Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

di

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Kojiroh said:

Bulamadım ben o Puzzle Dragons'ı ya. Telefon çekmediği için iTunes AppStore'dan bakıyorum ama aramalarda çıkmadı :(

Amerika appstore da var. Abi ztn birsey satin almayacksaniz tr store sacmalik girmeyin bile... Cok eksik var

şu olayı bilmiyordum ben ya, nasıl giriyoruz ki acaba amerikanya appstore'a? neyse bakınayım şimdi bulurum heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Yok ya gir US accounttan yükle googlemapsi sonra cık eskisi ile gir 2 dakikalık bişi.
Itunes storea giricen US account ile settingsdeki sonra app store acıp ordan search ile bulucan yuklıcen sonra gene TR accountunu giricen .

kredi kartı bilgileri filan istiyor
sanal kart yaptım kabul etmedi
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Saeros said:

epic knight çok tatlıymış, dün yükledim direk kaptırdım euh

epic knights mi , one epic knight mi oyunun ismi

http://oneepicknight.com/

Cidden, run oyunlarını seviyorsanız bunu yükleyin, gerisini silin. Hem esprileri iyi, hem daha iyi görüş açısı var, power-up'lar, upgrade'ler, upgrade'lerin adam gibi olması ve önemli olması, yaratıklar, gizli odalar, item'lar falan harika. Bir o kadar da basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıç, kalkan upgrade'i daha çok kalmana yarıyor sonuç olarak. Upgrade ettikçe charge sayısı artıyor, alıyorsun mesela 1 kere direk 3 charge veriyor.

Mor kristal upgrade'leri, kristallerin daha sık çıkmasını ve aktif süresinin uzamasını sağlıyor. O boost süresi boyunca bütün altınları otomatik topluyor, bütün engelleri otomatik geçiyor. Özellikle gizli hazine odasına girersen aktif olarak, deli para götürüyorsun :D

Sonra o altınların belli metreden sonra daha çok veren kristallerin eklenmesini sağlayan upgrade var.

Bunları yaptıkça daha uzun run yapabiliyorsun, ve yaptıkça daha çok para kazanıyorsun, daha kolay upgrade yapıyorsun falan.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem verildi mi ama dunden beri feci sardim acikcasi.

Kelimelik App

https://itunes.apple.com/tr/app/kelimelik/id563803371?mt=8

sirayi bozmadan harflerle kelime uretmece. Facebook senkronizeli ve/ve ya rastgele insan secebiliyorsun. zaman problemi ve ya tek kisiyle oynayacaz bekleyecez derdin yok. listeye istedigin kadar rakip ekle oyna dur. uzun kelime yap, koseli kelime yap en yuksek puani vs kap.

hatta yukleyenler ve ya yuklemis olanlar. orada ki isimlerini paylassinlar ekleselim birbirimizi.

EnesA_745 benim rumuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...