gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ne seks yapıldı şu ortamda arkadaş, ben hala elizabeth ile evliyim. nerden buluyorsunuz anlamıyorum ki bu arada yanlız yaşayan bi kızın evine gitmem, kafamın omuzlarımın üstünde olmasından gayet memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sonra niye elizabethe devam diye sorarsın kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 işte onu soruyorum bende neden ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 herkes seks yapmak zorunda değil ki üzülmeye gerek yok.hayati bir ihtiyaç değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 böbrekler gg olsada en azından aklında ukte kalmıyacak keşke gitseydim lan demiyekceksin yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Sparkcaster said: geçen gün yine seks yapıyoruz ahaha ziya lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 yok lan benle alakalı değil. olsa söylerim sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kzın abisi var mı, varsa nası bi tip, bunları da araştır gitmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hatunun kız kardeşi var mı onuda öğren bakarsın allah verir 2 göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hala meme denmemiş cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hala sevişmediniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Evine gidince belli olur zaten oturuş kalkışından ama şu da var, eğer arkadaşınsa ve güveniyorsa en masum duygularıyla çağırmış da olabilir. Sonra kafana çok vurursun ve tüm çevrenize de yayılır kızsal iletişim araçlarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 o kadar masum olan bir kıza ne yapmış olabilirde eve çağırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 tırsıyosan kız evine davet ettiginde sen de counter attack yapıp kendi evine davet et.kabul ederse sana kalmıs ne yapacagın.dayatıyosa kendi evine gitmekte o zaman her seye hazırlıklı ol :P yani umutların sona erebilir fazla bi beklentin olmadan git. ... seni yataga da atabilir,böbreklerini de aldırabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 niye böbrek alsın ya nip tuck mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Abicim sevişmek istiyor yollu ne demek ya. Kız belki senden hoşlanmıştır, ilişki düşünüyordur vs, yakınlaşmak için veya biraz daha tanışmak için davet eder evine ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Dendi mi denmedi bilmiyorum, ilk sayfa dışındakileri okumadım. İyi orta gol getirir. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben yalnız yaşayan bir kızın evine gittim beraber şarap içtik sonra erkek arkadaşı aradı oraya geliceğini söyledi apar topar kaçtım ne var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi kızları rahat bırakın artık ya, ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 sen ordayken yavuklusu gelirse dolaba saklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Rikkie said: Dendi mi denmedi bilmiyorum, ilk sayfa dışındakileri okumadım. İyi orta gol getirir. bb. dendi ama kahve ile gol olmazda dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Kızlar da bizi rahat bıraksın o zaman. /hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 biz siz olmadan yaşayabilirik gayet kimsenin ihtiyacı yok erkeklere. hayatlarımızda drama yaratmaktan başka bi işe yaramıyosunuz,hatta siz olmasanız gayet mutlu mesut kıskançlık aglaşma vs gibi saçma nevrotik hareketler olmadan paşalar gibi yaşarız oh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kidney shot, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar