Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 iphone uygulması yükleyince duvarda bildirim açtı silemiyorum kendi accountla da göremiyorum zaten bildirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 CartoonCam pro mutlaka cekin free suanda acayip seyler cikarabiliyorsunuz. 2 saniyede yaptim :) http://imgur.com/f5T7pDI.jpg Imajicam pro bu da suanlik free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Pangolin. Harika ve orjinal bir oyun bugunluk free sadece , tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ipad'te Accuweather'i her actigimda dereceyi fahrenheit'a geri ceviriyor. Bunun ilacini bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 cartooncam pro yazinca cikmiyor link ss falan verin de hangisi olduunu bilelim imajicam de real time video olan sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Şifreleme programı lazım böyle sadece fotoğraflar galeri falan değilde, mesajları falan da şifreleyecek bişi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Masticore said: Pangolin. Harika ve orjinal bir oyun bugunluk free sadece , tavsiye ederim Ilk bolumler free. Sonraki 40 bolum icin para istedi. Yaptiklari cakalliga uyuz oldugumdan almadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 xwhiplashx said: bilmem verildi mi ama dunden beri feci sardim acikcasi. Kelimelik App https://itunes.apple.com/tr/app/kelimelik/id563803371?mt=8 sirayi bozmadan harflerle kelime uretmece. Facebook senkronizeli ve/ve ya rastgele insan secebiliyorsun. zaman problemi ve ya tek kisiyle oynayacaz bekleyecez derdin yok. listeye istedigin kadar rakip ekle oyna dur. uzun kelime yap, koseli kelime yap en yuksek puani vs kap. hatta yukleyenler ve ya yuklemis olanlar. orada ki isimlerini paylassinlar ekleselim birbirimizi. EnesA_745 benim rumuz. http://i.imgur.com/0yA8dbL.png?1 yıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 https://itunes.apple.com/tr/app/mhrs-mobil/id589804718?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 mint kullanan var mi? butce appi. banka hesabina bagliyosun, harcama ve gelirleri otomatik aliyor. nakit harcamalarini da elle girip rapor alabiliyosun. guvensem mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sadecenus degil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Amount diye bi app var, her türlü çevirim olayını yapıyor, currency, ölçüler falan, acaip kolay da bir arayüzü var. Şiddetle tavsiye edilir, isviçre çakısı gibi app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Catze said: Şifreleme programı lazım böyle sadece fotoğraflar galeri falan değilde, mesajları falan da şifreleyecek bişi var mı ? Yok mudur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lockdown pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yorumlarda işe yaramıo boşuna almayın falan yazmışlar o program için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mum_Chamber said: sadecenus degil mi o? us evet ama burda da kullanılamaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 point-and-click adventure seviyorsanız the silent age diye bir oyun var mutlaka çekin. Kulaklıgı taktım abi bir çırpıda bitirdim oyunu şahane birşey. Bedava zaten episode 1'i bitirdim oyunun devamı gelicek donate'ler yeterse... Her ne kadar action olmasada icinde yıllar sonra ilk kez another world hazzını bir baska oyunda aldım yani... müzikler,atmosfer süper http://thesilentage.com/blog/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 İndirdim bakalım, puzzle'dı temple run klonuydu falan hep aynı tarz oyunları oynuyodum, baymıştı artık, Monkey Island almıştım da onu da oynayamamıştım vakit bulup da. PC'de bitirmiş olmamı saymıyorum bile. İyi oldu böyle sıfır bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 güzel bir tower defence oyunu var mı? free olması tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Kingdom rush en iyi td... Puzzle&dragons oynuyan yokmu ? Present takas edelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Kesin sorulmustur ama acil voice recorder lazim derslerde prof.lari net bir sekilde kayit edebilmem icin tavsiyesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 o kadar uzun sure kayıt yapan bisey varsa ben de isterim. ama disk yeter mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ses kaydı çok yer tutmazki aslında? ama sınıf ortamında sağlıklı kayıt yapılabilir mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Zep said: Kesin sorulmustur ama acil voice recorder lazim derslerde prof.lari net bir sekilde kayit edebilmem icin tavsiyesi olan ? voice record edip bir daha dinlememek tüm üniversite öğrencileri tarafından yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Kaydetmeyi gerektirecek kadar onemli biey söylecek hocam olmadi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar