kankamatik Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 geçmiş olsun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bol şans QOS çok çok geçmiş olsun eminim iyi olucak üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ben yokken olaylar gelişmiş :) Evet, döndük. Bir saat süren ameliyatımız başarılı geçti. Fıstığın 10 adet dikişi var, narkozdan dolayı şu an ağlama sızlamamız yok ancak çok korktuk ve hareket edemiyoruz pek. :( Her şey iyi olacak diye ümitliyim. Gelişmelerden haberdar ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çok geçmiş olsun, geçer artık ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 HELAL FISTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Oy kıyamam geçmiş olsun. Wot i okurken baya korktum çok içten yazmışsın lan, çok üzüldüm. Kendi kedimi düşündüm daha da fena oldum. Sevindim iyi geçmesine^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 fistik benim olucak, binicem üstüne vurucam kirbaci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Hii iyi geçmiş çok sevindim *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 geçmiş olsun. hareket etmemesi gayet normal. kusma veya olmadık yerlere tuvaletini yapma gibi şeyler de görülebilir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 gecmis olsun, bir an once iyilesip kucagina yerlessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 her seferinde kazım diye okuyorum başlığı >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Iyi sanslar kazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 QueenofSpades said: Ben yokken olaylar gelişmiş :) Evet, döndük. Bir saat süren ameliyatımız başarılı geçti. Fıstığın 10 adet dikişi var, narkozdan dolayı şu an ağlama sızlamamız yok ancak çok korktuk ve hareket edemiyoruz pek. :( Her şey iyi olacak diye ümitliyim. Gelişmelerden haberdar ederim. (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 QueenofSpades said: narkozdan dolayı şu an ağlama sızlamamız yok ancak çok korktuk ve hareket edemiyoruz pek.bugun biraz iyiyiz. oglen biraz yuruduk, zaten bugun ikiye kadar uyuduk. nasil, kopruden rahat geldiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aazihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Aluriel said: geçmiş olsun. hareket etmemesi gayet normal. kusma veya olmadık yerlere tuvaletini yapma gibi şeyler de görülebilir bu arada. gece 2 defa kustu şu an delirmiş haldeydim. Şu postu okudum rahatladım. Narkozdan olabilir diye tahmin ediyorum. Ama aç kaldı 2 gündür, su bile içmedi. İğne olmaya veterinere gittiği zaman bakarlar herhalde tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Gecmis olsun, ilk postu okurken bir kotu oldum. Buyuk ameliyatlar sonrasi boyle seyler olur, dert etme. 1-2 haftaya toparlar kendini tamamen. Mumkun oldugunca dikislerini yalamasina izin verme bir sure. Zaten sonra tutamayacaksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 QueenofSpades said: gece 2 defa kustu şu an delirmiş haldeydim. Şu postu okudum rahatladım. Narkozdan olabilir diye tahmin ediyorum. Ama aç kaldı 2 gündür, su bile içmedi. İğne olmaya veterinere gittiği zaman bakarlar herhalde tekrar. Geçmiş olsun tekrardan bişiciği kalmaz inşallah en kısa zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yemek önemli değil ama su önemli. şırınga vs tarzı bişey varsa biraz içirmeyi dene. çok ta zorlama ama. bi de arada kontrol edin dikişleri varsa oraları fazla yalayıp açmaya çalışmasın. çok soun çıkarsa bu dikiş konusunda böyle huni gibi boyna takılan bi zımbırtı var ondan alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 oh iyi olmus sevindim cok gecmis olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bizim kedi hastayken annem zorla kediye yemek yedrmeye calisiyordu ac kaldi yavrim diye, kedinin boynunu kolunun arasina sikistirip, agzini acip, oradaki disleri kucuk oldugundan kapanmayan agzinin sag ve sol tarafindan yemek tikiyordu. bogulma tehlikesi gecirdi hatta bi kere hayvan oksurdu falan boyle. fazla sevgi tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 annen elmyra mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 geçmiş olsunda kendini alıştır bence ölecek bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sen de ölceksin mal. büyük baş hayvan anlamında mal değil he yanlış anlama. adın olan mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar