Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Betadan beri WoW oynamaktayım. Ama çok sıkıldığım için her çıkan MMO'yu alıp denedim release zamanlarında. Hepsinde ilk bir ayı bitirmeden cancel ettim. WoW yine baymaya başladı. Aldığım ama sonra bıraktığım oyunlardan birine tekrar bir şans vermek istiyorum. Elimdeki oyunlar şunlar: - Age of Conan - Warhammer - Lord of the Rings Online - Aion Bu oyunlardan hangisi tekrar denemeye değer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mortal Online baya konuşuluyor forumda, ilgini çeker mi bilmiyorum biraz farklı ama bir bak istersen.. edit: Ben hiç oynamadım, pc kaldırmıyor malesef ama çok canımı çektiriyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 mortal online :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mortal Online takip ediyorum ama bekliyorum biraz bugları felan temizlensin. Okuduğum kadarıyla arkadaşlar orda biraz işkence çekiyor. Yoksa direk alacam. Birkaç aya ihtiyacı var o oyunun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Şu an beta'da ve bedava oynanıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 eve online :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Dengesiz said: Mortal Online takip ediyorum ama bekliyorum biraz bugları felan temizlensin. Okuduğum kadarıyla arkadaşlar orda biraz işkence çekiyor. Yoksa direk alacam. Birkaç aya ihtiyacı var o oyunun sanki. evet evet biraz daha bekle biz oynurouz, oyun oynanabilio fakat bazı böle random buglar oluo bazı adamlara vs böle o an oyunun tadını kaçırabilio falan beta olduğu için sonuçta adamlar sana rahat bi oyun oynama garanti edemio test edip , bug fixliolar yeni şeyler ekledikçe başka buglar çıkıo vs. o yüzden biraz bekle ama takip et Mortal Online'ı baya güzel gidio çünkü. o sırada Wowa devam derim, ben öle yapiorum 2sini birden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 MO sux AOC rlz ~ özelliklede son patchden sonra bayılıyorum aoc'a tam bir assasins creed olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 smyrnas said: eve online :) aslında çok ilgim var bu oyuna ama bir arkadaş çok zor bu saatten sonra felan dedi. Adamlar aldı başlarını gitti, tutunamazsın hiçbir yerde dedi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mortal Online denemeye değer bence ne kadar bug olsada hem ücretsiz şuan open beta oldugu için, bugları elbet temizleyecekler o zaman tadından yenmeyecek oyun şimdiden öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aoc bayaa bi geliştirmişler istersen ona da bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok yok MO , DASDASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Dengesiz said: smyrnas said: eve online :) aslında çok ilgim var bu oyuna ama bir arkadaş çok zor bu saatten sonra felan dedi. Adamlar aldı başlarını gitti, tutunamazsın hiçbir yerde dedi :). Pek doğru değil. 2 günlük karakterle bile pvp de başarılı olabilmek mümkün. Oyunda yardım edecek kişi sayısı oldukça fazla. Denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kimse Mortal online dememiş yalnız. MO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dengesiz said: smyrnas said: eve online :) aslında çok ilgim var bu oyuna ama bir arkadaş çok zor bu saatten sonra felan dedi. Adamlar aldı başlarını gitti, tutunamazsın hiçbir yerde dedi :). yok yok valla bende wow dan acaip baymış durumdayım farklı bişeyler aradıgım için aklıma direk eve geldi arastırdım biraz da elinden tutuyorlarmış adamın seni artis yapıcaz deyip kandırmıyorlarmış :D istersen tek tabancada takılıorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bende 2 ay oyun aradım fallen earth 10 day trail başda güzel gelio ama fps olayı olmamış gibi nişan almak falan ısınamadım pvp sine AoC 11lvl dayanabildim oyunu sildim direkt eve online güzel ama ayağım yere basmayınca olmuo kılıç kalkan falan lazım bana lotd 7 days trail lvl5 de falan sildim üzüldüm harcadığım zamana giden kotaya- internet limitsiz ama yinede üzüldüm. 2 oyun kaldı geriye Aion ile Warhammer. aklımda Aion vardı ama şans eseri Warhammer a başladım.valla Lvl 1 de başlıyor action çok eğlenceli kale savaşları mini gamesler ben warhammer ı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 warhammer online fena değil pvp seviyorsan. ama çok oyuncu bazlı. yani gün geliyor silsem mi diyorum ya da ulan yapcak hiç bişi olmaz koca oyunda diye dolaniyorum ama iki tarafta iyi olursa süper eğlenceli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aoc da oyun lvl80 den sonra başliyor, diyimde. silenler yazik etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aocda bari ilk 20 ye kadar oynasaydın hikayeyi falna harbi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 iyide level 80 e kadar nasil gelicez ? az buzda degilki mubarek. o zamana dek zaten kopuyorsun oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 kilic, kalkan, elf vs gibi fantazi ogeler onemli degil diyorsan, avatarimin olmasi cok onemli degil diyorsan ve bilim kurgu seviyorsan, sabirliyim ve takim oyununu seviyorsan : Eve online. Wow backgroundun olduguna gore ve yok ben ayni tipde bir oyunda devam etmek istiyorum diyosan AoC yada Warhammer. AoCyi basta oynadim 80 oldum yapicak birsey olmadigi icin biraktim. Su anda iyiymis baya durumu. War'i release de oynadim biraktim geri dondum, yine biraktim, yine geri dondum :) action lvl 1de basliyor denildigi gibi seni uzun bir sure goturucektir, tavsiye ederim Mortal Online' a daha bulasma bence, cunku oyun gercekten test edilio su anda, karakterler surekli siliniyor test amacli. Ayrica lag bug cildirtiyor adami, daha zamani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 aion'a bulasma bile, son zamanlarin en guzel grafikli en boktan sistemin oldugu bir oyun. haftalarin aylarin ayni yaratiklari oldurmekle gecer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 AoC da level almak o kadar da zor sayilmaz, ilk ciktiginda Priest of Mitra acmistim, 2-3 haftada max. level a ulasmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 şöyle söyleyim wowda lvl80 yapana kadar aocda 3 tane lvl80 yapabiliyorsun. takip edememiş olanlar içinde şöyle bişey söyleyim. aocda her salı raidler 0 lanıyor. haftada sadece 1 er kere girebiliyorsunuz raidlere. şuanda 9 raid var t1 t2 ve t3 olmak üzere derecelere ayrilmiş durumda. t3 ler henüz çok yeni oyunda pek yapanda yok. t1 ve t2ler ise çok aktif. yani her akşam guildinizle beraber bir raide girme imkanı bulabiliyorsunuz, alt charlariniz içinse globalden geçen pug raid reklamlarini takip ediyorsunuz. bende 3 tane lvl80 var, üçününde railderini full tamamlayabildiğim nadirdir. onun dişinda wowda battle olarak bildiğimiz minigameler var, sabah saatleri dişinda oda çok aktif. ben şahsen wowa nazaran daha çok beğeniyorum bu ufak battlelari. tam bir grup işbirliği gerektiriyor, party mantığı ön plana çıkıyor. tüm bunlar yetmezmiş gibi border kingdomda kale sahibi bir guildin oyuncusu iseniz hemen hemen her hafta guild savaşlarina giriyorsunuz. bazen saldıran taraf bazen savunan taraf. 48vs48 lagsız, bugsiz eni konu savaş oluyor. kaybedenin o şehri kaybetme riski olduğu için savunanlar canlarını dişlerini ortaya koyuyorlar, savaşı kazansa bile savunanlar yıkılan her binayı yeniden yapabilmeleri için on binlerce materyal harcamaları gerekiyor. o yüzden guild savaşları korkunç ciddi geçiyor. ben aoc a 1 sene ara verdikten sonra tekrar döndüm, birakma sebeplerim ortadan kalkmıştı. gerçekten şiddetle tavsiye ederim. yanlız arkadaşiniz yoksa ve tek takilmayi düşünüyorsaniz kesinlikle pvp serverlarından uzak durun. ben pve serverındahim haddinden fazla pvp yapıyorum, pve de pvp yapmak sıkıntı olmuyor. ha ben gank severim diyorsanız o zaman pvp yi tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 RRa said: şöyle söyleyim wowda lvl80 yapana kadar aocda 3 tane lvl80 yapabiliyorsun aocta lvl80 yapmak 1.5 gün mü sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar