Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çok iyi yorumlar duyuyorum ben de izleyen herkesten. haftasonu bakıcaz artık bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende demin izledim ivedik 3e gitmedim ama izlediğim en iyi Türk komedi filmiydi diyebilirim. küfürsüz argosuz insanın midesine kramp girecek kadar güldürmeyi başarabilmiş Ata Demirer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 MrLevie said: son zamanlardaki en iyi türk filmlerinden bence. senaryo namına pek birşey olduğu söylenemez ama oyunculuk, tarz açısından çok güzel. film bizden biri=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Alfheim said: MrLevie said: son zamanlardaki en iyi türk filmlerinden bence. senaryo namına pek birşey olduğu söylenemez ama oyunculuk, tarz açısından çok güzel. film bizden biri=) +1, argo/kufur kullanılmadan mizah yapılmıs, başarılı oldukca ve işleniş, tarz ve genel üslubuda çok tadir ettim, deniz feneri esprisinde gülmekten ağladım ki, ilk oldu benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 adamın tekirdağ muhabbetine hastayım ya. film ne kadar "uyduruk" olsa bile sırf o aksanı ve karakteri için bile izlemek isterim bunu. tv programında, stand up gösterisinde felan da çok tekirdağ aksanı yapmıştı. Dragonmax said: gidicektim, ekşide normal vasat ve ortanın üstü şeklinde yorumlar okuyunca gitmemiştim. ama bu yorumlardan sonra gidicem. sonuçta ekşi topluluğunun film kültürü belli zaten. pati ailesinin film beğenisi %95 oranında birdir :) burda güzel dediimiz bi film hiç kötü çıkmamıtır. gideyim madem be yav ehehuheu o ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 fragman cok tırt gözüküyodu, bi izleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 salon sayisini bile arttirmaya basladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cok beğendim baya başarılı halk kahramanı yaratacaksan böyle olacak,halkın içinden,samimi ivedik gibi uç tipler bi yerden sora bayıyo (bkz 3).alışıyosun yani bu hayvan yapar bu hareketi diyosun gülmüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bende bugün izledim filmi gayet başarılı buldum.Ata Demirerin en iyi filmi olmuş tartışmasız.SOnunda yapmış yani:)Belden aşağı bir kaç laf var onlarda Demet Akbağdan geliyor.Ata demiyer mimikleri ve lehçeyle götürmüş işi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yazdigi baska film yok ki zaten, oynadigi da 3-5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aquila said: yazdigi baska film yok ki zaten, oynadigi da 3-5 tane. Ee tmm işte en iyisi bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 çok güzeldi. kesinlike gidin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Çok eğlenceliydi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Film izlediğim en komik 3 türk filminden biri.Mutlaka izleyin bence.Gözümden yaş geldi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 The_Delucian said: +1, argo/kufur kullanılmadan mizah yapılmıs, başarılı oldukca ve işleniş, tarz ve genel üslubuda çok tadir ettim, deniz feneri esprisinde gülmekten ağladım ki, ilk oldu benim için :)aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şu fragman o kadar güldürmedi ama herkes çok beğenmş filmi görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 film çok güzeldi be yav =) Ata Demirer'i öyle çok sevmezdim ama bu filmden sonra yanaklarını sıkasım var adamın canım benim haha Trakya şivesi ne kadar hoşmuş ayrıca, bayıldım be yav Recep İvedik'ler yerine gönül nice Hüseyin Şeker'ler görmek ister! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Recep İvedik got pwned. İnşallah medyada da genişçe yer alır da Şahan film çekmeye devam edicekse bile yeni birşeylere yönelmek zorunda kalır artık en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 beğenemedim ben ya. hani hoşfilmdide. zorlasan orta üstü anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Baya güzel bir filmdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya bu filmde argo/küfür çok var mı ? annemle babamı götürebilceğim bi film mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 küfür yok, argo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Argo da yok ya pek Annenle baban 10 yaşında mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar