Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 çok iyi yorumlar duyuyorum ben de izleyen herkesten. haftasonu bakıcaz artık bişeyler.
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende demin izledim ivedik 3e gitmedim ama izlediğim en iyi Türk komedi filmiydi diyebilirim. küfürsüz argosuz insanın midesine kramp girecek kadar güldürmeyi başarabilmiş Ata Demirer.
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 MrLevie said: son zamanlardaki en iyi türk filmlerinden bence. senaryo namına pek birşey olduğu söylenemez ama oyunculuk, tarz açısından çok güzel. film bizden biri=)
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Alfheim said: MrLevie said: son zamanlardaki en iyi türk filmlerinden bence. senaryo namına pek birşey olduğu söylenemez ama oyunculuk, tarz açısından çok güzel. film bizden biri=) +1, argo/kufur kullanılmadan mizah yapılmıs, başarılı oldukca ve işleniş, tarz ve genel üslubuda çok tadir ettim, deniz feneri esprisinde gülmekten ağladım ki, ilk oldu benim için :)
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 adamın tekirdağ muhabbetine hastayım ya. film ne kadar "uyduruk" olsa bile sırf o aksanı ve karakteri için bile izlemek isterim bunu. tv programında, stand up gösterisinde felan da çok tekirdağ aksanı yapmıştı. Dragonmax said: gidicektim, ekşide normal vasat ve ortanın üstü şeklinde yorumlar okuyunca gitmemiştim. ama bu yorumlardan sonra gidicem. sonuçta ekşi topluluğunun film kültürü belli zaten. pati ailesinin film beğenisi %95 oranında birdir :) burda güzel dediimiz bi film hiç kötü çıkmamıtır. gideyim madem be yav ehehuheu o ne be.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 fragman cok tırt gözüküyodu, bi izleyelim bakalım.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 salon sayisini bile arttirmaya basladilar
Kaijad Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 cok beğendim baya başarılı halk kahramanı yaratacaksan böyle olacak,halkın içinden,samimi ivedik gibi uç tipler bi yerden sora bayıyo (bkz 3).alışıyosun yani bu hayvan yapar bu hareketi diyosun gülmüyosun
Asriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Bende bugün izledim filmi gayet başarılı buldum.Ata Demirerin en iyi filmi olmuş tartışmasız.SOnunda yapmış yani:)Belden aşağı bir kaç laf var onlarda Demet Akbağdan geliyor.Ata demiyer mimikleri ve lehçeyle götürmüş işi:)
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yazdigi baska film yok ki zaten, oynadigi da 3-5 tane.
Asriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 aquila said: yazdigi baska film yok ki zaten, oynadigi da 3-5 tane. Ee tmm işte en iyisi bu:D
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Film izlediğim en komik 3 türk filminden biri.Mutlaka izleyin bence.Gözümden yaş geldi izlerken.
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 The_Delucian said: +1, argo/kufur kullanılmadan mizah yapılmıs, başarılı oldukca ve işleniş, tarz ve genel üslubuda çok tadir ettim, deniz feneri esprisinde gülmekten ağladım ki, ilk oldu benim için :)aynen böyle.
Valeron Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şu fragman o kadar güldürmedi ama herkes çok beğenmş filmi görmek lazım
yav Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 film çok güzeldi be yav =) Ata Demirer'i öyle çok sevmezdim ama bu filmden sonra yanaklarını sıkasım var adamın canım benim haha Trakya şivesi ne kadar hoşmuş ayrıca, bayıldım be yav Recep İvedik'ler yerine gönül nice Hüseyin Şeker'ler görmek ister!
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Recep İvedik got pwned. İnşallah medyada da genişçe yer alır da Şahan film çekmeye devam edicekse bile yeni birşeylere yönelmek zorunda kalır artık en azından..
Gaap Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 beğenemedim ben ya. hani hoşfilmdide. zorlasan orta üstü anca.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya bu filmde argo/küfür çok var mı ? annemle babamı götürebilceğim bi film mi ?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Argo da yok ya pek Annenle baban 10 yaşında mı bu arada?
Öne çıkan mesajlar