Accolade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 175 dolara sınav yapan bir kurumdan ne bekliyosun, moar diyordur adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 e tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 herkesi ielts e davet ediyorum,toefl a gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ielts de 2 senede bir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 upper intermediate ingilizcem,sömestra kadar da boş zamanım var.genel ingilizce kursuna giderim toefla da kendim çalışırım diyorum.80 barajını geçebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 birader ielts den 6.0 falan alman gerekiyosa ielts e gir toefl yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Canonical said: ielts de 2 senede bir mi evet canım aynı prosedür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 RamsesII said: birader ielts den 6.0 falan alman gerekiyosa ielts e gir toefl yerinearalarında ne fark var ki?ielts daha mı kolay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 cihant said: RamsesII said: birader ielts den 6.0 falan alman gerekiyosa ielts e gir toefl yerinearalarında ne fark var ki?ielts daha mı kolay? speaking i daha rahat gecersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 iyiymiş o zaman.ben de en çok speakingden çekiniyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 toefl da bilgisayara konusursun kulagında kulaklık agzında mikrofon monitörde kalan zamanı görerek.üstelik bulundugun salonda gurultu de olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bence alakası yok speaking daha zor,karşında insanla o kadar uzun süre konuşması falan daha gergin.Senin cevaplarına göre şekilleniyor tüm sorular.Ben ieltsden tüm bölümlerden iyi skor(7.0-7.5) almama rağmen speakingden 6.0 aldım.Sen düşün artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ya ben türkçe konuşurken bile panikliyorum ne söyleyeceğimi karıştırıyorum kilitleniyorum, toeflda speakingde ne halt yiycem çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ingilizcem iyidir bu yüzden gerçek sınava en yakın denemeleri ve bilgileri içeren hazırlık kitabını arıyorum.. kaplan ve deltanın tavsiye edildiğini duydum..hangisi iyidir? ve bu kitapları nerde bulabilirim ikinci el veya diğer şekillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cambridge i tavsiye ediyorum ben, cd sindeki testleri çöz yeter bence SORU 1 "the word atpipisi in the passage is closest in meaning" dediği sorularda atpipisini koyu renkle yazıyor mu sistem sınavda ? Kitaplarda alıştım direk koyu olmasına, yalan olmasın şimdi ilerde SORU 2 Soruyu sorarken hangi paragrafta olduğunu belirtiyor mu cevabın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 toefl itp ye giren varmı hiç?Çıkmış sorulara ihtiyacım var.Eski sorulardan derleyip soruyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Toefla kayit olurken sinav sonucunu gondermek istediginiz kurumlari secme secenegi var. Daha hic bir master basvurusu yapmadigimdan bu secenege birsey giremiyorum. Birkac ay sonra basvuru yapmaya basladigimda sinav sonucuma "resmi degil bu sinav sonucunu toefl gondersin bize direk" gibi bir sey ile karsilasir miyim? Sinav sonucumu resmi olarak ileride nasil belgeleyecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sonradan da gonderebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 upper-intermediate seviyesiyle ve 4 aylık sıkı bir çalışmayla toefl-ibt 80 gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kactan 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ibt 120 üzerinden. Bir haftalık gramer çalışmasıyla 97 aldım. TOEFL'a geçen sene girdim ben. Gramer kitabına bakıp yüksek puan alınacak bir sınav değil. Eğer film ve dizileri yabancı dilde takip etme alışkanlığınız varsa, lise veya üni civarlarında genel olarak gramer ve konuşma kurallarını öğrenme şansınız olduysa ve yabancı dilde kitap okuyabiliyorsanız kısaca günlük konuşulan ingilizce ile bir şekilde düzenli etkileşim içindeyseniz rahat puan alırsınız. Benim mesela en düşük puan konuşmadan geldi. Çünkü düzenli olarak ingilizce muhabbet edebileceğim biri yoktu. Konuşma kısmının değerlendirmesinde de "derdini anlatıyor ama dilin zenginliklerini kullanamıyor" gibi bir ifade vardı zaten. Özetle biraz yabancı dille iç içe olabilme işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 sorumu cevaplayın kalpsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ben 7 sene once girdim toefla. ben toefla girdigimde dogan cocuklar 2. sinifa basliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 gencolar, 13 ocakta giriyorum bi aksilik olmazsa.denemelerde 80 barajını geçmede pek bi sıkıntı olmuyor da writingden de 24 lazım orada istikrarı tutturamıyorum bi türlü.şimdi özellikle writing ve speaking kısmında genelde de sınavla ilgili tavsiyeleriniz, tecrübeleriniz,şunu şöyle yapsan süper olur son düzlükte coşarsın diyeceğiniz şeyler var mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 soruma cevap alabilmem için illa karı kız resmi mi koymam lazım lan kendine müslümanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar