mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 mynet said: ANKARA (ANKA) - Ürologlar arasında anlatılan prostat muayenesine ilişkin fıkra gerçek oldu. Kırklareli'nde yaşayan genç bir üroloji uzmanı, prostat muayenesi için kendisine gelen hastasına fiili livata da bulunduğu iddiasıyla yargılanma mahkeme önüne çıktı. Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi, sanık doktorun beraatına karar verdi. Dosyanın temyiz incelemesini yapan Yargıtay 5. Ceza Dairesi, verilen beraat kararını oyçokluğuyla bozarak sanık doktorun mahkum edilmesi gerektiğine hükmetti. Yerel Mahkeme, verdiği beraat kararında direnirse dosya Yargıtay Ceza Genel Kurulu gündemine gelecek. HASTA, "IRZ DÜŞMANI, TERBİYESİZ ADAM" DİYE BAĞIRDI Kırklareli'nde yaşayan 37 yaşındaki hasta, 2 ay boyunca üroloji uzmanının özel muayenehanesine giderek prostat tedavisi olmaya başladı. Karın ve makattan üç kez muayene olan hastanın rahatsızlığı geçmeyince doktordan yeniden randevu aldı. Ürolog doktorun, kendisine prostat masajı yapacağını belirterek yüzüstü yatırdığını iddia eden hasta, sanık doktorun el ve parmaklarıyla prostat masajı yapmaya başladığını ve bir kaç dakika sonra sanık doktorun iki elinin de omzunda bulunduğunu anlaması üzerine hemen toparlanıp "sen nasıl doktorsun" diye bağırarak odadan çıktığını iddia etti. Muayenehanede bekleyen diğer hastalara da seslenen katılan, doktora karşı "Irz düşmanı, terbiyesiz adam' dedi. Soluğu polis karakolunda alan hasta, kendisine fiili livatada bulunduğu iddiasıyla üroloji uzmanından şikayetçi oldu. Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi, mağduru ve tanıkları dinledikten sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan mütalaa istedi. Mahkeme, sanık doktorun fiili livata suçunu işlemediğine kanaat getirdikten sonra beraat kararı verdi. YARGITAY, "NAMUS VE İFEETİNİ GÖZETEN KİŞİ İFTİRA ETMEZ" Dosyanın temyiz incelemesini yapan Yargıtay 5. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını bozdu. Yargıtay, sanık doktorun fiili livata suçunu işlediğine karar vererek mahkumiyet hükmü kurulmasını istedi. Yargıtay, kararında, "Namus ve iffetine yönelik bir eylemin kendisini küçük düşüreceğini bile bile katılanın iftira etmesi için bir neden olmadığı"na dikkat çekti. DOKTORUN EN AZ 7 YIL HAPSİ İSTENDİ Oyçokluğuyla alınan kararın karşı oy yazılarında, sanık doktorun fiili livata suçunu işlemediğine dikkat çekilerek şu görüşlere yer verildi: "Olay günü sanık doktor tarafından kendisine tatbik edilen tuşe rektal ve prostat masajının yapılış tarzı konusunda önceden yeterli bilgisinin bulunmaması halinde ve bunun biraz da hoyratça gerçekleştirilmesi durumunda bu tedavi yöntemini farklı yorumlamış, onurunu kıran bir hal olarak algılamış ve tepki göstermiş olabileceği, mağdurun polis beyanında sanığın iki elinin omzunda olduğundan bahsetmediği, yargılama ifadesinde ise sanığın organını görmediğini söylediği, muayenehanede olay anında başka hasta kişilerin de bulunduğu, muayene odasının kapısının kilitli olmadığı, ve kapı açıldığında dışarıdan muayenenin yapıldığı yerin görülebildiği, böyle bir ortamda soyunan doktor sanığın, reşit ve erkek mağdura livatada bulunduğunu kabul edebilme, kabul etmemekten daha zor bir ihtimaldir. Tepki gösterip şikayet edeceğini söyleyerek muayenehaneyi terk eden mağdurun peşinden giderek onu bundan vazgeçirmeye çalışan, hatta para bile teklif eden doktor sanığın bu hal ve hareketinin suçu zımnen kabul ettiğinden ziyade böyle bir olayın dedikodu olarak duyulması halinde bile statüsünü etkileyebilecek bir durum olarak görüp bundan bir şekilde kurtulma gayreti olarak yorumlanmasının daha uygun olacağı, olaydan üç gün sonra mağduru muayene eden Adli Tıp Kurumunun anüs bölgesinde saptadığı bulguların, ileri sürülen livata eylemi ile irtibatının da kurulamadığı, 37 yaşında ve evli mağdurun, anüsüne erkek cinsel organının sokulması ve üzerine abanılıp ileri geri hareket yapılması durumunda bunun ne anlama geldiğini derhal fark etmesi gerektiği halde fark edemediğine ilişkin anlatımlarının şüphe ile karşılandı ve inandırıcı bulunmadı. Alt sınırı 7 yıl hapis cezasını gerektiren böylesine ağır bir suçtan dolayı doktor olan sanığın cezalandırılması için yeterli görülemediği, bu itibarla da mahkemenin beraat kararı yerinde olduğundan sanığın cezalandırılması gerektiğini benimseyen sayın çoğunluğun düşüncesine iştirak edilmemiştir." Yerel Mahkeme, Yargıtay'ın verdiği karara uyarsa ürolog doktor 7 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yeniden yargılanacak. Mahkeme, beraat kararında direnirse, dosya Yargıtay Ceza Genel Kurulu gündemine gelecek özellikle bole bi olayın resmi kağıtta anlatılış şekli çok komiğime gitti. asdsasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 anüsüne erkek cinsel organının sokulması ve üzerine abanılıp ileri geri hareket yapılması durumunda whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oooohaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sonra bi baktim iki elide omzumda, yuzunde bir mutluluk ifadesi, gidgel yapiyo. lan dedim, noluyo dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahahaha tam öyle olmuş whaaaaat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 AHAHAHAH NE LAN BU ZAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ahaha süpermiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xHKTE75dgE4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 basurluların oturma eylemi kanlı bitti gibi olmuş bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sparkcaster said: basurluların oturma eylemi kanlı bitti gibi olmuş bu ahah asdfsdgh bu ne abi zaytung filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=xHKTE75dgE4 sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 çok eski haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 size şimdi bir olay anlatacam, ilerde aleyhime delil olarak kullanılırsa küfür ederim. lise 2 deyken tuvalette gümrükten kan geliyordu. hemoroid nedir, ne değildir biliyoruz o yıllarda iyi kötü; ama makatta bir sorun görünmüyor. öyle memedir falan bişe yok yani, meme olsa zaten zımpara atardım geçerdi. 1-2-3 baktım devam ediyor sıkıntı, dedim "baba böyle böyle". dedi "yarın al adem'i gidin falanca doktora fakültede." adem dediğim yanımızda çalışan 5 vakit namazında, tutucunun önde gideni bir adam. meğerse adem kardeşin de vaktü zamanında benzer bir derdi olmuş, babam onu da aynı doktora yollamış. neyse gittik biz ademle doktorun yanına. hatırlamıyorum şimdi adam 2-3 soru sordu ha hu dedi çağırdı bir hemşire. dedi "hemşire hanım arkadaşa lavman yapalım". orda zaten giren bi girdi bize. yarım saat tuvalet faslıdır şudur budur çıktık tekrar doktorun yanına. orda doktor da taktı bişeler bana, laparoskopi midir endoskopi midir neyse işte. kısaca şöyle diyeyim: bi hastaneye gittik, yediğimizin haddi hesabı yok. dönüş yolunda benim suratımdan düşen 1000 parça. adem benim duruma daha fazla kayıtsız kalamadı tabii. "boş ver, sağlık işi bu, başa gelen çekilir; ama baban bana bir laf konuştu o çok ağrıma gitti zamanında" dedi. sormadım orda ne dedi diye; ama dayanamdı bu anlattı. meğerse olay şuymuş: adem hastaneden ilk geldiğinde arabadan inerken babam görmüş bunu ta yolun karşısından. bağırmış "adeeem adeeeem artık sen de bizdensiiiin". adem sormuş babama, "abi kimlerdeniz, ne oldu?" "parmak attırmadın mı olm, ibnesin işte" demiş. zor iş lan bu sağlık işleri. başa gelen çekiliyor hakikaten. işin şakası falan bi yana da, moral bozucu bir şekilde hehe ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abooo fenaymış baban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=xHKTE75dgE4 ahahah direk bu geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 huun said: size şimdi bir olay anlatacam, ilerde aleyhime delil olarak kullanılırsa küfür ederim. lise 2 deyken tuvalette gümrükten kan geliyordu. hemoroid nedir, ne değildir biliyoruz o yıllarda iyi kötü; ama makatta bir sorun görünmüyor. öyle memedir falan bişe yok yani, meme olsa zaten zımpara atardım geçerdi. 1-2-3 baktım devam ediyor sıkıntı, dedim "baba böyle böyle". dedi "yarın al adem'i gidin falanca doktora fakültede." adem dediğim yanımızda çalışan 5 vakit namazında, tutucunun önde gideni bir adam. meğerse adem kardeşin de vaktü zamanında benzer bir derdi olmuş, babam onu da aynı doktora yollamış. neyse gittik biz ademle doktorun yanına. hatırlamıyorum şimdi adam 2-3 soru sordu ha hu dedi çağırdı bir hemşire. dedi "hemşire hanım arkadaşa lavman yapalım". orda zaten giren bi girdi bize. yarım saat tuvalet faslıdır şudur budur çıktık tekrar doktorun yanına. orda doktor da taktı bişeler bana, laparoskopi midir endoskopi midir neyse işte. kısaca şöyle diyeyim: bi hastaneye gittik, yediğimizin haddi hesabı yok. dönüş yolunda benim suratımdan düşen 1000 parça. adem benim duruma daha fazla kayıtsız kalamadı tabii. "boş ver, sağlık işi bu, başa gelen çekilir; ama baban bana bir laf konuştu o çok ağrıma gitti zamanında" dedi. sormadım orda ne dedi diye; ama dayanamdı bu anlattı. meğerse olay şuymuş: adem hastaneden ilk geldiğinde arabadan inerken babam görmüş bunu ta yolun karşısından. bağırmış "adeeem adeeeem artık sen de bizdensiiiin". adem sormuş babama, "abi kimlerdeniz, ne oldu?" "parmak attırmadın mı olm, ibnesin işte" demiş. zor iş lan bu sağlık işleri. başa gelen çekiliyor hakikaten. işin şakası falan bi yana da, moral bozucu bir şekilde hehe ühü kolonoskopi. feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Buraya kadar Family Guy'dakine benzer bir senaryo sanıyordum said: anüsüne erkek cinsel organının sokulması ve üzerine abanılıp ileri geri hareket yapılması durumunda AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 baban da az değilmiş oha. namazında niyazında adama öyle denir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Off bi süre sonra iki elininde omzunda olduğunu farketmesi ahahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ulan adam da 37..töve yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 HAHAHAHAHAH aciklamalar super tanidik urolog var o anlatmisti bu masaj dalgasini migdem kalkmisti prostat onemli ne yiyip ictiginize dikkat etmeyip egzersiz yapmazsaniz birgun urolog yatirir aynen hikayedeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 PATA said: Off bi süre sonra iki elininde omzunda olduğunu farketmesi ahahaha çok iyi ya İçi geçmiş demek ki o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 prostat muayenesinde sıcak saatler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 operasyonun üzerine sigara uzatmamıs doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar