Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bi de tek deneme çözüp girdim ben buna, ingilizcenin nesine çalışıcam abi diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Adamdan hava sızıyo beyler patlıcak birazdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 çok gerdi çünkü lan sınav ingilizce sınavına girmeyeli seneler oluyordu, rahatlık geldi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Her ay yapılıyor galiba bu sınav. Tüm sınav merkezlerinde aynı sınavı mı yapıyorlar? Nereye başvurmam gerekiyor girmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 sınavı her ay bikaç defa yapıyorlar https://www.ets.org/toefl account alıcaksın sonra test'e register olma butonlarına falan basıcaksın yönlendiriyor zaten. şehir vs giriceksin testi girmek istediğin yere yakın, tarih aralığı girince yer olan test merkezlerini sölüyor o tarih aralığında, bitanesini seçince direk ödeme ekranına geçer. ödeme için garanti bankasının sanal kartı sorunsuz çalışıyor 185 dolar. sınav bütün merkezlerde aynı neredeyse aynı anda başlıyor ve bitiyor, sınav kameradan kayıt altında oluyor o yüzden rahat durman lazım çok rahat iptal ettirebilirsin sınavını, oradaki görevli bir şey demez ama kameradan yakalarlar, bölmeli bilgisayarlarda headset ile yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 garip bi sınav türk mantalitesi,ne aykırı arada dinleniyosun felan bide herkesden hızlı gidersen deli gibi hissediyosun kendini herkes listenin yaparken speaking yapıyosun mumkunse böle çok yopğun olmayan bi yerde çok yoğun olmayan bi dönem girmek lazım speaking yüzünden resmen kendi düşünceni unutuyosun bazı tesisler çok kötü o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Boğaziçi bayağı iyi ya sınav ve donanım konusunda. Bir de benim tavsiyem yavaş yavaş yapın, herkes writing'deyken speaking yapmak kadar güzeli yok, çıt çıkmıyor, kafalar karışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Özel üni'de veya Boğaziçi'nde falan girin sınava. Benim girdiğim özelde lab ortamı sorunsuzdu. Fakat dandik bir yerde kendilerine yakın diye sınava girenlerin bir kısmı lab. aletlerinin doğru düzgün çalışmadığından falan yakınmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ielts de isinize yariyorsa ona girin, bogazicinde girdim ve bilgisayarim uc kez kitlendi, speaking writing pic oldu millet konusuyorken yaziyorsun bilmemnerede mikrofondan sesi duyamadik blabla diye speakingimden 4 puan harcamisti andavallar daha eski usul belki digeri de boyle gerzekce seyler daha az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Defensive said: Ben günlük hayatta ingilizceyi akıcı ve rahat konuşuyorum. %100 dilbilgisi'ne riayet etmesemde, çok kuvvetli bir kelime haznem olmasadamda gayet giderim var. Eger toefl'da 80'i geçersem iyi maaş zammı alıcam, o yüzden benim için önemli. Benim seviyem içi kaynak olarak ne önerirsiniz ? Yada genel anlamda, kullanıpda memnun oldugunuz bir kaynak varsa gerçekten yararlı olur. İyi geceler. 85 aldım. Uzunca bir süre salladım, 1 - 1.5 ay gibi bir süre sadece sınavın taktiklerine çalıştım. Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 2002de girmiştim bu sınava. abartmıyorum 20 defa falan uyuya kalmıştım ve video kaydı falan olmasından dolayı uyuya kalıp uyandıkça çok gülmüştüm. herşeye rağmen güzel score da yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bu bölümde hiç mesajım yoktu sırf bu yüzden yazdım üstteki mesajı ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Tesekkurler Noyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar