Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu saatten sonra PS2 alınır mı?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Valla bu saatten sonra sadece PS2 alınırmış öğrenmiş oldum.

Gözünü sevim PS2'nin. PSP alayım dedim yok 2004 versiyonu yok 2006 versiyonu yok 3004 versiyonu. Yok kapatmıcan bilmem ne yapmıcan yok brick olur yok o olur.

XBOX desen parayla rezil olmak resmen. Makinayı her açtığında kalbin hızlanmaya başlıyor. Her an ne olacağı belli değil.

PS3 almak istesen oyunlara para yetiştiremezsin. Git o kadar paraya 1 tane PC kur zaten 5 sene idare eder seni o kasa kesin.

200 TL'ye bitane PS2 slim alıosun chipli falan ohh miss gibi. Çok çok lensi bozuluo oda komple değiştirmek istediğinde 50 TL mi ne.
Sosyal ağlarda paylaş

naraso said:

2 ay daha bekle ps3 e çip çıkmazsa yeter lan diyip al

Bitane PS2 edinelim nası olsa 200 TL'ye alınıyor. Baktım basit kaçtı PS3'e kırılana kadar bekleriz. Ama bence PS3 kırıldığında olay PS2'deki kadar kolay olmıcak. Kesin bi yerde büyük bi dezavantajı olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero said:

Valla bu saatten sonra sadece PS2 alınırmış öğrenmiş oldum.

Gözünü sevim PS2'nin. PSP alayım dedim yok 2004 versiyonu yok 2006 versiyonu yok 3004 versiyonu. Yok kapatmıcan bilmem ne yapmıcan yok brick olur yok o olur.

XBOX desen parayla rezil olmak resmen. Makinayı her açtığında kalbin hızlanmaya başlıyor. Her an ne olacağı belli değil.

PS3 almak istesen oyunlara para yetiştiremezsin. Git o kadar paraya 1 tane PC kur zaten 5 sene idare eder seni o kasa kesin.

200 TL'ye bitane PS2 slim alıosun chipli falan ohh miss gibi. Çok çok lensi bozuluo oda komple değiştirmek istediğinde 50 TL mi ne.

"Yok o versiyon yok bu versiyon" diye saçma sapan bahanelerle kestirip atmak yerine iki dakka okuyup öğrenirsin her şeyi valla, günümüzde televizyonlarda bile firmware update'ler kullanıcıya yaptırılıyor, atla deve değil. Taş çatlasa 3 dakika bir manual okuyacaksın.

Xbox da şöyle, Xbox'ların Jasper board'unda 3K sorunu yok gibi bir şey, garantili alıp kırdırmazsan zaten garanti kapsamında olur. Garantisiz alır da "belki" bozarsan onu tamir ettirmek de 100-200 TL arası tutuyor, alınabilir bir risk bence gayet.

PS3 ise exclusive oyunları için güzel zaten başlı başına, oyunlarda seçici olup yurt dışından getirtir ya da ucuza konsol oyunu satan / takas eden bazı yerleri kullanırsan o da sorun olmaz. Bunda da "sarı ışık" sorunu var mesela, hani PS3 alıyorsun da bozulmuyor değil, Xbox'un eski board'larına göre hayli az tabii bozulma oranı evet.

Şu seçeneklerin en pahalısının garantilisi bile 1000 TL civarında, o paraya toplayacağın kasa da olsa olsa 2 sene götürür. Tabii bu senin oyun anlayışına da bağlı, çamur gibi grafikle bile 10-15 FPS'ye talim etmeyi oyun kabul edip zevk alabiliyorsan PS2 de alabilirsin pekala. Tamamen zevk, tercih ve bütçe meselesi, ben sadece açıklamaları biraz düzenleyip durumu özetlemek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...