xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 senko said: lan! versiyonu 6.1 e yükselttim herşey silindi hadi onu geçtim, clash of clans oyunu baştan başladı o kadar kasmıştım nası geri getirebilirim onları game center'da hiç oynamamış gözüküyorum oyunu 50bin tane achivment vs yapmıştım oysa ki Jb miydi daha onceden ? Ben de yukselttim. Hic bir seyim silinmedi ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 jb idi evet benim tüm bilgiler silindi üstüne üstlük clash of clans yeniden başladı pfff düzenli oynadığım oyun bi o vardı ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 gg no re gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 deme ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 senko said: jb idi evet benim tüm bilgiler silindi üstüne üstlük clash of clans yeniden başladı pfff düzenli oynadığım oyun bi o vardı ya lan dev team uzun zamandir jb ile ilgilenmiyor. Eskiden jb den gecis yaptiginda game center duruyordu fakat apple ona da yol yordam bulunca tamamen gitti. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Masticore said: xwhiplashx said: Masticore said: Cinemagram. Super bir program ya .Cok orj.seyler yapabiliyorsun.Varmi beyler uye ekleyin beni de varsa.... Halit akinci diye ararirsani bulursunuz. Halit yzsanizda en ustte cikar ekleyin,followlasalim. Ya ben o kadar yazdim bi geri sayfada dikkat cekmedi. Bak orda bi app daha anlattim onu da incrle hocam. ben zaten senin yazından buldum ki lol . Ekleşelim diyorum ben, olanlarla ikisinide cektim hatta ben kullanici adimi nasil vercem bakindim bakindim kendi kullanici adimi anlamadim. Whiplash olarak kullanici adi bi ton vardir oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bir de fotograflari parolali gizlemek icin onereceginiz bi app var mi ? Ucretli ucretsiz olur problem olmaz. Ama Offline app olsun lutfen. Buldum indirdim bile. Photo Vault TR App store da direkt cikiyor Zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 12 days sonic veriyor bugun bedava güzel baya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bekleme modunda takvime kaydettiğim notları gösterecek app var mı nokiada ajanda altında tarih olarak gösteriyordu iosda alarm filan kurmam gerekiyor 1 gün öncesinden bütün gün gözüksün istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 12 days cok salak programlat veriyor ya %90 cöp tu hep bugun yemek tarifi veren rogram vermis ama 3-5 tarif harici parali lol. Ne anladim o isten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 o konuda en iyisi appoday. gayet guzel oyunlar cıkartıyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bekleme modunda takvime kaydettiğim notları gösterecek app var mı nokiada ajanda altında, ana ekranda tarihli olarak gösteriyordu iosda alarm filan kurmam gerekiyor 1 gün öncesinden bütün gün gözüksün istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 ya bu image editing olaylari ucmus gitmis. ben hic bilmiyodum bu kadar oldugunu.. snapseed, picshop, Fotor... baya baya iyi yani. photoshop xpress ve iphoto nun pabucunu dama atarlar. Eglencelik olanlar da cok iyi ya, Halftone ile cizgiroman sayfasi yapabiliyonuz, karsidakini eglendirmek icin birebir. Phoster ile template poster yapabiliyosunuz. Etchings ile eski matbaa seklinde filtre atabiliyosunuz. Cok eglencelikmis bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Snapspeed olmazsa olmaz birşey zaten. Bir sürü harika program var editing için. Ben sardım şu aralar programlara. dSLR'ı almıyorum, iPhone ile çekip instagramlıyorum :D. Şunu çektim dün, çooh güzeeeğl! http://i.imgur.com/NRep7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 instagram voleyi editten vurdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Blueprint 3D bugün için bedava, koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 http://www.sayhitranslate.com/ said: SayHi diye sesli olarak ceviri yapan bi app. 40 kusur tane dil bulunmakta. Acikcasi benim cok isime yaradi ve yariyor. Dili anlama becerisi cok mukemmel. Bilmiyorum, google uzerinden mi yapiyor ama cok dogru sekilde ceviriler cikartiyor. Hem ingilizce hem rusca da denedim tam istenileni cikartiyor. 1,79tl ishtiyac duyan almali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bende sadece "2 tane gömlek alıcam" dışında tam çevirdiği olmadı ama gene de durmasında zarar yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Zello Ucretsiz telsiz. Baya kanal var ama aramizda paticik grubu kurulabilir. Ses kaliteli ve hizli 3g de denenmistir. Bunu hatta genel konuya alip androidlerle paylasilabilir. Yararli program bence her acidan. Bu arada kanal acip sifre koyulabiliyor. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Flick shot var. Sut çekmeli gol atmalı. Baya zevkli geldi bana. Paralı mevzusu da yok gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ben de oynuyorum. pek zorlayici degil, uzun vadede sikiyor ama vakit gecirmek icin guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Blockheads oynayan vRmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Essegi kaptim... http://imgur.com/18txV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sarmadı ya indirdimde geri sildim clash ve hay day başarılı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ben baya oynadım ama bir yerden sonra paralı oynaman gerek(aslında gerekmezde teleport için crystal lazım yani... yoksa her gün hayvan gibi yol gidiyorsun yaştan dolayı eşşeğimde öldü zaten :( ) İyi tamam gercekci yapmıssınız ama bunlar hep paralı almaya itiyor seni) ve oyunun gelişmesi gerekli az hayvan var,yapıcak az şey var. Daha cok item daha cok action lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar