksurdu falan boyle. fazla sevgi tehlikeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...