nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 link said: Doğan kendini Çatlı'ya benzetti Bir süredir AK Parti'de siyaset yapan Nihat Doğan'ı meğer az daha öldürüyorlarmış. Arabasıyla 50 takla atmış... Daha önce yaptığı ilginç çıkışlarıyla tanınan Nihat doğan'dan bir 'bomba' açıklama daha. KONUŞTUM, SUSURLUK GİBİ KAZA GEÇİRDİM Sabah'a konuşan Doğan "Esra Ceyhan'ın programında, 1997'de söylediğim bir söz vardır. Esra Ceyhan yaşıyor, gidin sorun. 'Buradan devletime sesleniyorum; elinizi ayağınızı öpeyim PKK sorunu ile Kürt sorununu karıştırmayın. Her Kürt bölücü değildir. Bu süreçten mağdur olan vatandaşlarımıza devlet sahip çıksın,' dedim canlı yayında. 15 gün geçmedi, Susurluk kazası gibi kaza yaptım ben. Çünkü sisteme çomak soktum. Bunu da ilk defa söylüyorum. Haliç köprüsünde 50 takla attık. Biz bunları bugün söylemiş değiliz. 1071 için de 'Sesini kes, bu şarkıyı söyleme' diyor iki tarafın da ırkçısı." dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 o şapka nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 vardı bir ismi o tarzın unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 köprüyü baştan sona takla atarak geçmiş desene. yakışır nihat doğan abime, zaten ondan başka kimse yapamaz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 halic de 50 takla O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Sisteme comak sokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kaynak zaytung falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 halepte 70 arşın uçtum ama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 halepte 70 arşın uçtum ama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çift mesaj bile attım halep de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 rabbin izniyle o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 nihat doğan aikido gibidir vurdukca sana geri teper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tarkandan sonra uyusturucu icin gozaltına alınmasından korkuyorum,sayet ne kullanıyosa cok saglam kafa yapıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 haliçte nası 50 takla atmış. bariz hayalgücü yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sıkıysa arabayı bırakıp atsın asıl, arabayla kolay tabi.. peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çok seviyorum nihat doğan'ı <3 balım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu adam yakında shinigami çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 biz de tam nihat doğan ölümlü olamaz diye konuşuyoduk, budur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abii ama harbi o şapka nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 arabanın içinde mi atmış dışında mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 nihat doğan ve siyaset yapmak çok komik bir karışım oluyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Xenocide said: arabanın içinde mi atmış dışında mı arabanın yörüngesinde atmış dsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 herkes kendini çok önemli sanıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar