KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 pixel people'da bug var bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor bazen şehri sıfırlıyor. güzel oyun ancak elemanları yaratmak bazen sıkıntı oluyor appstore'da karakter karışımlarını veren bir yazılım var deneyecektim ama oyun açılmayınca sinirlenip hepsini sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 evet son upgrade'den sonra cloud olayı baya sıçtı en son oyunu silip baştan yüklemiştim, cloud'a bağlanmadan kendi kendime oynadım baya bi süre, bugün facebookla linklemeyi denedim oldu, tabi başka bi facebook hesabıyla linklemem gerekti eski save'i yüklemesin diye. bi de internette kombinasyonları falan veren siteler var, 1-2 tane lazım olunca açıp bakmıştım ama genelde rastgele gidiyorum daha zevkli oluyor, ordan burdan açıp bakmak hile gibi bişey sonuçta yukarda bahsettiğim puzzlecraft da aynı adamların oyunuymuş bu arada bugün farkettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Dead Ahead bayağı güzel oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 keşke androidde de olsa dediğim programlardan. fotoğrafçılara lazım bir app. photopills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Satın alınan uygulamaları listeden silebliy muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Saeros said: evet buldum şimdi onu, yalnız pdfleri ibooks içine nasıl atıcağımı çözemedim, itunes'da içine dosya atabileceğim uygulamalar listesinde ibooks gözükmüyor çünkü eşzamanlama muhabbetiyle mi uğraşmam lazım acaba çözdün mü bilmiyorum da bilmeyenler için söyliim ipad/iphone ile en kolay ebook / cbr / pdf vs. yükleme yöntemi şu: dropbox asdfs açıcaksın dropbox hesabı, mediafile,rapidshare vs. gibi siteler direk dropbox'a download olayını da destekliyor zaten. olmayanlarıda bir pc'den vs. mail yolu ile yada pcden senkronize edipte atıcaksın dropbox klasörüne, sonrada dropbox'tan dosyaları download butonuna basıosun (silik oluyor buton basılamaz gibi ama basılıo) sonrasında ibooks'u seçiyorsun ve ekliyor. hem ibooks'un kalabalık olmasına gerek kalmıyor dropbox sayesinde. cbr uzantılı (cizgi roman vs.) için de comic flow yüklüyorsun aynı şekilde doğrudan dropbox'tan dosya alıyor comic flow'un artısı indirdiğiniz dosya cbr. vs ise doğrudan indirirken kendine çekebiliyor yani dropbox'a ihtiyacın kalmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben yaptim diye demiyorum ama iett uygulamasi sukela olmus diyorlar zaa iami mobiett bu sirada iettdekiler boyle istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Fin said: Satın alınan uygulamaları listeden silebliy muyuz ? Sex pozisyonları uygulaması alan masum vatandaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 yok seks pozisyonları almadımda aptal aptal oyunlar var şu cadılı baloncuklu oyunları silebiliyosak silelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Fin said: yok seks pozisyonları almadımda aptal aptal oyunlar var şu cadılı baloncuklu oyunları silebiliyosak silelim diye. Malesef listede kalıyor bildiğim kadarıyla, silinemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 yapcak bişi yok o zaman kamasutraya selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://i.imgur.com/EvFbLsU.jpg Abi bu nasil olur ya Ne ara storage etti bu telefon 4.8gb gerekli,gereksiz neyi etti... Nereden bakiyoruz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Tmm buldum resimleri backup yapiyomus 4gb o tutuyo zaten. Kapattim, Allah bilir ne pil yiyordu onu yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 pil degil de data kullanmıssındır epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 selam ipaddeki imagei yada ekranı eşit karelere bölecek bi app türü var mıdır mesela ortada 4cmm²lik 20 kareye bölsün ekranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 appstore'daki haftanın uygulaması baya eglenceli bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Agricola adinda bir oyun var önerilen uygulamalarda 13 lira. Nedir bu oyunun olayi çok çükümdürük birşeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Octavarium said: Agricola adinda bir oyun var önerilen uygulamalarda 13 lira. Nedir bu oyunun olayi çok çükümdürük birşeye benziyor. ben de merak ediyorum onu ya, ama hiç review falan yok store'da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 toggie said: appstore'daki haftanın uygulaması baya eglenceli bi oyun. sanırım şundan bahsediyorsun di mi? Güzel bayağı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Insani spor yapmaya veya yapmak istemedigi seyleri yapmaya teşvik eden bir todo uygulaması habit rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 GIANT BOULDERS OF DEATH indirin oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 zynga'nın kart oyunu varmış ayakashi: ghost guild diye, normalde kart oyunlarına ısınamadım hiç ama biraz hikaye sokmuşlar işin içine hoşuma gitti, yarım yamalak oynuyorum bakalım ayrıca mira <3 http://i.imgur.com/eeXoQCW.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 pivvot cok iyiymis kanser oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 8tracks App https://itunes.apple.com/tr/app/8tracks-radio/id346194763?l=tr&mt=8 Kategorilerle mix ler bulup dinleyebilirsiniz. Pek sevecen bir app. VKmuzz App vk.com uyeliginiz varsa muzikleri 10gblik kendi alanina kaydediyor ve offline dinleyebiliyorsunuz. Bildigginiz uzere vk.com muzik arsivi konusunda cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abi 8tracks default geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar