Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS Uygulamaları

di

Öne çıkan mesajlar

senko said:

ahmedinejad said:

Vlc streamer varmış cidden. Free olanı deneyeyim bı.

oha mükemmelmiş. altyazıyı da alıyor harika.

1080p'leri takılmadan seyredebildin mi?

Filmleri telefona kaydetme özelliği var programın. 10 mbit netle denemedim 1080p. Ki iPhone üzerinde o çözünürlük gereksiz. Appletv falan lazım ona. Download yetmiyor bir de upload hızı da lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam stream yapıyor işte normalde. bilgisayardan ipad'e veya iphone'a.

ama internet bağlantısı üzerinden yapıyor bunu. hem upload hem de download hızın iyiyse 1080p de yapıyor seçeneklerde var.

programla alakalı değil internet hızınla alakalı takılıp takılmaması.

free versiyonu var reklamlı indir ona bi bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 1080p konusunu araştırdım.

Şimdi Apple appstore'da yayınlanan hiçbir video player'da "hardware acceleration'a izin vermiyormuş. O yüzden software decode yapıyor ve 1080p videolar takılıyor. Hatta bazı 720p'ler bile takılıyor.

Bu yüzden Jailbreak yapmak zorunda kaldım. XBMC denen bir program var. O direk 1080p açıyor. Gayet süper çalıştırıyor New iPad.

Ama dediğim gibi Jailbreak istiyor.
Eski VLC var bende, onun library'sini XBMC'ye folder olarak ekledim. iTunes'tan mkv'leri seçiyorum, direk atıyor içeri. XBMC'de okuyor o klasörden hemen. Acaip kolay oldu işlem :D.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

itunes starter pack var. onları bi indir önce. whatsup lazım. ibooks çok iyi.

sosyal medya mevzusu için flipboard çok iyi

videolu görüşme yapacaksan biriye tango çok iyi

net üzerinden arama için viber çok iyi

dosya paylaşımı için dropbox

gerisini zamanla indirirsin.

eyv hocam söylediklerinin hepsini indirdim, en çok da eski telefonda da olan whatsappi kullanıyorum. flipboard da harika bir uygulamaymış.

gerisi için de zamana da gerek kalmadı, "yaa ben niye bu kadar geçiktim bunu almakla" diye diye saldırıyorum appstorea görmemiş gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Sesli Arama ve Sesli Arama - Pro

http://itunes.apple.com/lk/app/sesli-arama-pro/id508029154?mt=8

Rehberinizdeki bir kaydı ses tanımayla eriştirip, "ara" dediğinizde arayan uygulama. Fiyatı 1.99 USD.

Bu da aynı uygulama, fakat ara denince aramıyor. Sadece kaydı bulmanıza olanak tanıyor. Ücretsiz.

http://itunes.apple.com/tr/app/sesli-arama/id452688579?l=tr&mt=8

Tabi uygulamanın düzgün çalışması için kayıtlarda kullanılan isimlerde Türkçe karakterlerin de kullanılması önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...