Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

di

Öne çıkan mesajlar

evet son upgrade'den sonra cloud olayı baya sıçtı
en son oyunu silip baştan yüklemiştim, cloud'a bağlanmadan kendi kendime oynadım baya bi süre, bugün facebookla linklemeyi denedim oldu, tabi başka bi facebook hesabıyla linklemem gerekti eski save'i yüklemesin diye.

bi de internette kombinasyonları falan veren siteler var, 1-2 tane lazım olunca açıp bakmıştım ama genelde rastgele gidiyorum daha zevkli oluyor, ordan burdan açıp bakmak hile gibi bişey sonuçta

yukarda bahsettiğim puzzlecraft da aynı adamların oyunuymuş bu arada bugün farkettim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

evet buldum şimdi onu, yalnız pdfleri ibooks içine nasıl atıcağımı çözemedim, itunes'da içine dosya atabileceğim uygulamalar listesinde ibooks gözükmüyor çünkü

eşzamanlama muhabbetiyle mi uğraşmam lazım acaba

çözdün mü bilmiyorum da

bilmeyenler için söyliim ipad/iphone ile en kolay ebook / cbr / pdf vs. yükleme yöntemi şu:

dropbox

asdfs

açıcaksın dropbox hesabı, mediafile,rapidshare vs. gibi siteler direk dropbox'a download olayını da destekliyor zaten. olmayanlarıda bir pc'den vs. mail yolu ile yada pcden senkronize edipte atıcaksın dropbox klasörüne, sonrada dropbox'tan dosyaları download butonuna basıosun (silik oluyor buton basılamaz gibi ama basılıo) sonrasında ibooks'u seçiyorsun ve ekliyor.

hem ibooks'un kalabalık olmasına gerek kalmıyor dropbox sayesinde.

cbr uzantılı (cizgi roman vs.) için de comic flow yüklüyorsun aynı şekilde doğrudan dropbox'tan dosya alıyor comic flow'un artısı indirdiğiniz dosya cbr. vs ise doğrudan indirirken kendine çekebiliyor yani dropbox'a ihtiyacın kalmayabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

8tracks App

https://itunes.apple.com/tr/app/8tracks-radio/id346194763?l=tr&mt=8

Kategorilerle mix ler bulup dinleyebilirsiniz. Pek sevecen bir app.

VKmuzz App

vk.com uyeliginiz varsa muzikleri 10gblik kendi alanina kaydediyor ve offline dinleyebiliyorsunuz. Bildigginiz uzere vk.com muzik arsivi konusunda cok basarili.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...